Herregud 59 min kvar?????

SEN ÄR DET 2012 OCH DET ÅRET KOMMER BLI SÅ JÄVLA BRA
PUSS HEJ OCH GLÖM INTE

GOTT NYTT ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅR!


Asso va va snackar alla om?

Reorna håller på skitlänge inte bara den här veckan??????? Dom brukar ibland hålla på ända tills januaris slut????
Det är ju i slutet som man hittar som mest eftersom det är ännu lägre priser typ 70% !!


Right now haha

Het cheeeey xd


Bilen

Sitter i bilen påväg till ja det där som jag inte får säga ;) elr ska till min mormor och morfar först och så. Senare drar vi till den där festen ikv! Kmr inte bli bästa uppdateringen idag men kan lova att jag kmr ta sjukt mkt bilder ;) vi har köpt galet mkt fyrverkerier och smällare nääääzzzz ;) förlåt alla djurägare men det hör till :)

Haha det här inlägget är precis lika random som bilden xD


:D

Gotlänning om Snälla lilla gumman:
vilken fiin header :D

Hejsan! Tack så supermkt blir jätteglad! :D
Kram

hejsan hoppsan här blev man ännu gladare :D

Tack Nellie fick en sjukt gullig kommentar av dig :D
Kram sötnos :)

Tralalala

Blir på så himla bra humör när bloggen går bra! :D Liksom statestiken är på topp,läsarna kommenterar på topp. Allt är GRYMT JUST NU! :D Raderar alla inlägg från typ augusti och november :S NU ska det bara gå BRA för bloggen.

Outfit igår!!
*Monki tröjja
*Jeans från Hollister
Nikon d3100

shubilado

fin man va haha XD snodde bilden av maja :P som i sin tur prinscreenade bilden av ponnyakuten ;)

va i helvet nu kan man inte se den -.-

Lite spontanshopping den här veckan hehe

yes vart lite grejjer när man gått i affärer,men nu är det slut på köpandet för min del,kanske ett par skor om månadspengen tillåter. INGET  mer sen. Måste spara till sommarhästen.

Här är iaf det som jag fått med mig! :)

Red Bird väska från bikbok 49:- (ord 199)

Blus 100:- (ord 249)

Nyårsklänning 100 (ord 199)

Läderarmband 40:- (ord 80)

halsduk bikbok 74:- (ord 149)



Hästvärlden går inte under wiiihooo :D

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=179&artikel=4884278

Time 4....


©-agnes fällman

Sista Fredagen 2011

Yes har faktiskt inte tänkt på det tidigare haha. Köpte lite småsaker idag men det får bli ett annat inlägg,typ som nyårsklänning osv! Håller på att ladda upp bilderna från dagen nu. Först mötte jag Lisa vi halv 1,vi gick till östermalmstorg och åt lunchbufe (haha) på new peking. En skitbra restaurang som har sushi och asiatisk mat!

haha smetade på glass på ett rischips tror jag det va xD

Sen åkte vi till TC och jag gick och köpte en blus+ en nyårsklänning! Haha  sista minuten köp ni vet ... Sen gick vi i lite affärer. Hittade ett par skitsnygga skor som jag ska köpa ist för dom svarta tror jag :D Köper dom när jag få månadspengen på måndag! Efter det gick vi och fikade vid typ halv 4 haha små fettobaaaarn ;)


blev ruinerad på en kladdkaka som kost 44 kr -.-
Yes sen tappade Lisa bort sitt busskort men ja sen åkte vi hem!
Ska käka ute ikväll igen mihihi,på en indisk restaurang faktiskt! Rätt gott,men vi hörs nog lite senare :)
Tjingeling babes ;)

OMG 20 min!!!!

Ska träffa Lisa vid humlegården om 20 min och har inte ens börjat fixa mig aaaaaaaaaaah!!!!!!
image description

Haha en sak ni inte visste om mig

Jag har trillat ner från en sittlift! Mihihi, Vi satt i VM6an i Åre haha xD
Jag sa precis innan till typ issa elr nåt : tänk om man skulle trilla ner här... Vad läskigt!!
Och dååå gjorde jag det :p vi hade tagit upp den där grejjen men de va typ 3 meter upp haha!! Gjorde inte ont elr nåt, har ju tendens att skratta när jag gör illa mig .... Typ som när jag gick omkull med cassie mirjam hahahahaha

Haha ni får en bild på en bit av mitt landställe förra vintern när det typ va 1 m snö :D
Vi har tre hus till där som inte syns för det här är bara baksidan,framsidan är finare. Eftersom vi bor på ett berg är det alltid ASVARMT där på sommaren och vi har jättenajs utsikt!

Japp haha nu fick ni veta lite om mitt landställe också ;)


Det här året asso?

Snart är det nytt år...igen. Det brukar ju liksom hände på nyårs afton,att det liksom byts till ett annat år haha! Har lärt mig så fruktansvärt mkt det här året. Och nej jag menar inte skolan utan jag menar viktigare saker. Titta bara på mig? Förra vintern trippade jag runt i mönstrade tights och magtröjja?!? Va i helvete tänker ni då.. Men de va fan så? I mitt huvud tänkte jag att alla va helt jävla dumma i huvudet som tyckte min stil va skitful.. Den VAR skitful. En liten fjortis va de enda jag va! Skulle ALDRIG gå till skolan med det igen. Inte en chans. Nu vill jag klä mig bättre,matchande klädval iaf haha ;) Jag har hunnit byta ridskola. Jag kan inte fatta att jag bytte bort det jag älskade mest faktiskt? Kimpa mitt fina troll. Saknar alla SJUKT roliga söndagar på loftet i cafét. Men nu är det bra också. Jag har ingen aning om vad jag ska skriva om nu, så den här lilla meningen kan vara den tysta delen i ett samtal heheheh. Jag har varit på världens bästa ridläger,AW ska så lätt tbx nästa år igen. ALDRIG varit med om något bättre läger. På sportlovet följde hedda med till Åre. Fett nice, va där i en vecka. Påsklovet med kusiner. Skolan som varenda jävla dag. TABBADE MIG TOTALT hahahahah omg glömmer aldrig,never tell u XD Haha nu är det bara att skratta åt,va dum i huvudet helt enkelt. Det ska aldrig hända igen. Tabbade mig inför en kille elr va man nu ska säga mihihi slutade med att jag inte pallade så jag spammade han totalt 24/7. YES det bästa sättet att lösa situationer ;) Åkte till tyskland i början av maj.I juli åkte vi till danmark! Sommarn kom (jag vet att jag inte skriver alla saker i ordning men skitsamma orkar inte ändra ;)) Hämtade Paris och Kimpa,läger. Red varenda dag typ. Långritter och kompisar. Åkte till Grekland,galet nice. Sommarlvet rullade på. Skolan började. Gick åt helvete i början (Asso jag menar betygen) Och NEJ jag är INTE en sån som får ig i alla ämnen jag tabba mig typ på två läxförhör.Men det ordande sig! Bytte ridskola. Tävlingar.Höstlovet--->Portugal. Näääz med shopping och sådär! Julen närmade sig och fick SJUKT fina presenter som jag är jättetacksam över :D Och ja nu sitter jag har tröttnat på att skriva det här inlägget haha ;) Mina förra nyårslöften gick åt helvete,men det här året ska jag fan lyckas med dom xD Haha och NEJ jag tänker verkligen inte skriva dom här,dom är personliga!




herregud...den där tjejjen finns inte längre ;)
DET HÄR ÄR JAG↓

skillnad va ;)

började världens finaste ponny!Chablis ♥

kreta↑

älskling

aw hade ponnyn alma :)

höst!
image description
jul

och här är jag nu!


Det går bra nu

haha men har fått massa kommentarer och statestiken va hög idag :) ME LIKE :D

Snälla lilla gumman

Du är bara ute efter att kopiera andra?
Skaffa egen stil och personlighet, alla andra är redan upptagna!

PUSS
Btw dont forget TROLLOLOLO


Hey what's up guys?

*trololoolo hollistaaah replik*
Haha Hedda  sov ju somsagt hos mig igår till idag. Ni fick ju ett lite kasst inlägg inatt haha. Om ni undrar vf det blir väldigt mkt stavfel är att jag mobilbloggar och inte orkar ändra varje ord som blir felstavat ahaha! Idag så va jag med Sara och Erika :) Elr jag träffade dom runt 2 i gallerian för dom var redan där :P Gick runt i lite affärer,käkade lunch. Fick med mig lite saker hem höhö ,ska jag visa det senare?? Vill ha nån kommentar som när jag sist visade lite saker. Tänk liksom om jag lägger upp massa bilder på saker som ändå ingen vill se mihhihi? Aop åkte till fältan sen,hur länge sen som helst sen jag va där...? Iaf Åkte hem typ runt halv fem elr nåt och sen har jag bara chillat med min lillebrorsa! :) Imorgon ska jag vara med Liiiizzaaaa (haha drev Lisa) och typ äta sushi till lunch och sen ner på staaaan :D LOVAR att ta med systemen imorn så ni får lite pics,det låter nice va? ;)
haha ni får en ful bild på mig haha egooopics! :P
ända som ja hittade i arkivet som jag inte lagt upp ;)

VIKTIG INFO

TÄVLINGEN AVSLUTAS PÅ FREDAG ISTÄLLET KL 00.00


I know, i know

Vet att hag inte har bloggat osv..

Idag har man typ chillat :p vaknade 11.15 och segade i sängen tills typ halv mihihi! Fixade typ frukost/lunch äggmacka classic ;) sen fixade jag mig, dushade osv. Mötte Hedda vid två typ och gick i affärer fick med mig en väska från Red Bird för 49 spenn så sjukt mkt rea!!! Åkte till söder för att kolla i nån filippa k butik. Åkte till stallet och hade hopptråning. Gick så jävla dålugt i början men sista sprången va super! Blir tävling nästa vecka , eftersom trettondagstävlingarna blev inställda så blev det något annat... Hoppar 80(LD) blir ju braao :) btw sa jag att Hedda sover här haha? Flummmmm de va fan mjölk o flinger över hela golvet förut efter några skrattatacker hah :D
Nu ska jag stänga ett fönster och det låter som om nån typ klättrar utanför hahahahaha ;D
Kul.

Puuuss


Dagens fail hahaha



haha vi har ju två våningar i vår lägenhet,och igår när jag skulle gå ner för trappan så typ halkade jag för mina strumpor va typ...hala?haha knas och då slog jag in min hand typ i väggen så de blev ett hål där HAHAHA,fatta va hårt jag måste ha slagit? Det Blev fan ett HÅL i väggen??????? Jag LOVAR att ni får bildbevis haha ska ta kort på det imorn XD fan sjukt ju!!
Pappa ba :vem fan har gjort ett hål i väggen?
jag:jag går nu hejdååå :D

haha kan inte sluta garva åt det när jag går förbi (jag vet,nolifer) :D

puuss

haha julafton typ
VEEERY BEAUTY ;)

Today 2011-12-27

Inte långt till nyår nu! Men det hade jag inte riktigt tänkt att skriva om dåååå ;)

Mötte mamma vid typ 11 i gallerian. Bytte mjukisbyxorna till ett par andra som jag visade förut. Konstigt nog var det INGEN kö idag?? Vissa e ba så konstiga,allt fanns ju fortfarande kvar på rean? Alla storlekar liksom?!?! Ajja inte mitt problem haha. Va där en liten stund med mamma och sen käkade vi lunch. INtresting haha veeeet!

Åkte hem chillade galet en stund. Åkte t mamma för jag hade glömt en sak + att ja va asrastlös och typ ingen e hemma? Iaf åkte dit o de va lite mys! Fotade lite på vägen dit också! Imorgon blir det antingen heldag i stallet elr typ va med hedda.. ja vene faktiskt! Har fått lite pengar nu så nu kan jag spendera dom på lite ruliga grejjer...kan någon gissa hahaha? nej drev men ska ha hoppträning som alla andra dagar för botti kl 5. Skritta ut innan o så. AWESOOOME elr a hah :)

Ikväll har jag roat mig med allt möjligt!
-Kollat på när fjortisar sminkar sig
-Checkat dunderhumor ^^
-kollat in pricip alla bloggar som jag känner till,elr jo alla förutom teamsl
-Variit riktigt jävla uttråkad



haha KUUUL ;) nej men ska berätta dagens fail sen också haha ;)
PUss


DAGENS AVSNITT AV....

DUNDERHUMOR FÖRFAN

HAHAHAHAHH  btw i skolan hade vi nån tävling....kul....då hette vårt lag korvspad MIHIHIHI

Mellandagsrean igår+idag

Phu vilken pers asso haha ;)
har nog fått med mig en hel del grejjer med mig hem ;) ska köpa en blus som jag såg idag och ett par skor sen är det slut på shoppingen det här året ;) elr jo en klänning skulle jag också titta på :P
här är lite grejjer iaf!

den här bandeaun (stavning) blir så jävla snygg till vita slappa linnet jag köpte,instoppat i jeansshorts elr jeans :) 139:- tsm!


10 kr!!!

20 fucking kr?!?!? ingenting juuu?? skulle köpt 2 -.- men går dit igen en annan dag fanns ju många kvar :D (monki)

100 kr!!!!!!!!!!! monki


jeans Hollister (ej rea 400:- ) bytte dom jeansen som jag hade två av till ett par mjukisbyxor och ett par jeans!

jacka:150 kr (ord 500)
mjukisbyxor hollister:256 (ord 320)
grå tröjja monki: 100(ord 200)
orangerosa tröjjamonki:20 (ord 150)
Hollisterjeans: ord 400
underkläder ;) :typ 150 tsm elr nåt
bandeau bikbok: 65 (ord 130)
linne bikbok: 75 (ord 149)
randig tröjja monki: 100 (ord 250)
lipbalm:10 (ord 50 elr nåt minns ej)

Japp nu har man ingen klädbrist längre hehehehe ne men vissa grejjer va ju VÄLDIGT billiga :)

puss!

Trololololololoollooooo


mihihihhihihihih fräääääsh brud @kvällskvisten ;)


Åsiktsinlägg

Kan man inte vara en hästälskare om man gillar andra saker?
Det är frågan. Det verkar vara såhär i andra människors ögon : Hej jag heter Agnes 13 år,går i bland dom snobbigaste skolorna i sthlm och har bara märkeskläder nej usch jag hatar djur och hästar.ELLER Hej jag heter Agnes,mitt liv är chill jag tillbringar all min tid förutom den tiden jag går i skolan i stallet. Kläder,mode och smink finns inte i mitt liv!


MEN DET FINNS INGET MITTIMELLAN? Jag älskar hästar,det är en skitstor del i mitt liv. Jag ÄLSKAR djur! Jag kan inte leva utan djur och med det menar jag det. Jag äger en fransk jätte vädur,två bondkatter och två tamråttor. JA ni hörde rätt. Och inte skäms jag för det? Jag är ingen jävla snobb som sitter och skryter om hur perfekt mitt liv är. Jag är inte den personen som lägger all min tid som blir över i stallet. Jag är mittimellan. Hästarna är största delen av mitt liv,men... jag har ingen häst och det kan inte hjälpas. Därför efter att jag bytte stall så har det inte blitt så att jag har varit lika mycket i stallet. Jag har haft SJUKT mycket prov,läxförhör och redovisningar. Men jag tycker om smink,kläder och har märkesgrejjer. Men bara för att man gillar EN sak kan man inte gilla NÅGOT annat då? Jag vill alltid ha djur och hästar i mitt liv,men jag skulle inte kunna tänka mig att vara ridlärare? Jag vill bli veterinär och de målet vill jag nå! Därför tycker jag att det är fel att skriva att om man går ut på stan en dag och så hittar någon en snygg jacka och skriver : ''woaaaaaah vilken snygg jacka!''  och sen säga att den personen inte är en riktig hästälskare för att den går och köper kläder... Det här är absolut inte riktat till en person utan typ alla hästmänniskor i hela sverige!

Samma sak tex i skolan hörde jag en gång när nån sa typ på bilden :jag vet vad agnes ska rita...en häst!

Tror ni på det själva? OM du gillar basket skulle du ritat en basketboll då? Om en annan tjej dansar...skulle hon ritat en danssko då? Vf är det så självklart? Snacka om att jag fick lite lite respekt för den personen då och drog en asdryg kommentar...

Jag ÄR en hästälskare och kommer alltid att vara,men jag gillar allt som alla andra människor också gör! Det behövs lite nytänkande här i världen...

Dagens köp!

Här får ni bild på den superfina jackan jag köpte idag på rean!! Den kostade 500 och så va det 70% rea :)) alltså kostade den 150 spenn SÅ JÄVLA VÄRT!! Sjukt nöjd med mitt köp och gjorde bara av med 200 spenn under hela dagen! Fick ju två par likadana jeans från Hollister så jag bytte till ett par andra och köpte lite chansande ett par mjukisbyxor i mörkblått från Hollister som jag ska byta imorn! Dem var för stora .Ska fortsätta gå på reorna imorn och fynda lite mer mihihi ska va vid gallerians öppning för att unvika den där jävla kön -.- kanske träffa mamma o heddi imorn!!:)


Assooo jag plr inte!!!

Skitlång kö in på hollister-.- det här är bara påväg in!! Hedda kmr hit snart för alla står och ger bitchblickar för att man e lite forever alone här HEDDA KOM innan jag langar tbx lite fler bitchblickar!!!!!!!!!!!


Stan nu :)

Ska åk o byta ett par jeans på Hollister och sen träffa Hedda :) Wey nu ska vi göra av med lite pengar från jalklappar man fick också :D haha vi hörs sen puss!
Laddar upp bilderna senare i eftermiddag han ej göra det igår!

Nom nom nom nom

Så sjukt snygg,men kan inte bestämma mig om den är värd att lägga ner pengar på ;) Fick ju vip tiidigare till Nellyrean ;p men tror att den släpps för alla idag? :)


även dessa skor är awesome!


Hinner tyvär inte!

Hinner ej bligga idag! Puss vi hörs senare, kanske hinner visa julklapparna ikv! Puss

12 min kvar

Sen är det bara ett år kvar...


Hur mycket bättre kan det bli?

Ni förstår inte hur mycket jag älskar alla just nu? Är så sjukt glad! Imorn träffar jag mina underbara kusiner!:D

Som ett bra avslut på dagen sitter man med en skinkmacka med stark senap på samtidigt som man tittar på sällskapsresan! AWESOME


JAG ÄLSKAR DIG


Svar :)

Sandra♡ om My skillzzzz:

har DU slagit in O.o


Aop,jag vet jag äger ;)

JAAAAAA!!!

Vi har öppnat paketen nu från pappa ;) gissa vad jag fick?

Jag fick ett brunt pannband till mig från KL
Fick ett par bruna helskodda ridbyxor från JW
Fick en lite stor KL väst som är svart med brunt Kl märke så det matchar andra sakerna :D

Fick även ett par jeans med hål fr Hollister
En blå skjorta med vit krage typ från hollister :D

Av min brorsa fick jag spotifypremium:D AWESOME SAKER ELLER HUR?:D

Inga bra bilder haha! Fick heller inga bra bilder på jeansen elr skjortan men det kommer bilder ;)


Julstrumpan↑


God Jul på er! Nu är det dags för årets sista tävling :)

Yes det du vinner är en body butter som luktar "white blossom" supergod lukt och rymmer 250 ml!

Det ända du behöver göra är att skriva "jag är med" i din kommentar+ mailadress

Sen behöver du länka inlägget i din blogg och skriva "jag är med i agnes tävling"

Jag lottar ut den här gången så vem som helst kan vinna! Tävlingen avslutas på onsdag kl 21.00
Hoppas just DU vill vara med i min tävling ;)

Puss


My skillzzzz


Paket från finaste!

Fick SÅÅ fina paket av mina fina kompisar idag! :)
Fick en sjukt fin grön "stickad"tröja av Lisa och Maja men jag ska tydligen få ett till av dem? Gullungar haha

Av Hedda och Hedda fick jag :VÄRLDENS sötaste sovshorts :D
Fick en svart clutch också som jag velat ha så sjukt länge!
En svart lång tröjja, ni vet en sån som inte går att knäppa? Assnygg till ett par jeansshorts i sommar med ett vitt instoppat linne! Sen min mulberryväska till det MUMS
och ett halsband med fjäder+en klubba haha
Sen fick jag ett asnice läppglans fr bodyshop :D

Älskar er era fina människor <3

(förlåt för dålig bildkvalité)

 

 

 


Julafton?

Shit,det är julafton imorgon...?!?!? Det va sommar nyss ju?!??! Men hur ska jag fira jul?

Jo ja firar väl som alla andra normala människor... Typ vaknar upp hos pappa,vi öppnar julklappar och sådär på morgonen. Sen kommer min farmor och min farbror och käkar jullunch som det alltid har varit! Sen vid halv 4 elr nåt åker jag med min mamma och mina bruursor till min mormor och morfar! Där är vi typ större delen av kvällen,öppnar julklappar,äter julmat osv.. Sen åker vi hem till mamma och firar lite där,bara henne. På Juldagen vaknar vi upp hos mamma :) och sen så åker vi till min mormor och morfar igen för då kommer mammas släkt osv! På annandag jul så åker vi ut till min andra farbrors landställe och firar med pappas släkt haha!
 snacka om FULLT UPP! ;)
Yes fullspäckat schema ;) Men mkt julklappar blire :D :D :D happy face haha,älskar att både ge och få julklappar!! ;)
 

På nyår så ska vi till **** ******* (stavning?) ägda som fan är ni,och där ska vi på nån fest elr va man ska säga :) Fast vene om jag får säga vem det är... H*n kanske inte vill det ... :P Aop sover över där och sen åker vi väl hem elr nåt mihihi! Ska ha på mig ett par svarta jeans,svart blus med nån rosett på och dom där skorna jag vill ha( om jag köer dom) Och min fina clutch jag fick av Heddosarna idag :D Vill ni att jag ska visa vad jag fick av några kompisar? :)



ON MY WAY

Är påväg till Hedda nu! Vi ska typ byta presenter och så! Asso shit det är verkligen julafton imorn?? Nån som är lika taggad som jag :D :D :D Men jag tycker inte alls att det är lika mycket julhysteri som alla andra år? Har folk börjat tagga ner lite med julklappsköpandet :O Nu blir nog alla miljönissar glada ;) haha skämt & sido. Ska ta bussen nu,men var tvungen och städa i mitt såkallade bombnedslag till rum så jag hann inte till 3!!
Nu drar jag puuuss

Jag ser det snöar, jag ser det snöar det var väl roligt hurra!

Fast rubriken stämmer ju inte riktigt.... Det regnar! Är påväg till NK för att hämta ut julgodis, äta lunch och titta på julskyltningen. Mys! Bloggar mer senare för nu kör vi julkalendern nästa ;)


Dan före dan före doppare-dan


Tiden går snabbt när man har roligt... Idag chillade jag galet haha. Lämna brorsan på morgonen och sen promenerade jag hem (duktigt) haha. Träffade Lisa och bakade scones och såg på julkalendern,haha typ 100 avsnitt... Sen så julbakade vi hemma :) Nu har jag inget mer att säga,ska fixa med lite julklappar typ hejdåå :)))

Wihoooo

Det bästa med julen är ju att man har lov,men det finns ju sjukt mkt andra saker också!Tex JULREORNA :D åååh har kollat ut en jacka som jag verkligen hoppas på att den finns på reorna+ettpar jeans och ett par skor med klack. HOPPAS annars döööör jag D: hhaha nädå. Men allt är det ju verkligen rea på,såg att H&M hade redan börjat på deras webbshop och även hollisteraffären?!! :O men kul för dom som åker bort över julen... ;) Har ni tittat ut något speciellt?


oj va najs haha?

vilken jävla statestik man hade idag haha :) Mer ska det bli!

hahah en bild från skolan under veckan som varit ;)

Något som är galet snyggt...

Jag dödar för jofama by kenza jackorna. Tycker den ponchon elr vad det är och den där med svart mocka och stor krage är skitcoola :D


åååååh geeeeeeeeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiiig

Tack! :D

Nathalie om tillfällig design!:

Designen var ju fin! :D

Tack så jättemycket :D

Mys!

Tänk att det bara är TVÅ dagar kvar till julafton!?!?! December har gått sjuukt snabbt. Snart ligger klapparna under granen och alla käkar skinkmacka... Galet! Bara jag som är sjukt spänd på vad man kmr få i julklapp?? Fast jag vet ju rätt mycket haha ;) puss ni får en liten julbild ;)


På bilden nedan ser ni världens snyggaste jacka.

Sjuuuuukt snygg GE MIG


Godmorgon!

Ska lämna min brorsa på fridtids snart men jag hinner slänga in ett inlägg. Kanske skulle träffa några idag men nu måste jag gå puss!


tillfällig design!

tryck på f5 om du inte kan se den...

Hahaär inte speciellt bra på att ha bloggpause...

Vet att bloggen har varit HELT lame på sistonde...men jag har inte orkat blogga. Det har hänt så mkt den här månaden,har haft sjukt med prov också... Men jag ska rdera alla inlägg och börja om på nytt! Vill någon snäll liten människa hjälpa mig med header+design,asso allt liksom? Vore suuuper,kan typ betala lite... Nu när jag skriver det här har jag inte låst upp bloggen. Eller ja jag har inte tagit bort det lösenordskyddade. Ska göra massa inlägg imorn och sådär. Kunde knappt hålla mig för att blogga för jag riktigt tvingade mig tt inte kolla in hela tiden. Men nu har jag massor med inspiration igen! Jag hoppas på en systemkamera i julklapp,om jag får det....LOVAR jag starta om helt och hållet ast på samma blogg. Med nya inlägg,ALLT ska va nytt. Inte ett endaste litet inlägg kmr få vara kvar.
image description

Hej alla fula människor

Och fina om de finns några...tar en bloggpause nu vi får se när jag kommer tillbaka! Hejdå alla extremt fula människor och extremt fina människor!!

Just 4 u

Hahahahaha kul att du tycker om mig ''julia'' ;) vet var du bor jävla tönt.
Puuuuuuss på dig med älskling ;D

Btw ät riktigt mkt pepparkakor så du bli snäll :) då kanske du till och med får en julklapp tihihi :*


heeeeeejsaaaaaaan

Sov över hos hedda igår till idag,fet asum elr nä igentligen inte igår....Hedda kom på efter 2 timmars väntetid i den där jävla kön att hon glömt biljetten,så vi kom inte in LYCKAT -.- så in i helvete segt. Iaf sålde min biljett och tjäna lite asum money som jag igentligen behövde mer än festen men det skiter vi i ;) Aop vi stod där i typ 1000 timmar och försökte komma in och frös ihjäl. Hade fan på mig skinnjacka och converse FYFAN ASSO. ALDRIG det igen när det öser ner snö -.------ cpeye
Aop efter de va jag så jävla sur när vi åkte hem till heddo och så jävla sugen på pepparkakor med kristyr på att de va helt sjukt ;p Idag bakade jag somsagt med hedda och efter det drog jag hem till mig i 15 min och sen mötte mamma på stan för att fixa lite awesome kläder till alla julsaker. Fick med mig två tröjor hem och ska köpa ett par svarta jeans imorn,värt! Nu ska jag slå in julklappar och baka lussebullar ;)
Och vet ni,jag tycker det är bättre att ha en större tävling på julafton med ett bättre pris ist för två små så jag flyttar den tävlingen som skulle varit idag till nästa lördag den 24 :)
image description
srry för gammal bild ska ta nya ;)


@ HEDDAS PLACE.

Vi hedda gör pepparkakor och kör lite julstämning så dära - haha XD
Lite senare idag kommer även tävlingen upp så håll utkik runt 6 tiden :D
Idagär det fjärde advent,det e jujulafton på lördag. - chill -
bra bild kvalite! haha - juuulit

Justnu

Är jag så jävla förbannad hedda glömde sin biljett@hennes hem och dom släppte inte in oss -.- om nån säger något olämpligt just nu, får den en rak höger
Puss


Vem tror du att du är?


Omfg det ...... Snöar wehoo

Kommer seriöst bli sjuk:/ men de e fett AWESOME med snö :D haha jag o hedda hade också snöbollskrig! :) fick till en raaaaakt i facet ;p ne nu ska vi inte va sånna... Ska dusha nu hejdåååå untzuntz xD


Fit for fight haha

Haha drev min oooutfiiit ;p


Osminkad yääääy

Sitter och äter lunch med min padre ochbrorsa efter det här ska jag iväg en snabbis och handla julklappar ;p


Kuuul

Snart är det jul
Då får jag massa kläder
Det är jullov snart
Jag ska på the wave imorn :D
Idag ska jag köpa en body eftersom jag fick 200 enkronor igårkväll
Freia håller på med mitt hår just nu, skönaste som finns typ
Skolavslutning på tisdag :))
Yeeeey finns ju bra saker också förutom. Att det inte är snö:(


asso jag orkar inteeeeeeeeeeeeeee

mina fucking favoritjeans gick sönder idag @@
jag har inga jävla pengar att köpa nya för
jag behöver nya kläder akut,har inga snygga längre. Den behöver uppdateras med andra ord ;(((
Jag ska försöka mig på att spara ihop till en body på 24 timmar.... Jag behöver en ny
jag har ingen fucking aning om vad jag ska ha på mig på lördag(the wave) den som tipsar mig om något bra får fan förtur elr nåt sånt i nästa tävling.(söndag)
jag har inga kläder till avslutningen
mina älskade skor som jag tänkte köpa kan man ju glömma eftersom jag ALDRIG hinner lyckas spara ihop till dom till julavslutningen.
Jag vill ha alla mina julklappar från kompisar och mamma o pappa o alla NU
Mina uggs har gått sönder FML
jag har fortfarande julklappar att köpa och jag har ingen jävla aning om hur jag ska försöka fixa det...
bara så ni vet alla som vill köpa en julklapp till mig :D det enda jag önskar mig är KLÄDER



f m l

hahahahahahahahah dööör


Najn btw svr på tal

Mirjam om VINNAREN ÄR...:
aaaaaaaah ofta ;) fett PRO! btw, stallet på lördag? :)


tror inte de :p ska på en grej senare på dan :) men på måndag kommer jaaaaooog

Känslan...

Känslan när alla lärare säger hej till en i trapphuset och ingen annan @favoritelev ;)


FML JAG HAR GLÖMT MIN PLÅNBOK HEMMA

HELVEEEEEEEEETEEEEEEEEEEEEEEE JSACKIGETYYOPÖLÖÅGZWAYUHD/€&!@


10 sanningar

  1. jag hatar att göra av med pengar...men jag älskar att köpa saker :D
  2. Jag saknar alla mysiga söndagar på loftet,kalla snabbnudlar,jobba på loftet,steka ute på taket på stallet haha ♥
  3. Just nu är jag helt fucking pank,äger typ 100 kr
  4. jag vill ha en pojkvän :( forever alone haha drev
  5. jag HATAR när folk försöker vara lite "förstående" när det har hänt nåt,nej usch hatar det
  6. jag är så jävla mörkrädd
  7. HATAR skräckfilmer
  8. jag blir nästan ALLTID turstig när någon pratar om vatten elr när jag ser vatten haha
  9. jag kopplar gurka och vattenmelon tsm????har ingen aning om varför hahahah
  10. vet inprincip ALLA julklappar jag kommer få av min pappa

Var i helvete är snön?

seriöst JAG KAN iNTE TÄNKA MIG EN JUL UTAN SNÖ! nu får fan gud ta och göra sitt och skicka ner lite snö åt oss?!?!?!?
gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

VINNAREN ÄR...


WIIIII  det fanns andra jättebra också men hedda hade ett bra julrim+gissade rätt på vad det var i! :)

hedda
om Glöm inte att tävlingen avslutas iadg klockan 21.00!:
jag är med baaabe! <3 det är godis! choklad och tomteskum! ;) julrim:
Hoppas du inte har allergi,
emot ordet kalori.
När du detta paket får,
vet du aldrig hur det går.
vikten din - den kan ju öka,
bantning måste då du söka.
Men det är så härligt gott,
det som du just nu har fått.

hahahaahhaah älskar den ;))) <3

PÅ SÖNDAG KOMMER EN TILL TÄVLING (ETT ENKELT DÄR JAG FÖRMODLIGEN BARA LOTTAR UT!)
Hedda vann det här fina paketet! :)
image description
Tindra och hedda: hör av er till mig så kan vi prata om när jag ska lämna paketen!

på andra plats kom ella och mirjam haha ni får varsin klubba XD

Veckans planer:


måndag:
tisdag:
onsdag:
torsdag:julhandla+lämna tibka en grej
fredag:inget sp eftersom jag ska bort på lördag
lördag:WAVE
söndag:chill,köpa en grej
image description


Träningen idag!

Hade som sagt hoppträning idag haha som alla andra onsdagar ;) Hoppade kombination och vi slutade lektionen med att en ''mur''. Va såhääääääääääääääär nära på att ramla i backen haha,hamnade på halsen när vi höjde upp det lite och hon skulle stanna men hoppade knas och då..ja. Sen började hon tveka så då sänkte vi och höjde upp det igen sen så bakbommen på oxern låg på 1 m :) Helt okej lektion hade kunnat gå bättre men jag är nöjd! :)

Dag a lá agnes

Wey ( inge bättre o skriva)
Idag slutade man halv tre soooooft. Efter det gick jag och simone och fixade lite grejjer på hennes pappas jobb typ hämta lite money. Sen drog vi till åhlens yääääää ;d hon köpte hårfärg och pennor kulkul. Träffa freia där också och kolla på lite julklappar! Tror jag ska dit imorn också och köpa den. Köpte en julklapp också :) Nu har jag två tror jag kvar att köpa till! Sen är det slut med köpandet på åååååååååååååååår :( nej men gjort av med så jävla mycket pengar den senaste månaden :pppp Nu ska jag skriva ett annat enskilt inlägg PUSS HEJ
image description
gammal

Glöm inte att tävlingen avslutas iadg klockan 21.00!

Yesbox,har fått in sjukt många bra julrim men fortfarande kan DU slå dom ;) så var med och tävla! Spelar ingen roll vart du skriver kommentaren du ska:
1.skriva jag är med i kommentaren.
2.mailadress (bara jag kan se den)
3.Skriva ett julrim som innehåller ordet paket och minst två meningar!
4.Skriva om min tävling på fb eller på bloggen ett inlägg där det står "jag är med i agnesfallman.blogg.se tävling" och en länk där!

Yes hoppas dom som inte varit med än så länge vill vara med nu! :)

Like a boss

No coments ;)


Julklappar

Check;)


Weheey so

Kulkul bild fr igår


Lucia!

Var det någon som firade det? Vi skulle ha som alla andra underbara år i skolan ha luciatåg... ganska vanligt liksom haha ;) Men bara kören hade de och ja är inte med där XD luciatåget sög iaf nej förlåt jag skojja de va jättebra ;D Ah och sen va de slafsig gröt till lunch med en torr halv lussebulle och en liten trasig pepparkaka till lunch MUMS. Himla lyxigt sörni ;) hahaha iaf har väl inte firat något speciellt den här dagen,jo jag åt en lussebulle tidigare ikväll och har spelat julmusik och inte skrivigt ut en artikel till so:n DET KALLAR JAG ATT FIRA ;D
mahahah imorn blir det hoppträning på min finfina poniiiiiii xP okej ja jag är gaaanska flummig men de har ja varit hela dan :P Pappa har köpt en ENORM julgran som vi ska försöka få plats med,just nu täcker den större delen av vardagsrumme hahahah ;) Är iaf feeet taggad till jul. Undra vad man ska ha på sig mihihi ;) jajja sluta nojja nu för nu ska jag sova hejdååååååååå ;)

tack heddopeddo för att du gjorde exremt underbara,och så förfärligt fina mästerverk,nej drev dom va fina tack ;p

Dagens Ledtråd!

image description
Presenten är..........ätbar hahahaha tror alla kan gissa vad det är nu ;)

Nytt i garderoben :)

Köpte lite nödvändiga grejjer typ som strumpor, trosor osv... men fick även med mig 3 armband och massa örhängen typ 12 för 50 elr nåt! Prisvärt ;)

 

 

 


Du måste vara liten för att vara stor

Tjenatjena! Haft sjuukt dålig uppdatering jag vet... Ajja min dag va sådär faktiskt. Gick först till fältan och köpte lite grejs sen mötte jag isabelle och köpte wave biljetter med Hedda. Är ju wave på lördag (awesooooomee) Sen segade hedda och jag åkte hem! Och nu är jag hemma! Asso kom igen nu vf är ni inte med i tävlingen? Varför vill man INTE vinna liksom?? Om jag säger såhär.. Man behöver endast 2 meningar på julrimmet.
skitsamma min inlägg blir ändå inte bra

HAHAHA:'D

Haha blondinsjälar


My day bitches

Haha drev ;)
Idag chillade man galet i skolan ha intressant jag vet,efter skolan så typ bara va jag där me issa och typ garva ;D haha sen drog jag till stallet men jag fastnade på 7-eleven i 40 min (fråga mig inte hur jag lyckades med det men skitsamma) där denise jobbade ;P aop han också missa två bussar sen ... Åkte till stallet och red, framdelsvändningar! Inte askul men nyttigt och bra träning. Fick rida bailey idag eftersom alla skulle testa nån annan häst en den hästen man alltid rider.. Jajja får rida min fina nästa måndag och nu på hoppträningen på onsdag också btw :) imorn blir det nog inhandling av lite julklappar och andra grymt nödvändiga grejjer typ ... Strumpor HAHA ne men ska lämna tbx en grej o sådeeer :) nu ska jag sätta mig med min ynka läxa till imorn juste det ör ju julafton nästa vecka :D

Weheeey redo för en iskall framskrittning ;)


Första ledtråden kommer här ;)

Yes idag är det måndag och det betyder att då kommer det första ledtråden!:)

Det som är ganska viktigt att veta är att paketet innehåller något som både killar och tjejjer skulle kunna ha! Det är heller ingen skönhetsprodukt! :)
Bild från idag:


...

Haha asso med juldikt menar jag typ julrim om vf man ska vinna typ ;P


Tredje advent=TÄVLING

Japp idag är det tredje advent och det betyder TÄVLING!

För att vara med och tävla måste du:
-skriva om min tävling på bloggen elr facebook.
-skriva mailadress
-skriva en juldikt om julen och ska innehålla ordet paket
-skriva ''jag är med''
-gissa vad det är i paketet!

Jag tar juldikten i första hand och sedan vad man tror det är i paketet.
Paketet är ungefär 20 cm långt och 15 cm på bredden!


Christmasfeeling

Slår in paket och lyssnar på julmusik! Mys! Nej men ett är faktiskt till bloggen ( ska fixa tävlingen strax) och ett är ... Ja ett vanligt paket haha dom e också likadana inuti ;)


Sitter och fijkar

Jajja fejn stavning här ;) idag är det tredje advent och har precis varit på julmarknad:p höll på att bokstavligt talat frysa ihjäl. Gjorde värsta grymma köpet--> lomikavantar( stavning) dem är helt fucking awesome. Sen köpte jag en awesome julklapp till min lillebrorsa också :)) ska baka lussebullar med min kära mor när jag kommer hem hade jag tänkt haha! Fan vilken julig dag det här blev! Btw idag lite senare kommer en till adventstävling upp och nu har jag kommit på en skiiitbra tävling mihihi:) alla vill va med jag lovar ;)


Glöm inte!!

följ mig på instagram :agnessf
:) :)

Svar på tal

Anonym om Helt ärligt villl jag faktiskt ta en bloggpause:
fortsätt bara sluta intee blogga

SV:Haha nejdå ska inte sluta blogga ;) kul att du gillar bloggen iaf :P

Du måste va en idiot för att kalla dig klok


ASSO JAG ORKAR INTE BLOGG.SE

Oooooh den där jävla appen fuckar ur HELA tiden!!! Det står att man int kan publicera inlägget sen när det går så publicerar den inlägget och publicerar bilderna huuuundra gånger!!


På g till hedda!

Yes drar dit nu hejdå
Puuss


Btw så jävla ful bild haha


Villa Källhagens julbord!

Superfint och sjukt nice haha ni får några jättefuna kvalitesbilder xd


Outfit today

Yes mörka dieseljeans och en svart blus från bikbok!
Kör på ett par svarta stickade uggs till det! Elr mörkbruna har inte bestämt mig haha ;)


Gran

Yes nu har vi köpt gran , inte för att det är så speciellt kallt och vintrigt ute haha


Helt ärligt villl jag faktiskt ta en bloggpaus

Men när jag väl har tagit en i en dag så ångrar jag mig och kommer tbk efer en dag..Jag har fan INGEN fantasi om vad jag ska skriva om vill ni att jag gör 10 sanningar?Outfits? "dagens"? Jag har haft en sån sjuuuukt dålig uppdatering.. men jag tycker inte det är nå kul ochblogga med den dööötrista headern och designen som jag har,funderar på att göra en tillfällig bara? ja vet ine,nu ska jag på julbord! Uppdaterar mer där
puss

-gammal bild


Brides Maids

Nu ska Maja och mysa och kolla på Brides Maids. Alltså inte så mkt mer uppdate right now.. ;)

Puuuuuuusssssss

Just nuuuuu


Yeees det är typ snööstorm :D

Fast ochandra sidan håller jag på att frysa häcken av mig haha, slasket kommer fanimej frysa till is inom 24h då blir det jävligt halt:p jajja det här inlägget blev så otroligt torrt så nu ska jag sluta;) mina planer blir idag att honna kolla på en grej till julavslutningen och köpa julklappar+köpa biljetter av isabell :))) sen på kvällen sover majrut över sooooft ;)

Jaja här e en bild fr igår ; p


hahah men det är ju en tävling på söndag också era korvar ;)

Haha och tänk på att samma person kan inte vinnna en gång till alltså EN CHANS TILL ATT VINNA och då blir det ett finare pris! I paketet var det badsalt och en dushcreme :)image description

Fyfan vad irriterande -.-

Idag köpte jag en fett stor julklapp den va faktiskt ganska dyr också heheheheh :P ajja iaf jag gick runt med den där awesome påsen och kände mig skitnöjd...Sen när jag kommer hem och kollar på deras webshop så ser jag att det är fri frakt och att den kostar hälften av priset som den kostade i affären! LÄTT att jag köper den på internet ist och lämnar tbk den jag köpte i affären -.- KUL att man inte kollar upp sånt innan haha. Nån som vill joina mig och åka till Hollister imorn hehehe :P Måste iaf ner på stan och köpa alla julklappar som är kvar tror jag har 3 st kvar till kompisar och 5 sammanlagt! :| Jag gillar inte att göra av med pengar höhöhöh XD nä då men jag älskar att ge julklappar till andra,därför händer det att jag köper ganska personliga julklappar och köper det som folk ver´kligen vill ha och inte massa skitsaker=lite dyrare -.- nä snart kommer jag fan sitta och skriva vad folk får i det här inlägget om jag fortsätter skriva xd

Vinnaren!

Tindra skrev såhär:
Jag tror att det är badsalt och dusch-gel

Motivering:
Jag tycker jag kan ta och få det här paketet för att jag kan behöva det, och för att jag inte har någon j*vla aning om vad jag ska köpa till någon tjejkompis eller mamma! Jag tycker också att jag kan få vinna för att jag VILL VINNA så mycket så det finns inte, jag förtjänar det alltså mest av alla! ;D






Det stog mellan 3 st, en hade bra motivering väldigt bra men hon följde ej via bloglovin,en annan följde via bloglovin och gissa nära och Tindra som vann hade en ganska bra motivering och gissade helt rätt :)

Vinnaren är.......


Grattis! Motiveringen och hennes gissning kmr upp senare nu måste jag skynda till lektiom!
Ciao

GRATTIS

- DAGENS OUTFIT.




- Nya Skyltar



vad tycks?

BuuuzZZzzään (standard)

Yes ska lämna min broder och missar hela sovmorgonwn, men man kan ju se det posetivt.... Jag kan uppdatera varje minut om jag inte tittar på julkalendern elr sitter och gamear mitt nya favvo spel: toca hair. Så jävla najs need for speed är också grymt!;) nej nu ska jag hoppa av snart
Puss på rooooompaaaaan

Kommer ladda upp en outfit (tidinställt) oxå med dom snygga skyltarna hedda gjort till mig som kommer upp 9.00! ;))

puss!

 

http://queenpeach.blogg.se/images/2008/sl_logotyp__100__cyan__16896100.jpg

 


- GODMORGON ALLA FINA LÄSARE!

Idag kommer vinnaren av det lilla paket publiceras innan 9.30! :)
så titta in om ett tag så kanske det är uppe! Ha det najs



Vinnaren publiceras imorgon

Yes hörs nån gång under förmiddagen vem som vunnit ( innan halv tio haha)


Nej men gud statestiken va suuuper igår haha? TACK

va skiiiitbra igår :)image description

Tävlingen avslutad

Yes så är det,går att efteranmäla i fem minuter sen är det stopp.
Har varit 1 som haft helt rätt men några andra haft nära men bra motiveringar. :)


<3

Börja nästan gråta när jag såg det du skrev oedfo<3 loveu

 


-Cuz what kind of girl would I be If I was to leave when you need me most

Agnes, Ibland har jag varit j*vligt dryg och rent ut sagt en riktig bitch mot dig.

Men om du då tror att jag inte gillar dig, vill inte vara din vän, vill inte vara med dig, skäms för dig blablabla..

så har du så inihelvete fel!

varför skulle jag skämmas om jag har världens bästavän bredvid mig.

jag är stolt att gå bredvid dig, att gå runt och garva hjäl mig med dig, att jag får krama om dig och trösta dig om någonting har hänt dig, att få slå ner dom som har gjort ett minsta litet skit mot dig, att få gå bredvid dig och vara din bästavän.

För du fattar nog inte hur mycket du betyder för mig.

En bibel skulle räcka för att förklara hur mycket jag älskar dig.

fast nu är det så att jag inte kommer sitta och skriva en bibel till dig på några 1000000 sidor

och ge till dig när jag suttit inne i hundra år och inte kan röra varken ashle eller ben så är det ju ganska svårt att göra dom där roliga sakerna man ska göra. fast vi kan ju alltid ta rullaton, tävla vem som kommer först ner från mount everest, slå skitungar med käppar, ha snöbollskrig på karlavägen (skulle inte förvåna mig) (?) och ha lika kul som vi har nu!

 

du är obeskrivligt underbar mitt särbarn!

 

ett jävla misstag om jag inte hade börjat på den där sumpiga ridskolan och träffat dig min underbara bästasstevän som jag kommer behålla som min tills en korv kommer och döda mig!

 

 

Älskar dig Agnes Fällman min bästavän, alltid vid din sida vad det än gäller.

 

/heddopeddo nr.1 ♥




Tävlingen avslutas imorgon

Japp kl åtta ! Tänk på att jag först kollar på bloglovin sen motivering och ni MÅSTE skriva om tävlingen på bloggen elr facebook! :) yes man får varamed hur många gånger man vill ( ökar chansen att vinna om man har olika motiveringar) ;)


En till ledtråd ( sista)

Paketet är ungefär tio cm långt och tio cm brett ;)


Mblogg

Sitter och äter lunch med mimmi, ann, beata och olena! Trevlans


En ledtråd till tävlingen ;)

Ni får ändra era svar om ni vill men ledtråden är.... Det är inget klädesplagg ;)

SNÖÖÖ FÖRSKUTSINGEN!!

Omg omg omg omg omfg DET SNÖAR!!!! Igen :D


Länkbyte

http://ctef.blogg.se/
Checka brudens blogg ;)
Vet int om länken funkar för ja Mbloggar ;) men fixar den isf när jag går in på datan.


Veckans planer ;)

  • Aloha ;)  Imorn blire dressyrträning. Ska försöka få till lite bilder och så blir de bra haha? pluggaaaa
  • Sen tisdag blire plugg,plugg och ännu mer plugg
  • Onsdag: Hoppträning ,plugga
  • Torsdag: Köpa julklappar
  • Fredag:Kompisar
  • Lördag:Julbordsak
  • Söndag: Skulle kanske va nån tävling ? ja vet att jag är sent ute ;)

Yes lite kort om vad som händer i min vecka ;) Juste måste köpa biljetter till en grej också :O
image description
haha maja här får du en bild från din uteritt från nån dag hehe xD


Juste jag glömde säga a..

Juste jag glömde säga att jag inte publicerar kommentarerna tills tävlingen är avgjord ;)

Nu kör vi ADVENTSTÄVLING HÄR PÅ AGNESFALLMAN. BLOGG.SE

För att få vara med och tävla måste du:

-skriva mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner

-skriva om min tävling i din blogg elr på fb.
-skriva en motivering på två meningar och vad du tror det är i det hemliga paketet ;)

Vinnaren belönas med en länk och självklart det lilla paketet.

Superbra present för dig som kanske inte vill lägga pengar på att köpa en julklapp, perfekt till flickvännen eller till kompisen , om du vill ha större chans att vinna så kan du följa mig på bloglovin! Tar dom som följer mig där i första hand som vinnare.

Tävlingen avslutas på onsdag klockan 20.00!

VAR MED OCH TÄVLA OM EN PERFEKT JULKLAPP!


Check

Den här gången kmr tävlingen ut ikväll! Håll utkik då! Tävlingen kmr nog pågå till och med på onsdag elr mågot skulle jag tro ;)


Glad andra advent!


- dagens FAIL'




Tjeeenare mannen idag är det 2:a advent :p

Jajja andra advent idag. Ska på nån släktgrej senare idag ocksååå -.- Men innan de ska jga försöka hitta på nåt! Ska köpa nån julklapp idag också hade jag tänkt! Kanske tom slå in några ;) Nej juste måste titta på julkalendern också!!! standard ;) VI kanske skulle baka pepparkakor sen också!de e fan julstämning! ;)


Nu måste jag dra PUUUUSS
Bestavener <3 (hedda ville innte va med på bild hehe)

Usch fyfan vilket svenneväder de va idag-.-

Nä antingen ska de va sommar just nu elr vinter med MASSOR av snö o så : D är riktigt trött på att det bara bli kallt men ingen jävla snö kommer? Oooh typiskt sverigeland -.- mina uggs blev genomblöta, pälstoffsmössen blev heeelt blöt och väskan -->blöt, KUL! Sen va de ju kallt också mums. Neh fan va jag klagar nu vi säger såhär jag älskar(inte) sverige ;)


Haha kolla sture p har flyttat hit!!


Acne

Är på acne nu och har köpt en varm choklad sjuuuukt kallt idag!!


Överpigg ...

Varit vaken i två timmar nu -.- kdn inte somna om jag är sjukt pigg nu och hungrig hahaha... Hedda sover :p


De här är jag jävligt trött på

Du kallar mig falsk? Men du inser inte hur mkt jag gjort för dig. Jag är så in i helvete trött på att vara den som förlåter varenda jävla gång fast det fortfarande inte är mitt fel! Och ändå får hag bara skit tbx. E de k elle chillar, blir skitsur på andra som inte gjort nåt. Asso ursäkta men fattar du hur MYCKET jag har offrat för dig. Jag har stått upp ist för dig när du inte kunde , e de det här du kalkar vänskap? Jag orkar faktiskt inte med längre att bara GE och inte få ett SKIT tbx.


svaaaaaaaar :D

ellen. om Wiiiie den blev min :D
: SKITFIN JACKA OCH DÖDARRRRR FÖR DITT HÅR AGNES! btw, skitkul busringning igår HHAAHAHAH <3
SV hahahaha taaack och jag DÖDAR för ditt hår ,haha jag vet ;D HAHAHAHAHAHHAHAHAHA <3

02 December, 18:06 Celine Gongalez Sahin  om Lunch med ann mimmi och olena:
Riktigt fin blogg!
Älskar din header!
Haft en bra dag? :) Kram!
HEJ! tack vad gullig du är :) din är skitfin din med!  Tack,haha min dag sööög faktiskt till en början gjort knasiga misstag heeela dagen fattar int hur jag lyckas faktiskt...
kram på daj med <3


01 December, 22:58 Maja om Wiiiie den blev min :D:
As snygg!!! <3
Tack så mkt :D <3

01 December, 21:13 Lollo ♥ om Träningen igår :):
Min kompis red Chablis förrförra året då hon red på Stockholm's!
Jaha! Vad lustigt vad hette hon?
Saknar dig kompis kram <3

heddo e så himla fiin så hon får pryda detta inlägg <3 :D

Och där kom tabbe 3 helvete

Oooooh så jäävla klantigt jag hade sönder julklappen som jag hade köpt idag!!!!!! SJUKT klantigt jävla fuckingskitjävel faan ocksååååå -.-


Lunch med ann mimmi och olena

Trevlans!


Tabbe två

Yes gått back på en hundring -.- de går bra nu


Välkommen Agnes till tabbe 1

Kommer tabba mig heeela dagen -.-


@ jag har inga kläderutbrott

Jag har seriöst INGA kläder ALLA snygga är hos mamma... Happyface


Appar

Ett tips för er som vill ha gratisappar varje dag fram till julafton! Det finns en app som är som en kalender som man öppnar varje dag och får nya appar och sånt kul gratis! :)


Haha soft elr ;)

Tänkte göra såhär att jag kommer ha en liten tävling nu dem tre sista advent sen en lite större på julafton :) låter det bra? Om man inte vill ha dem kan man ju ge dem i julklapp till nån elr hur ;)


Blöööäöääö

Åååååååh den där kalendern va slut daampiioooo :p sitter och pluggar just nu ihihihi något speedad kanske? Sv JAA ;)


Wiiiie den blev min :D

SUPERGLAD.SE


Hehehe

Något bråttom till skolan nu då......


Tja.

Idag är det ju första december :D Såg ni på julkalendern haha? Herregud det är julafton om 24 dagar?!?!?!?!? Nyss va de sommarlov ju? Aja idag ska jag fixa lite saker på stan :)

*Hollister med Hedda och Allie
*Köpa en sminkkalender (h to the aha)
*Köpe en till julklapp till ***** ;)

fast ja venne om de e den som jag ska köpa men skitsamma
Vi hörs!
Puss :)


OBS! Bilden är tagen från google (någan adress därifrån höhöh ;) )


Träningen igår :)

Vi hoppade en bana och så skulle vi sakta av mellan hindrerna,men eftersom hindrerna låg så tätt imellan blev det ganska svårt! Fett nöjd ändå med gårdagen,hon tvekade bara lite på den där mursaken annars va hon en duktiiii ponniiii :D haha YeS de va min träning igår. ;D Kort inlägg jag vet men bloggar senare börjar om 40 min ;)
Häästiipestiiiii

RSS 2.0