That's me ;)

Ja,nu sitter man och äter morötter...Inte med dipp elr nåt nej vanliga orginella morötter ;) Till den fina måltiden dricker man cola.En rätt så konstig om blandning om man säger så! Är inte alls trött har inte en tanke att gå o lägge sig än,fast man vet ju inte vad som kommer hände haha :P Idag har vi satt upp hängmattan som var tänkt sättas upp för 5 år sen men bättre sent än aldrig ;)


PUSS!

Everybody just have a good time

Tja bloggen! Idag har man badat,käkat lunch och köpt en present till mamma!Idag åker jag till mamma o e där 2 veckor sen åker man in till stan den 14? En sak jag måste säga. Ni har blivit sjukt duktiga på att kommentera :D Ska ge er en liten belöning nästa vecka ;) "överraskningen" pepparpeppar... Känner mig fräsh dushat haft hårinpackning o lite sånt skit :) Nu ska jag meila några människor kul!
Ska nog hoppa imon så då får ni nya fräsha bilder.Härligt va! ;)


Godmorgon..nu?

Vaknade för exakt en timme sen :) och nu har man dushat i 45 min :D dukti Agnes! Dåligt väder right now men spricker väl upp. Asso det skulle ju bli dåligt hella helgen men solen har vart framme hela tdn ;) Precis ätit frukost o nu ska man spela kort me lillebrorsan. BTW så kommer jag kanske avslöja en grej nästa vecka ;) Någon som vill ha en ledtråd?
Hörs senare om vad jag ska göra idag :)

PUSS på er ♥

Så kan det gå ;)

YES! hittade ett bortglömt Glen Gordon pannband i en låda :D Hade faktiskt helt glömt bort det,men det är alltid kul att hitta nått man glömt. Helt oanvänt också N.I.C.E
Pannband Silver Heart
PUSS!

GE MIG !!!!!!!!!!!!!!!

Shit vad jag ÄLSKAR dessa grejjor :D ÅÅHH vad snyggt på tävling seriöst. JAG måste KÖPA sverige grejjerna :P

Gangsterponnyn:

är nog den elackaste bloggen som finns. Tycker man att det är så jävla kul att trycka ner duktiga ryttare? Är själv inte med där eftersom bloggen e så liten... ;) hahah men seriöst har man så sjukt tråkigt liv att man är anonym och säger att folk rider dåligt,m´kommenterar saker negativt och bara är allmänt elak. Då ska man inte ha en blogg! 

Kom igen nuu!

Vad har hänt? Igår hade jag rätt så bra statestik men nu har den sjunkit!!. Ju mer NI kommenterar desto mer skriver JAG ;) Btw på måndag kmr den första gästbloggaren skriva :-)
Hejdå hörs senare ;)

Just for U ;)

Bara för att jag älskar er ;) <33

Next:SOLA

Sola o bada!
Liten snabb uppdatering. Visar benskydden imorn när jag kommer te mamma :)
Puss o kram paerrrrrrrr

It's taking me higher

Någon som är intresserad av att gästblogga :) Ske
ulle va askul ju :) Maila till [email protected] om du är intresserad. Skicka ett inlägg som du skulle vilja publicera på min blogg. :D
Idag ska jag kolla typ på en present till min mamma,hon fyller år på Tisdag. Sen ska vi typ inte göra så mkt. Vädret är inte 100% så vi tar det som det kmr ;)
Puss o kram på er <3

Put your hands up ;)

Tittar på nå skit på teve. Låter sisådär huh? Nu ska jag sätta på en film och chilla lite :) Hållt igång nu på kvällen rätt mkt. Såg en skitsnygg tröja som jag måste haaa :D älskar den...Blir kanske julklapp nää pallar nt vänta så länge ;) Hoppas ni får en bra kväll ... läsare?
Good night sleep tight fast jag ska jue inte sova nuuee ;)
Nej men usch vilket tråkigt inlägg det här blev :P
Puss på er

Wazzaap

Idag kom jag hem med ett par bruna benskydd från Cenataur :-) Sen så blåste det som fan när vi skulle bada men av någon anledning hade jag o mina kusiner hunnit gägga ner bryggan med blålera så jag typ trillade i... -.- Men det var väl varmt. Sen så tyckte min pappa att vi skulle åka och titta på nån random tall?!?!?!?!?!? Wtf säger jag bara. Helt onödigt! Japp och nu sitter jag i soffan och bara är allmänt lat för tillfället. Hörs senare :)

En vanlig dag i agnes Fällmans liv!

tjee bloggen! Idag ska man åka till en strand o bada (konstigt när det är sommarlov) Sen så är dagen inte planerad. Eller jo jag ska åka till en hästaffär osso och köpa lite grejjer ;) Kommit på en deal med pappa mihihi :D Ska icke rida idag därför att......Det ska va en auktion på mitt land(på gården) Så det kmr vara fullt med bilar som kör runt hela tiden. Och hästarna ba sticker ibland när vi tar dem till hagen,så vi vill inte riskera någon olycka. Tex att någon av ponnysarna blir skadade :P Sen ska jag va med mamma i 2 veckor. Då kmr jag rida varje dag. Ska kolla om jag kan ha en hoppträning på söndag kväll ist?? Men vi får se :) Sen så kanske jag har en liten överraskning åt er också :D
PUss på eer <3


Dressyrpass på shemat!

yes idag blev det dressyr! Gick sjukt bra i slutet. Han sökte sig ner riktigt fint! Jobbade på lite skolor & övergångar. Han vart ju helt speedad idag eftersom det inte blev något igår.... Men ska försöka kolla om jag kan ta den i helgen elr nåt :) Ska tydligen bli skitväder imorn & på lördag,seegt. Nu känns inte brännässlorna längre,skönt! Kul att jag fåt så mkt nya läsare också! :) puss & kraam

När nåt går över gränsen :P

Så fruktansvärt ful. Har nog inte sett någon fulare faktiskt!!! En fet DISS tilll denna!

Såg hjälmen på DM's sida,men vem vet jag kanske har en sån nån gång i livet

Paris i ett nötskal...

Numrering när man ska hämta paris i hagen:
1.springer iväg när man ska hämta hnm.
2.Hämtar Kimpa och börjar gå mot grinden.
3.Paris får panik och blir galen och slänger sig efter -.-
4. Kimpa sticker och paris följer efter...
I stallet:
1.Blir helt frustrerad och vill gå ut...NU
2.När man ska backa hnm står han bara som ett ufo vad man än gör -.-
3. Skrapar med hoven o gnäggar som en arab (han har arab i sig)
4. När vi går ut blir han som en kamel igen och asfeg...
5.Spelar modig ett tag ...för att sedan hoppa rakt upp i luften av en pressening hahaha
 
Sådär går det till när man tar hand om "host" hästen kamelen paris!
hahaha men han e ju alltför gulli ändå ;)


puss

Dumma hest

idag när jag skulle ta ur kimpa ur hagen så drog han iväg. Sen stack paris efter och sprang över mig. Som tur var fick jag ingen hov på mig eller blev trampad på pheuw...men han donka till mig med bogen så jag flög in bland massa  brännässlor. Först kunde jag inte andas trodde jag typ hade brutit ngt revben :S meen det hade jag nte som tur va! och tack paris -för att jag var tvungen att skippa min hoppträning -.- dumma hest

Älskar er läsare♥

Ni e bäst. Ni följer den % kommenterar. Hade faktiskt besöksrekord igår :D Statistiken går ba högre & högre varje dag TACK ni äger ♥ glöm inte ju mer ni kommenterar kommenterar jag era bloggar ;) låter bra va ;)

Saknar dig♥


Today

Tja bloggen! Idag har man spelat golf. Om jag ska vara helt ärlig så tycker jag nog att det är det tråkigaste och presigefylldaste som finns. MEN jag säger inte att alla ska sluta spela golf bara för att jag tycker det...Finns säkert jättemånga som tycker det är kul men det e inte mitt problem! Ponnysarna fick vilodag idag. Lite behövligt tror jag eftersom det blir ett litet hoppass imorn. Ruligt ruligt. Ska till klämmingen på torsdag nice! killar  haha nada eller? ;) Har hört att det blir varmt imorn? Måste jobba på brännan då. Vart ganska skitväder den senaste veckan. Har väärsta bikinilinjen :D Saknar alla fina människor. Någon som vet vilket datum ung08 e? Hedda har faktiskt fixat allt på min blogg så taaack världens finaste bästavän ♥

en helt värdelös bild men jag vettefan vart min kameraladdare har tagit vägen ;)
puss!

Ändrade planer!

shobre :) Blivit lite ändrade planer ang hagbyte. Dem bytte ikväll ist. Vet ni,en sak som händer vaaarje gång man byter hage med dom där knasiga hästarna,är att kimpa alltid ska få för sig att springa iväg...Antingen rakt in i hagen med grimma&grimskaft,eller rakt ut på en äng -.-' Sen får man inte tag på honom så då måste man springa efter och trötta ut hnm! Yes och förra året när vi gick brevid en havreåker ba drog han rakt ut typ börja käka(tur att inte bonden såg')Min ponny det ♥ Btw första natten hade dem brytit sönder en staketstolpe hehehehehe ;) bara en liten kul grej att säga liksom!

Paris efter ösregn ;)
puss!


Internet+Ridning+tjocka hästar ;)

finns internet här,vi hyr ju en stuga i mariefred :) Och Miranda om du ser detta ring mig NU!!! Red ut en ganska lång tur idag.Galopperade på en jättelång väg(inte hela)var så grymt härligt att få öka och känna hästen arbeta under än :)  Hästarna är igångsatta efter betet. Men dem har käkat upp hela jäkla sommarhagen!!!?!?! hur fan går det till på 4 veckor...? Ajja måste byta hage på onsdag iaf ska ha en första hoppträning då :D Blir nog mest gymnastik för att mjuka upp hnm lite ;) om ni förstår vad jag menar... Ska ta en riktigt lång tur nån dag också!

En tjej som syns ur mängden

måste faktiskt hissa henne! En 11 åring som är sjukt bra på att rida. Äger 2 B-ponnysar Thonna & Stella! En tjej som skriver bra har sjukt bra uppdatering,som vissa andra borde ha hehe...(jag) en fet länk ska hon ha ;) http://Nellieberntsson.blogg.se 


Love is in the air ♥

Steeekhet dag. Kunde fan inte rida idag. Stackars hästarna -.- Om det e fint väder imorn så kanske man ska ta en tur och bada med hästarna ♥ vore lite najs sådära :) Idag hittade vi en skadadmås unge hihi som vi åkte med till ett vilt djurhem! Yapp där fick den bo. Åker till pappa på söndag elr lördag elr måndag har ingen aning. Men vet ni min blogg har fått ett litet besöksrekord på bloggen och fått massa kommentarer!Fortsätt så och kommentera mera så ska jag öka uppdateriingen lite ;)

Puss!

SPT

Elvira om I'M JUST CAME TO SAY HELLO:
Ländtäcket är ybersnyggt!:D haha

svar:veeet skitsnyggt! :D

ja, alla är vi olika ;)))

Vart på stan idag med mamma & brorsan :) Åkte ju in dit idag för vi ska lämna brorsan imorn på konfa.Köpte ett par tights på bik bok för ba 60 spenn :D sen så åt vi lunch tog nån fästingsspruta och ska käka midda hos några kompisar idag ;) nice.Imorn åker jag till landet på eftermiddan och ska rida lite. Hedda kanske kmr på lördag äntligen ... :-) Får se hur länge hon stannar isf! Ska dusha nu men hörs senare ;)

puss

Next:stallet

Ut o rida idag igen ;) haha kmr säga så resten av alla veckor på sommarlovet... Kanske fottar lite ,och såg ni att jag fått en ny header. Vill ha en fin och ljus så det blev skitbra ;)) Nu drar jag tack för fina kommentarer förästen :-) Planerar att köpa en ny dunväst asso att rida i hittat en på mitt land här. Den va skitsnygg brun! typ halva priset osso! Btw Kimpa testade som fan igår. Han va så jääävla envis -.- Red dessutom barbacka...Ska nog ta o rida med sadel idag!!!! Se u later. Vi ska ha gäster ikväll men jag hinner nog ladda upp lite bilder iaf ;-)

Today I don't feel like doing anything

Har inget att säga dåda typ att jag åker hem imorn :-) skönt! Tagit ett kvällsdopp nyss,va asskönt. Typ det varmaste den här veckan har varit 24 grader i vattnet! Skulle kanske åkt ner till Hedda M idag,men såklart ska vi göra nåt annat så jag inte kan... DAMP!!!!!! Här får ni en bild iaf ;)

Korweta♥

I'M JUST CAME TO SAY HELLO

rea på hööks kolla tex detta schabrak,ser lite ut som schökmöhles men dem va snygga så ajja ;) bara 99:-

ländtäcke i fleece 94:-

vill ha <3
hörs sen puss!


sommarreor + Ernst

Hejsan! Idag innan vi åkte ut på landet igen så gick vi lite på reorna. Asnice ju! Köpte nya rosa lurar till min ipod tuch :D för bara 62 jävla spenn!!! Kostade skitmkt innan. Btw onoff har ju gått i konkurs så de e 30%+ på hela affären najs va? A detdär med Ernst....Så jävla patetisk -.- Liten tomte som tror att alla älskar hnm. A ni hör ju själva hur det låter.... Varit och ridigt Kimpa idag Blev faktiskt en liten uteritt barbacka. Mys♥ Sen har ja typ chillat lite badat osv. Kom nyss på att det var jäätteeelängesen jag laddade upp bilder från kameran till datorn!Men det ska bli ändring på. Har bytt pp på fb oso;) ja o kimpa världensfinaste ponny på bildernA o min katt nessie:

btw har ryckt hans man också inte helt klar,ska fixa resten på lördag ;)

haha han ser ut som en kameeel. Jag lovar han har finare form än i skuggan ;))
&nya profilbilden nedan =)↓


HISS

stor hiss till dessa:
Tretorn falsterbo gtx : Köpte dem för egna pengar och det är bästa köpet jag gjort! Sjukt dyra men helt underbara ;)

(mkt snyggare i verkligheten)↑

GPA speed air: Älskar denna hjälmen så snygg,skön och sval!Asnice på sommarN
 
kram agnes ;)

ignorera rubriken...

Idag har man badat,solat,sett hp premiären och kommit hemm till stan ;) Men jag åker till landet imorn övernattar bara här! Tur de för jag hatar huset vi hyrde -.- Igår promenerade ja ut i skogen me kimpan o paris! Tyckte det var kul och såklart ska Paris springa iväg när man hämtar hnm i hagen -.- Ska ta första ridturen imorgon. Kimpa har varit lite stel i bakdelen så han har fått ta det lite lugnt. En tjej kom och tittade på hnm hon kände hans förförra ägare och han skulle absolut inte komma till ridskola vilket han gjorde efter nästa ägarbyte-.- A iaf hon trodde han typ hade halkat i hagen eller va överansträngd pga svagt kors! Tror på det att han halkade! Btw hade tänkt köpa nytt regntäcke därför att......varje gång det regnar här ska det alltid tydligen spöööregna heela dagarna -.- Men tänker alltid "om jag köper ett nu kanske pengarna bara blir bortkastade och jag aldrig får användning av det,MEN det regnar alltid lika mkt varje år!!"Så man kanske ska slå till och köpa ett regntäcke på rean. Får se om det blir ngn häst i vinter isf kan man ju köpa ett billigt vintertäcke på rean...?? ;) haha drev. Nu ska jag sluta babbla på om masssa skit hejdaa ♥
hästar 059hästar 045
  ↑Paris var ju helt underbart söt på denna bilden(kimpa me;))
såg att dem fått nya bilder på hemsidan!♥

5 saker ni inte visste om mig ;)

  1. Om inte jag bodde i sthlm så skulle jag vilja bo i skåne ;)
  2. Åkte sparkcykel i Karlaplansfontänen trillade och bröt armen!
  3. Hatar besserwissar som tror att dem äger alla andra.
  4. Kan vara jävligt uppkäftig ibland tahaha
  5. Riktigt sjukt tävlingsmänniska... :P


världens finaste kimpa på landet ♥


Satan i gatan

ska jag åka till en strand o typ va där lite grann senare ska vi käka nån lunch med mina kusiner och sen drar ja in till stan o går på harry potter premiären :P  Har lite grejjer som är planerade till bloggen osså btw kmr me en matchning sen ska fixa   o grejja nu hejdå ;) Tror ni Harry Potter blir bra imorn ellä? ;D

träning för stefan Sjögren den bästa jag typ ridigt för :D ♥
Var på Aw sporthorses ;)
kram agnes :-)

Agnes Fällman:

Hej heter Agnes dåra som dem flesta fattat och heter Fällman i efternamn... Här kmr jag att skriva  om min vardag och min ridning. Typ litegrann som en ridblogg!! Är 98  asso 13 år.. På bilderna där uppe ser ni mig med La Kim (svart c-ponny) Korweta/Alma (fux d-ponny) o jag. Har typ inget att säga men jag har ridigt sen jag 5 på ridskola men vi får se om det blir ändring på det ;) Tidigare innan jag red på ridskola har jag tagit lektioner på landet. Drömmen är väl att få tävla i globen & att få en egen häst :)
Kram Agnes :)

Alma ♥

RSS 2.0