Valborg

Gissar på att dem flesta redan vet att det är Valborg idag! Har inte haft en jättespeciell kväll liksom. Brukar vara med majbrasan på landet men det blev inte så den här gången.   Har ni haft en bra valborg?


Ponnybus

Vi körde på självständigt nere på banan,vilket var rätt awesome i fina vädret! Red Santa idag eftersom Chablis hade varit på tävling,men det var riktigt kul det med ;) Mycket bommar och även några skutt kom med! Ja ingen hård dressyrlektion precis haha... men den här var minst lika bra. ;)

Santa↓
OBS! Denna bild är lånad från http://mirjaams.blogg.se/ Hoppas det var OK att jag lånade bilden? Annars får du säga till så tar jag bort den!

Planer

Planerna för dagen blir troligtvis möta Ariana och Louise. Mer än det vad vi gör har jag ingen aning om. Men senare idag blir det dressyrträning!
Glöm inte vara med i veckans blogg HÄR!

Vill du bli Veckans blogg?

Nu tycker jag att det är dags för en till "veckans blogg" eftersom det var populärt förra gången med inte långt ifrån 100 som var med! :)
Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar här i kommentarsfältet och skriva "Jag är med".

Tävlingen avslutas på söndag!



Imorn blir det nya tag!

Såhär dålig har inte statestiken varit på länge. Imorn blir det nya tag!
Med dem orden säger jag Godnatt!♥

Summerfeeling

Picknick just nu:


On my way

Är påväg till stallet nu! Är där till två eller tre för sen möter jag Lisa för en tur på stan och en fika eller så,mys! Tog på mig för varma kläder idag,jacka funkar liksom inte nu...DET gillas ;D


Havremoppar

Blir en tur till stallet idag ist! Något ord jag alltid förundrats över är ordet havremoppar. Har ni tänkt på att i böcker så är det alltid nån snubbe som är mobbad för att han gillar hästar som dem andra kallar "havremoppar". Att man typ tänker att det är ett kränkande ord ens haha? Det stämmer ju typ...  Haha mista mig inte ;)

Nej nu drev jag rakt igenom,jag läser varken hästböcker längre och ännu mindre om folk som blir mobbade för att dem gillar "havremoppar"....Nej nu måste jag gå hela inlägget blev bananas.

Min superfina havremoppe och jag :)

En himmel så blå som viol!

Även fast jag har lovat mig själv att inta tjata om den skinande solen eller klarblåa himmlen så kan man faktiskt inte låta bli när man blir på sånt bra humör av lite sol! ;) Någon som känner igen sig?

Nu är det inte långt kvar till sommmaren och ännu mindre min födelsedag,btw det äger att fylla år på våren för då kan man önska sig massa fina vår och sommar kläder. En tjej i min klass gick liksom barbent igår? Sjukt härligt!
Är sjukt taggad på alla uteserveringar och rundor på stan i ett par ballerinor! Vi får se vad som händer haha...


Vårpepp!

Herregud vad varmt och skönt det var igår (och minst lika bra idag)!Hade bara en kofta+ min pälsväst och det var på tok för varmt så jag tog av mig västen sen! En pälsväst (whatever om den är äkta eller inte,båda är snyggt) så kan det lätt pigga upp en rätt tråkig outfit så blir outfiten lite mer speciell. Dessutom så är det skönt att ha när jacka är för varmt och bara kofta för kallt! Stor hiss! :D
Vet inte riktigt vad som ska hittas på idag,men det blir nog stallet  kanske eller möjligtvis Hedda om hon kan. Känner att jag har behövt en rejäl sovmorgon,så det tog jag! . Inte direkt en bra kombination att lägga sig sent på vardagar och gå upp tidigt som satan... Haha eller vad tycker ni?
Igår var jag med Ariana efter skolan,gick hem till henne och bara va typ. Skön eftermiddag,sen skulle vi typ baka eller nåt men det resulterade med en macka med ägg,örtsalt och oboy med alldeles för mycket pulver ;)


Transparent skjorta

Visade ju inte skjortan häromdagen för att den verkligen inte fastnade påbild eller så,färgen gav inte riktigt rättvisa... Meeen här har ni! Visst är den snygg,99:- kaabooom min på direkten ;)
Ni får också en outfitbild inom dem närmsta dagarna med skjortan!

Q/A

Anonym om Hoppträning:
Vadå? Har det kommit upp anmälningslista i stallet eller? Asså, var kan man anmäla sig? X)
SV: Ja det har det,annars skulle jag liksom inte skrivit att jag anmält mig ;) Nej men det finns anmälningslista på anslagstavlan! :p

Totally lost

Har ingen aning om vad som händer i helgen,det suger lite lätt faktiskt när min extremt fina plan sprack. fan . Jag har också lovat mig själv att inte köpa ett skit under hela maj,bara för att liksom. Känner att jag bränt too much money den här månaden.  Hehe min planer för helgen xd

Ett måste för sommarens bravader!

Och det är självklart ett par vita converse.Direkt importerade från USA.

New in

Köpte också en transparent skjorta (beige) också men den fastnade verkligen inte på bild så jag lägger upp bilder på den imorgon!
Denna söta blus hittade jag på H&M för ynka 50:-,vilket kap!

Hoppträning

Idag stod det hoppträning på schemat. Vi hoppade väl lite allt möjligt,serie,på volt,böjt spår och slutade med en liten ått-bana! Kul och så men kände kanske att jag hade kunnat prestera något bättre. Haha vad sjukt patetiskt det där lät!?!
Aja den 13 maj så blir det hopptävling på hemmaplan. Ska bli grymt kul och tror också att det blir en annan tävling något senare! Hoppar 80 (LD). Känns inte super att satsa på 90 när det inte gått speciellt bra dem senste gångerna... Asso visst jag har kommit runt och så men det känns bäst att få in lite mer flyt och satsa på 80:in.
Ska även fota lite nya grejjer ikväll!

Look at ma horse

Nu är jag påväg från stallet o ska hämta en bok i skolan. Har inte jättemycket läxor den här veckan,det gillas :D
Så ni lär få lite bättre update!
Kram


Skolmat

Mums...


Summer


MONDAY

Hinner inte uppdatera ikväll,har massa saker att fixa!

perfect.

Stella McCartney

Godnatt fina läsare!

Ikväll har jag gjort en helt galen grej. Ni kan aldrig gissa för det finns nog inte många som skulle kunna se mig i den situationen... xD Nåt ni kanske får ta del i framtiden...
Rätt gammal bild,från i höstas!
Godnatt!
Puss och kram vi hörs imorgon ♥

Love My Life.

Mår så jäkligt bra nu! Allt rullar på och det känns som om jag bara glider på en räkmacka just nu. Haha jag gillar uttrycket... Nej men har inga större bekymmer och inga problem. Allt med hästarna går bra haha (haha ni hade fått ett annat svar för en vecka sen) och no problemas med kompisarna!

Chocolate Dream

Ikväll har vi haft premier av den nya Choklad fontänen som min brorsa fick (av mig höhö) igår.
Haha nu blir ni allt suktade va? ;)

Så se på mig, åhå en hamn i stormen

Lalala Sommar med göran,ni vet den där låten. Haha har den på hjärnan så den fick vara som rubrik denna fantasilösa dag. Snart ska jag börja dra mig mot Hedda,eller ja kanske fixa ett bibliotekskort som vi ska ha fixat tills nästa,you never know hahah. Sen igentligen skulle jag behöva lämna in min ridstövel som dragkjedjan på ha fuckat sönder totalt. Snacka om att man vill ha nya ridstövlar,men det är fett onödigt just nu och jag har inte riktigt den ekonomin för att slänga iväg pengar på ett par nya ridstövlar. Nej det får vänta,vi kan ju börja med att kolla om dem går att laga xD
Nu ska jag träffa Hedda, för det känns inte jättesuktande att åka till stallet att hämta stövlar ELLER skaffa bibliotekskort höhö... Ni får bilder på vad jag köpte ikväll hehe...

HEJDÅ fan vad dåligt inlägg -.-

Min nya fina tröja som är från forever 21 :D

Go for Gold

Hööks har ju fått in en ny kollektion "Go for Gold". Tycker den vart riktigt lyckad. Vet inte om pannbanden med flaggornaär därifrån,men whatever dem är sjukt snygga. Även Hoodien med flaggor!

Jag tror jag är kär.

Hej hopp! Nu har jag hittat min drömväska som jag letat efter i ett år. Eller asso jag såg en sån skitsnygg för ett år sedan,sen såg jag att det inte var äkta skinn. Och jag vill ha en i skinn så den håller länge+ att det är grymt dålig kvalité på fejkskinnväskor (mista mig inte för en snobb nu). Men nu har jag hittat den i skinn och i brunt! Och jag tänker INTE lägga upp väskan här för den är minminminminmin ingen annan får köpa den mihihi ;)
Armband och Clutch - Zippers

Ny profilbild!

image description

Ni är fet-grymma!

Kommenterat som galningar idag och har höjt statestiken rejält senaste dagarna! Det gillas,dessutom så blir man på helt grymt humör när man kollar in varje gång på blogg.se och fått sjukt många fina kommentarer :D Imorgon väntar ett inlägg om lite grejjer jag köpte idag,från systemen såklart. Sjukt nöjd med mina köp och gjorde världens fynd! :) Jaja u will see...
Älska bilden!

Drar ut på stan nu,ciao!

  • Orange bandau
  • Beige rätt genomskinlig tröja
  • Gröna byxor med fick detaljer

Promised - Jeans shorts

Lovade göra ett inlägg om massa snygga jeans shorts! Så här har ni ;)
Runwaydreamz
Yes alla shortsglada människor vet såklart vad runwaydreamz är för något. Dem har snygga,coola och annorlunda shorts,men har ett rätt saftigt pris. Priset ligger runt 1000 lappen!
Gina Tricot
Gina tycker jag har fått in sjukt mycket snygga jeansshorts! Dock är det lite runwaydreamz style så om du inte tycker om dem ska du nog kolla någon annanstans. Eller asso det finns vanliga men det finns snyggare "vanliga" jeans shorts på andra ställen. Shortsen ligger mellan 150-400 kr!

H&M
H&M har ju lite mer simpla jeans shorts,men det finns ju många som tycker det är fint också. Sen är det kul att variera lite mellan simpelt och annorlunda,kan lätt bli lite mycket. Skulle te x. aldrig matcha ett par nitshorts till en kaos-tröja liksom... Dessa shorts ligger runt 200 kr!

Presenter och tårta.

GRATTIS världens bästa lillebror på nioårsdagen!
Grattis till också Mimmi som fyller år idag! du är nu förklarad til fjooooorttiiiiiis hahahah♥

Helgens planer!

Fredag:Kompisar
Lördag: Lillebrorsan fyller år! Firar honom på morgonen och går sedan ut på stan med mamma på dagen.På kvällen blir det middag på TGI fridays (observera att brorsan valde restaurang haha) .
Söndag: Ska göra en grej jag aldrig gjort förut,kommer bli fett läskigt. (klura vad det är hörni ;) ) Sen på eftermiddagen så kanske det blir stallet eller Hedda,beroende på om hon ska rida eller inte!

Ja det var väl mina planer för helgen liksom!
©-Agnes Fällman

Friday

Hej mina kära vänner,idag är det FREDAG. Nog den mest efterlänktade veckan på hela veckan (förutom lörd och sönd). Men det känns alltid så grymt bra när man slutar och får helg,håller ni med? Ska hålla uppdateringen uppe ikväll så håll utkik! Helgens planer kommer nog också i ett annat inlägg lite senare. Idag efter skolan så var jag hos Lovisa med Freia,och Lovisa såklart. Sen skulle dem träffa några andra så du åkte jag hem. Nu ska jag äta middag så vi hörs senare!
Puss och kram
Usch vill ha detta fina vädret nu och inte allt skitregn! ;(

Dream

Åh kolla vad snygg väska från Michael Kors!!!
Önskar mig denna i födelsedags present (fyller år 29/5) hoppashoppashoppas!!
Och dessa fast med mörkare glas typ eller nåt haha!

En gnutta Påsk!

©Agnes Fällman

Plugg,plugg,och ännu mera plugg

Sådant ägnar jag min fridfulla kväll till. Har en skitjobbig grej till franskan imorgon (kalla det prov eller vad ni vill) som jag måste ägna hela kvällen åt,sämsta planeringen i know!
Vill ni ha bilder från i påsk?

Kram,vi hörs nog senare!

Film!

Kvaliteten sög ju när man la upp det på youtube? Måste gjort något konstigt för det var bättre innan! Vi hoppade inga höjder,ville känna så hon kändes bra idag så man kan bygga uppåt och inte kasta sig över 95 så hon vägrar på en gång liksom... Känns onödigt,men det gick bra idag! :)

Film på G!

Snart film uppe från dagens hoppträning!:)


Bilder eller film?

Vad vill ni ha,bilder eller film från hoppträningen som är imorgon?

Bra,Bättre,BÄST

Anitas tressyrträningar är så sjukt grymma! Det går alltid galet bra när man rider för henne!!! :D Dessutom blir man också så sjukt glad när det går så bra också. Dessutom red jag conny igår,men det är kul (och bra) med lite omväxling :) Haha ni kanske märker att jag suger också på att uppdatera,men jag har inte pallat,har liksom slutat 4 idag och haft världens tråkigaste lektioner och nada inspiration om vad jag ska blogga om. Imorgon blir det hoppträning och ska försöka fokusera på vad som gick snett på tävlingen.
Hahahhaahhaha *hej vi är av arten "mongo"* ;D fyfan vilken bild asso hahaha!

Veckans blogg blev...

Eftersom det här är första gången jag har "veckans blogg" så tänkte jag plocka ut två stycken speciella bloggar som jag tyckte var värda att få bli veckans blogg.... Och det här är dem jag har valt:
Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!

CONSCIOUS –SUSTAINABLE STYLE

H&M har ju gjort en ny kollektion av "Conscious collection". Tycker delar av den var väldigt lyckad och ska lätt införskaffa mig några blusar där ifrån! Gillar specifikt dessa:

Sunshine

Gud vad fint väder det blev på eftermiddagen! Hade liksom bara en blus under min tunna mockajacka!?


Mood

Ni har säkert hört talas om den nya gallerian Mood?
Jag och Hedda var där idag och tänkte kolla runt lite. Fint med alla restauranger och sånt. Liknar sturegallerian ganska mycket! Vi hann bara gå in i några få affärer innan stängning... Sen gick vi förbi espresso house och köpte en chailatte,eller ja hedda köpte en.Men den var..fett god (jag som hatar chailatte?!?!?).
Kram


Ang veckans blogg!

Veckans blogg kommer upp imorgon kväll. Tävlingen avslutas klockan 00.00 inatt så passaa pååååå!
HÄR hittar ni inlägget för veckans blogg!!!

Q/A

Postat av: Caroline
Fin bild! Hur gammal är du och din häst?
SV: Tack så mycket! Jag är född 98 och fyller 14 år iår. Hästen som jag rider (inte min) är född 99,alltså blir 13.
Kram


Feels good

Fyfan vad skönt det var att ta en sovmorgon idag! Känner att jag inte sovit ut ordentligt under hela påsklovet,men nu vart det gjort. Vet inte riktigt vad som händer idag. Är nog mest hemma och tar det lungt,varit i stallet alla dagar på detta påsklov så jag åker nog inte dit... Jaja jag uppdaterar er mer senare om hur jag gör! Puss och kram
Té och scrambled eggs förgyller min dag iaf!

Godnatt.

Varit igång från morgon till kväll konstant i två dagar,inte orkat uppdatera. Gick upp hlv fem liksom.vi hörs imorgon!
Kram


Godmorgon på er sisådär halv 5!

Snart taggar vi stallet för tävling i sollentuna!:) ni får någon update under dagen men inte så mkt mer än så kanske... Aja tack för alla lycka till och... Vi får hoppas det går bra !;)
Tjingeling


Tomorrow we’ll be lighting up the sky


Love.

Body Lotion - Lacoste

Mocka

Kollade in på Kyro riding gear igår och såg att det hade kommit lite nyheter. Själv tycker jag att dem nya nosgrimmorna är dödligt snygga och skulle absolut inte tacka nej till en sån. Både brunt och svart var sjukt snyggt!
HÄR kan ni hitta dessa snygga nosgrimmor ↓

This is amazing

http://kristinawarg.se

Weehoooo mot ---->

Nu sitter jag på busshållplatsen påväg till stallet :) Är riktigt taggad idag eller jag har vart det hela tiden men just nu är jag fet-taggad! :)
Mitt finaaa nya träns som får jag får användning av imorn! :)
Puss och kram vi hörs senare!

HAHAHAHAHAHAHA

Nu bjuder jag somm fan ska ni veta, (att jag ens länkar det här?!?!!?) Herrehud jag sa ju att jag och Erika inteljuvades om ridläger förut för Sveriges radio? Glömde iaf bort det men här har ni länken haha,låter så falskt ibland som "att bli ett med hästen" xD fyfan vad töntigt,men det blev jättetyst och stelt när vi spelade in så jag var tvungen att säga nåt hahaha Btw jag är hon med den mörkare rösten som pratar i början och ganska mkt..... http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3949&artikel=5030208
Haha fyfan vilken hemsk bild xd
Btw om ni undrar varför jag typ låter och ropar på Chablis är det för hon sa typ:"gör lite läten" hahahahhahh x'D

Fredagen den 13:de

Som rubriken på många andras bloggar är det fredagen den 13:onde idag. Gjort massor av tidsinställda åt er så ni har något att läsa från morgon till kväll eftersom jag är borta i stort sett hela dagen i stallet! Ska fixa mig nu och börja dra mig så smått,planerar att vara där halv 11 idag. Måste också packa alla grejjer som inte ligger i stallet eftersom jag sover hos maja idag så blir det ju liksom lite tight annars... Såg även att Winnie är till salu,fy satan vad fin den ponnyn är! Kan ju liksom inte låta bli att dreggla lite över honom (skämt o sido). Nej men hörni vi hörs senare!
Herregud ääntligen får jag använda det!

God kväll!

Skrivit ner massa grejjer som ska med imorn + listan vad jag ska hinna med. Jag är en sån som typ kan glömma det absolut viktigaste hehe... Mindre bra,jag vet.  Världens bästa joanna ska hjälpa mig med massa saker imorn också,stort tack :D. Ska sova snart för jag ska upp fett tidigt imorn (enligt mig är det tidigt att gå upp klockan 9 hehe). Sitter och tittar på big brother nu,haha min drog. Men vi hörs mer om allt imorgon för det här blir det sista inlägget! Ha en riktigt bra natt hörni,ni är bäst!♥

Helt crazy

Statestiken är på topp och det har rullat in runt 50 kommentarer idag,kommer hela tiden :) Fan vilka underbara läsare jag har! Har fixat pass till mig själv och sånt idag så jag har typ inte gjort så mycket mer. Hämtat lite tävlingsgrejjer hos mamma och så. Herregud imorgon är det redan fredag och då blir det för det mesta tävlingsfix i stallet. Hörs senare!

Mina nästa köp;

Självklart ska jag inte använda båda samtidigt haha ;)
GLÖM INTE VECKANS BLOGG HÄR!

Åherre

Trodde verkligen inte att veckans blogg skulle vara så populärt,känslan att liksom vakna med 42 kommentarer på en kväll...:)thaank u guys 🎈

kolla liksom,sen igår klockan halv 11? ↓


Vill du bli Veckans blogg?

Vill du bli veckans blogg?

-Det enda du behöver göra är att skriva "jag är med" i kommentarsfältet! :)
Hoppas att många vill va med nu,för vi kör vi här på bloggen!! ;D
Utser vinnaren på söndag!


Q/A

Postat av: Isabel
Vart kommer skinn jackan ifrån, snälla svara! ;)
SV: Jackan kommer från H&M,men finns inte längre i butiker pga att den är slutsåld överallt,men du kan köpa den via internet men då får du vänta rätt länge tills du får den! :)
Kram


Why start a fire when it’s all worth saving

Usch vad detta ridpass gick dåligt. Chablis hade förmodligen träningsvärk efter tävlingen i helgen,men vi får hoppas det hinner lägga sig innan lördag! Var så fruktansvärt otaggad på att tävla i helgen under ridningen,men nu är jag lika taggad som jag var innan (hähä det går snabbt i hockeyn xD) Skitsamma det ska bli apkul att tävla (apnervös)
hejdååå
haha förlåt norea och joanna men jag var bara tvungen xD

Hoppträning


Det blev en heelt annorlunda dag!

Chaaachaa bloggään!
Haha drev....(torr) xD var med Lisa på stan idag och käkade lunch.Fick med mig en tävlingströja (marinblå ftw) .och sen lyckades Lisa på något sätt lura med mig till upplands väsby för att åka till hööks och horze.Det resulterade till att jag kom hem med ett par benskydd,ett rosaglittrigt (och glammigt hähä) hoppspö,och en kam yeeah...
Ni får bilder på tävlingsoutfiten på lördag för orkar inte fota osv nu... Efter det drog vi oss till stallet för emma och Lisa skulle rida så jag smörjde och ryktade lite osv,näääz!
Kram på er( kmr nog inte blogga så mkt ikväll pga att kag e hos lisa ;) )


Standard.

Always with Lisa;

Raspberry Riot @naked juice bar


Plans

Idag om typ en timma ska jag möta Lisa. Vi ska typ kolla i lite affärer,jag ska köpa lite grejjer yes ni får se vad jga kommer hem med sen... Iaf och eftermiddagen tillbringas i stallet (höhö standard?) Men jag ska försöka göra lite mer ickehästvänliga inlägg också så håll utkik! Tror jag tar med mig systemen också idag btw. :)


Lisa och Norman


Cassiopeja

Wehå red Cassie idag och det gick väl ja...något segt. Haha det brukar göra det... Igentligen var det inte alls planerat att rida idag men jag behövde rida igen och Anita sa att jag fick rida igen i hennes "grupp". Tror det var någon drop in eftersom det är röd dag->inga lektioner. Har bara varit i stallet med kompisar osv,varit ute med donna och Conny.
Imorgon blir det förmodligen stallet på eftermiddagen eftersom jag måste kolla lite grejjer innan jag åker till stallet. På kvällen sover jag över hos Lisa med Miranda och Maja :)

Cassie↑

God morgon

Hej hörni!
Idag blir det stallet...Yes så långt har jag kommit med min planering idag, påsklov ftw ;D
Om ni undrar varför uppdateringen sög igår så orkade jag verkligen inte. Hade inget "behov" av att blogga. Ska även ta med alla hästprylar till stallet och så.hejdå

Bekännelser

  • Jag är en sån sjuk tävlingmänniska/vinnarskalle
  • När jag lyssnar på en låt får jag oftast den känslan som finns i låten,te x innan tävling lyssnar jag alltid på peppande låtar som typ "stand up for the champions" haha skitlarvigt...
  • Jag gillar typ all mat
  • Jag får riktigt dåligt samvete när någon är taskig och hackar mot andra,även om det bara är en liten grej

Inte ett moln så långt ögat kan nå

Nja där ljög jag lite...
Solen har iaf varit framme idag och det mesta av snön har smält bort. Hade tänkt fråga om jag fick hoppa clive lite men kom på att ridgrejjerna är i stan -typiskt!
Är just nu hos några men vi ska dra oss hem snart och äta påskmiddag med kusinerna. Vi hörs sen, kram!


Dagens påsktips

Hejsan!
Tittade lite på blogg.se's sida och hittade en ganska rolig grej som man kan göra nu under påsken!
Nämligen chokladägg med vit chokladmousse och aprikossylt.
Visst ser det riktigt ut?
Receptet och bilden är tagen HÄR!

Glad Påsk!

Japp,idag är det påskafton!
GLAD PÅSK!

Snö

Herregud. Det ligger verkligen som ett litet snötäcke här på landet. Det har liksom snöat heela dagen,kul! Hoppas verkligen inte att det är snö inne i stan,seriöst jag dör då! Iaf har haft en rätt chill dag,kusinerna och lite familjekompisar. Imorgon är det påskafton,förmodligen den dagen då hela Sveriges befolkning drabbas av en extrem fettma... Haha lol nej men ni vet vad som gäller på påskafton känns inte som om jag behöver beskriva det liksom haha. Just nu är jag aptrött men ska titta på ett avsnitt av bb innan jag går och lägger mig!
Godnatt för jag tror det här blir sista inlägget ;)
Imrogon blir det uppdatering och bilder från dagen!
Puss
Arianas Jaxon får stå för detta inlägget!

Du är det finaste jag vet.


Första påskägget- Check!

Eller ja...påskägg och påskägg,en liten fin låda med tryfflar istället för ett ägg av pappa! :)

Tävling-Team Labom

Var med i utlottningen om en Kingsland Zelma tröja HÄR!

 


Ny design!

Hallåååå! Har lagt in den nya designen nu :D
Tycker den blev grymt fin och stilren,det gillas ;) Skriv vad ni tycker om den,feedback liksom...
Om ni inte kan se den så uppdatera sidan!

hTack så himmelskt mycket Ariana ;)

Easter

Hihi nu har jag påsklov! Slutade för en halvtimma sen. :)
Iaf imorgon ska vi ha en middag med bara familjen eftersom vi ska vara med all mammas släkt resten av helgen/påsken. På Långfredagen på morgonen så åker vi ut på landet,rätt tidigt. Och därför kan jag inte vara med på maskeradhoppningen som är då,dessutom hittade vi inget bra att vara och jag ska tävla helgen efter... Men iaf då åker vi ut på landet och är med alla andra sociala människor! Lovar att ta med systemen och fota mycket. Firar påsk på lördagen (som dem flesta gör haha?) och åker hem rätt sent tror jag på söndagen! Yes så är min planering för helgen,ska försöka hålla uppdateringen uppe eftersom jag tar med mig datorn. Skolorna i innerstan har ju längre lov än vad te x. Lidingö har eftersom vi slutar på onsdagen (idag) och får 1.5 vecka,och dem får bara en vecka och en dag (känner ni skadeglädjen ;) ?)
Puss och kram,ha en bra början på påsklovet!♥

woopsi

det där senaste inlägget såg ni inte förut haha hade glömt at ställa in när det skulle tidsinställas hehehe

Hehehe I'm a badass!

Jag har inte bloggat på ett dygn... badass jag är asso! Nej men man får ju typ lite blogglust då ;)
Imorgon klockan kvart i två börjar mitt påsklov,hell yeah! Har haft två läxor den här veckan c h i l l . s e
Iaf måste förbi fältan efter skolan för jag ska hämta lite grejs osv... Ni får se vad det är när jag kommer hem sen,kommer nog behöva åka hem imellan ridningen också för jag skulle igentligen behöva lämpa av lite hästgrejjer i stallet som ligger hemma...
Reality:
Idag var jag hos världens bästa ompalompa! Simonee mitt fina mongobarn! Chillade hemma hos henne och (hon) hade sönder deras nya kylskåp...great! Aa och sen var jag tvungen att gå och köpa ett dörrhandtag (no comments) och var hemma vid halv sju för att min mamma hade beslutsångest vilket hon skulle välja........
Lol nu sitter jag och har skitigt i dessa ynka läxor som jag har och har tittat på big brother hela kvällen och bara njutigt! Imrogon sover Ariana över och då slutar mitt godisförbud :D Ariana kommer även på min hoppträning och fotar så ni lär få massa ridbilder när jag kommer hem! Måste även hinna hämta ut massa paket. Skitsamma vi tar det som det kommer...
Arianaaa!! http://arzos.blogg.se

Q/A

Anonym om Nya vårkläder:
Finns Forever 21 i sverige? Annars hur fick du tag i tröjan?
SV: Nope Forever 21 finns inte i Sverige men tror att man kan beställa från deras sida dock tror jag att det blir massa avgifter osv då... Men min mamma har varit i NY för ett tag sedan och då köpte hon med massa kläder som jag får när jag behöver osv!
Kram!


Twister



©-Agnes Fällman

Hoppträning på G

Nu kör vi,riktigt fettaggad!
haha kolla den coola blicken xd snacka om grym planering i omhoppningen (haha tööönt)
Update: Haha blev ingen hoppträning eftersom botti vart sjuk...Dessutom tidsinställde jag fel hahaha...

TJATJA

Heeeej alla Agnes bloggläsare!
Jag bloggrape-ar Agnes nu haha :) vi anlände just till stallet, jag ska gulla lite med rexus och agnes ska rida. Besööökmin blogg http://mirjaams.blogg.se">http://mirjaams.blogg.se puss
Mongoooooooobild


Känslan som infaller sig när...

Känslan som infaller sig när man hittar ett splitternytt träns i en låda på landet! :D
Detta kommer användas den 14/4 LÄTT!
Älskar verkligen gulddetaljerna på spännena osv! Passar sjukt bra också eftersom Chablis har brun sadel :)

Mellanmål eller efterrätt

Det här kanske låter så sjukt patetiskt vad vet jag...
Iaf jag har ju godisförbud och då får jag inte äta några sötsaker över huvudtaget. Och till Mellanmål eller efterrätt efter middagen typ så kan man hacka massor av olika sorters nötter och sen lägga i med lite turikisk yogurt (vanlij)
och sen en liten klick lemonkurd eller flytande honung. Kanske låter lite tråkigt men det är faktiskt supergott och dessutom inte alls lika onyttigt som tex kladdkaka eller någon annan kaka....

Nya vårkläder

Chinos- Zara 249:- (barnavdelning haha)
Topp med virkade detaljer- Forever 21 ( priset har jag nada aning om haha)

Så lättlurade var ni inte ;)

Nopeei Jag har inte färgat håret mörkbrunt... Dock tycker jag det är sjukligt snyggt och har funderat på det flera gånger,men är rädd för att inte få tillbaka min gamla hårfärg (den som jag jag nu)
April April din dumma sill jag kan lura dig vart jag vill! ;)
Riktiga hårfärgen (gingeeeer) hahahahahah inte mycket men lite xD

Right now

Asso herregud är helt sakad haha!
En av katterna råkade nyss putta till ett litet bord där det står en stor och tung ljusstake,och då trillar den ner (ljusen brinner) så den ligger brinnandes på mattan jag ba woaaah superman here we come och räddar the whole fucking house (eller inte)... Aja vilken fet panik jag hade fått om det började brinna :p
Btw har gjort massa tidsinställda tills imorgon! :)

Nytt!

hahahah det ser ut som om det är herrbyxor men nej det är det inte,konstigt lagda bara hehe
wohoo extrapris höhö
Jaha ja det var det (phu taget en halvtimme med mitt sega internet att ladda upp alla bilder!)

Woooaah browniee

Herre nu är har man mörkbrunt hår då!

Wooaaaah

Stor grej kommer upp på blogen snaart!!!

RSS 2.0