+++

Åh vad jag älskar de här produkterna! Tar verkligen inte hand om mitt hår,men man märker verkligen skillnad efter jag har använt det här schampoot och balsammet! Håret blir sjukt lent och glansigt! Fick av bästa Hedda i födelsedagspresent,big like!
 

grodan boll

dont ask.
 
 
Så nu har (tror) jag att jag har skippat att blogga tillräckligt för att få tillräckligt mycket klagomål på extreemt dålig uppdatering haha,men det är så skönt att skippa blogga när man borde,fast tar man en bloggpaus uppstår det typ explosiva energiatacker för att jag vill blogga,så när nu fick det bli så.
 
Chablis har vart helt faaaab de senaste gågerna...skämt och sidoo hahaha. Nej men det har gått fett grymt på hoppträningarna! Hon ba shvingar omkring så man känner sig som en liten princessa på moln typ..
Fina ponny :)
 
Imorgon agerar jag proffsfotograf åt mirre och rerre,haha skojja hästen heter rexus men det var coolt att säga mirre och rerre xd
Herregud vilket osammanhängat inlägg haha... Jahapp! Jag har fått mina stövlar och dem är med riktigt heerliga! Köpt en ny höstjacka också,idag råkade jag även pajja min iphone's skärm,fuckmylife. Jag måste laga den och min ekonomi gå'nte riktigt ihop med sånt just nu haha.. 
Azzz vilket flummigt inlägg azzzz... :p
Efter regn kommer solsken ;)

Hej alla glada..?

Random rubrik bara!
 
Är så sjukt rastlös,sitter hemma...ensam och inte har ett skit att göra. Nån wanna ses? Vet inte vad jag ska göra idag,men jag borde nog byta mina planer att sitta hemma och ringa folk som inte svarar eftersom det inte har gått med framgång medans halva dagen har gått? 
 
Nej det där kändes som om jag var i ett desperat behov en levande varelse just nu lol .
Nej men usch jag har verkligen inget att göra idag.!

Sköna gröna SFK

 
 
Sånna där dagar man bara vill leva om igen :)
 

Autumn - Agnes Fällman

Skulle fetläätt vilja ha denna outfit! :) Älskar jackan och håller på att leta efter en liknande :)
 
 

Got some new things!

 
Datafodral från marc by marc jacobs
Pennsskrin från mbmj
Ett par jeans från Gina ''perfect jeans''
 
Några riktiga spontanköp som för det mesta inte alls var planerade,som alla mina andra köp haha!
Nej men jag var i ett ganska stort behov av ett pennskrin och ett nytt fodral till min mac. Och när jag såg fodralet idag kunde jag inte motstå detta fina,det gjorde ju inte saken bättre att det bara fanns ett kvar i den storleken haha...

Saltis

Hej på er!
Igår åkte jag och Heda till saltis precis som vi gjorde förra året! Tyvär blev det ganska mulet men det började inte regna iaf! Vi åkte och badade där och så. Sen så träffade vi några av heddas kompisar,så vi hamnade på en utebio haha. Jag sov hos Hedda också @balkongen lol.


Japp och nu är jag påväg att träffa ariana en snabbis och nu regnar det hejdå.


Peace out

Blus- odd molly
Kjol-ralph lauren
Ballerinor-Marzio

Puuss och kram,denna dag tillbringas i saltis :p


Happy

Herregud vad glad jag är! Beställde nyss ett par primeboots som jag har tittat på sååå länge!!! Dom var dessutom på rea så då kunde jag inte säga nej haha...
 Det blev ett bar höga ljusbruna;
Den lite mörkare nyansen är i canvas,sjukt snyggt! :)
 

14 augusti 2012

Hej på er! 
Har varit på grönan hela dagen så har inte kunnat uppdatera. Var där med bästa Addi och Filippa! :) Reeaalllyy funnnyyy!
 
Utöver det har jag de senaste veckorna hunnit införskaffa mig två nya väskor,ett par jeans,nya tröjjor och snart ett par nya skor. Wehoo ny garerob införskaffad haha,eller nja kanske inte riktigt... Men man känner sig som en ny människa efter många spontanköp som inte var planerade över huvudtaget. Det jag gillar när man börjar skola igen efter ett lååångt sommarlov är att se hur typ alla förnändrats,sjukt intressant ju! Inte jätteroligt att komma med samma urtvättade fleecetröjja som de senaste 5 åren liksom,you get it? Sen funderar jag på att göra en till sak haha lol.
puuusss
Asso åååh kolla vad söt hon är!

ta mig till havet och gör mig till kung

Favoriter i repris;

Always look on the bright side of life


Hej blåååggglesare!

som fortfarande finns kvare efter denna usla update haha!
 
 

Jag ursäktar mig inte för den heller för det var så fryuktansvärt skönt haha. Jag har hunnit vara i både Danmark i skåne och återigen i skåne under tiden. Intresserade av att se lite inhandlade grejjer under tidens gång? :)
Jag har äntligen fått lite bloggmotivation och ska försöka hålla uppdateringen uppe den närmsta veckan.
 
Faktiskt har jag börjat längta till den mysiga hösten lite självklart emot min egen vilja... Men erkänn att ni är suktade att ge er ut på stan och kolla höstkollektionerna i affärerna,mysiga koftor osv. Jag saknar igentligen inte skolan alls men är ändå på något sätt lite (läs:fäääättt) taggad på att få komma in i vardagen med lite rutiner och inte gå runt och vara rastlös. Haha herre vad jag kommer hata mig själv för det här inlägget i vinter x)
Nej nu i 8:an ska jag ta tag i mig själv och sluta lalla runt,jag ska nå mitt mål,whatever om jag behöver sitta inne på helger,jag ska. 
 
Imorgon är det fullt upp,en ouppackad väska väntar för att slängas ut i ett oplanerat kaoz,katter ska hämtas och hela tjotafräset. lol .
 
Nu får jag nog ta och avsluta det här inlägget lite diskret för jag hatar långa inlägg som är helt meningslösa ↑.
 
Puss och kram

1/8 tvåtusentolv

Idag står det mycket på schemat,stallet och trimma lite bommar (kortpass),köpa present,baka tårta och massa diverse saker också. Redan hunnit baka scones till frukost och nu är nästa place't badrummet för jag ska typ åka nu. Puss vi hös senare!

RSS 2.0