NU?

Jag ska gå och lägga mig nu. Gick upp vid 5 imorse och var på skolgården 6.10 . Inte kul asso men det är ju självklart värt att åka till Romme med dom bästa ;)
Vi får höras mer imorn men nu måste jag verkligen gå och lägga mig,håller bokstavligt talat på att dö.
Puss

Haha oförberedd bild xD

Morgondagens planer!

-Skolaaaaaan (som vanligt)
-Skriva klart en grej efter skolan
-Hem till pappa och hämta några saker
-Stallet-->Träning 5
---->Hem

Yes så ser min dag ut imorgon! Inte mycket äxor att göra heller YEY :D
Ser fram sjukt mkt emot ridningen imorn,bara vara i stallet känns så suktande just nu. Men det blir nog i helgen. På fredag
händer EN HEL DEL grejjer så ni anar inte. Men det är väl bara häjften som kommer komma upp här ;)
Nej nu skojjade jag, eller? Aja jag och maja skulle försöka hinna sova över den här helgen också eftersom jag inte kunde förra,sen ska jag hinna träffa Lisa också! Men allt ska nog gå ;) Fredag är jag upptagen men resten är lite slappare. Vill hinna till stallet nån dag också. Haha omständig? Svar JA


Åååh längtar som fan till sportlovet nu!!

Åka skidor heeela dagarna! Fan vad najs. Ann ska ju också till Åre så det blir feeet awesoome. Saknar romme redan och har åkt i bussen i två timmar på väg hem nu. En timme kvar men det är fett mysigt ju, man vill ju typ inte hoppa av ;)
Har en skiitawesome vecka framför mig och vi har inte alls mycket läxor.
Btw kul att ni gillade designen!! :)

Hha i bussen just nuu, man ser typ inget men skitsamma...


@buuuzääään t rommeeee

Fatta vad awesome det här kommer bli suckers?
Kommer nog inte uppdatera så mycket mer idag och jag glömde tidsinställa inlägg :p just nu spelas young wild and free i luuurarna. Sjukt grym!!


Monster in för faen!!!


vad tycker ni om nya designen?

TELL MEEE!!! :D


NYA DESIGNEN KLAR!

NU ÄR DEN HELT NYA DESIGNEN KLAR!

Sjukt bra den blev tycker ja! Ariana va så sjuukt gullig och hjälpte mig med headerna men resten har jag gjort själv. Har till och med gjort bakrunden själv :S Haha jag är såååå duktig. Nu måste jag fan sova ska upp 5.20 imorn.......
Den kommer förhoppningsvis upp imorgon kväll! Elr nu ikväll... Jag har inte riktigt bestämt mig. Jo den kommer nog upp ikväll.. Men det är lite grejjer som måste fixas men det gör jag sen efter jag har lagt upp den!

Förlåt,men jag prioriterar andra saker före bloggen

Det har hänt lite grejjer. Eller ja,allt som kan hända har hänt. Hoppas ni har förstående för att jag inte kommer blogga så mycket idag+ att jag inte kommer uppdatera så mycket imorn eftersom vi ska till romme då.
Vi hörs senare,kram♥

Ny pp @fb


Vad tycker ni? :)

20.20

Såg ni på ponnyakuten idag då? Klart man gjorde det själv. ;)
Fast jag såg det nu på play eftersom jag var och lämnade alla skidgrejjer hos mamma,vi ska ju åka med skolan på tisdadg till romme :D happy face!

Idag har jag varit meed Ariana hela dan! Vi gjorde inte så mycket,typ fotade och gjorde designen som nästan är klar och så.Japp inte så mycket att skriva om haha men vi fotade MASSOR  så ni får bildbomb imornkväll. Min kamera lämnade jag hos mamma+dator så jag kan inte ladda över elr skicka bilderna som jag fotade (som red) igår.
Tänkte lägga upp helgens planer lite senare+ lite annat grejs!
Men vi hörs senare guys!



Snart klar!

Ariana har hjälpt mig att göra designen så den kommer upp snart!:) lite smågrejs ska fixas men håll utkik!!:)


Tjingtjong

Är hos ariana och det er näääääz. Nej men vi hörs när jag kmr hem :)
Kram


Lördagens outfit!

Haha tänkte inte på att jag in princip bara hade af och Hollister kläder på mig idag xD

-Hollisterskjorta
-Af linne
-hollisterjeans
och sen svarta höga uggs till det och en mulberryväska,chill!
Nej men eftersom jag trodde jag skulle sova hos maja som det var planerat så pallade jag inte ha stallkläder idag. Men sen började jag hosta asmycket så jag sover hemma ist. Vilket jag ångrar eftersom jag inte hostar ett skit sen jag kom hem.
Hörs senare!Kramkram


Ni får en ny video nu ist för den igår!

Eftersom jag tog bort den igår lägger jag upp en nu som är några veckor gammal. Men ni har ju inte sett den så då är det ju inga problem. Det är jag ich Chablis på hoppträning för Botti. Om ni undrade vf jag tog bort ljudet var det för att det verkade lite knasigt att höra hennes röst prata i bakrunden och hedda som filmade gjorde massa random ljud... xD

Jag vet att det är fett dålig kvalité men det är en video från min iphone...

Vad tycker ni om nya blogg.se stil?

Tycker det blev väldigt stilrent. Men alltså det är ju inte riktigt samma grej som förut. Nu ser det ut som det bara är modebloggare på blogg.se. Och jag skulle väl inte ranka min blogg som en modeblogg haha ;)
 Nu är det ju också mycket svårare att se listorna och hur man skaffar en ny blogg,elr är jag helt handikappad och ser inte vart dom finns?

Lääängtaaaaaar galeet

Tills nästa fredag,alltså om en vecka!!!!
För det först får vi våra macbook airs då!!Gaaaah fatta vad skönt att bara gå runt med den ist för böcker :D
Och sen det andra kan jag och vill inte säga än utan det får ni veta då. Jag LOVAR att ni lär få 500 miljoner bilder ;)

:D :D :D

Imorn ska jag fanimej lyckas.

Så äre imorgon så ska jag vara duktig (om jag inte somnar om ;) ) och göra scrambled eggs fast inte så mkt peppar i så det bränner i halsen...
Hahah vad rolig jag är som sitter och skriver om vad fan jag ska äta imorn? xD
Nobody cares xD

Jag vill ut och tävla nunununuununununu.



Asso jag är så enormt taggad på att åka ut och tävla. Hmmmm är sååååååååå sugen på att sopa banan NUUUUU. Asso om jag tävlar en gång blir det som ett beroende asso man måååste tävla och jag vill absolut inte tappa tävlingsglöden ;p Mjeee det måste hända snaaaaart!!!!!!!!!!!
image description
älskar bilden! Foto: Mirjam (http://mirjaams.blogg.se)

Kan en fredagskväll bli bättre höhö?

En liten pucko som det fanns ovanligt lite i (men som jag fortfarande efter 2 timmars kämpande försöker trycka ut den siiista droppen) och en minichips påse,livet äger (förutom att jag hatar sourcreamchips..) :D Jag har faktiskt fått runt 15 kommentarer idag! :) Haha brukar ju inte få så många hehe och statestiken har varit GRYM. Men de flesta kommentarerna var ju på de inläggen som jag tog bort. Men dt blir bäst så!


Okej nu kör vi. Jag fattar inte ett skit på youtube? Kan man över huvud taget radera ngn video där? Dom som svarar får en länk! :)


knjvtcychnämöknbrt

Rubriksbrist?
Svar JA. Har inte gjort ngt speciellt ikväll sen jag kom hem. Har typ fifflat lite med bloggen och fått exremt mkt kommentarer. MEN jag var ju tyvär tvungen att radera dom små inläggen eftersom vi inte riktigt va överäns där va... ;p såååååå nuuuu ska jag eh har ingen aning om vad jag ska blogga om. Man lär sig något nytt varenda dag;idag har jag fått veta att det inte bara är små p12 som läser min blogg utan även andra små människor. Härligt!
Tjenixen vi hörs senare,asso glöm inte jag är 13 inte 15 ciaoo

tjingeling

Jag orkar inte att det sitter 96:or och kommenterar hur mina videosar är! Alla blev ju så jäkla upprörda så nu tog jag bort den! Nöjda nu! :D :D :D


En najs fredag!

Efter skolan drog jag ariana och carli hem t ariana o lämnade våra saker där. Sen gick vi foam och fikade i två timmar typ med Niklas, rebecka, theo,bea och en annan tjej som jag inte minns namnet på... Ah sen gick jag hem med ariana och sen kom rebecka dit! :)
Och fuckfuck att jag inte gick på style by tyra grejjen igår-.- hedda och hedda hade ju gått dit. Jajja det var väl inte så kul där ( tvingar jag mig själv att intala mig) imorn sover jag hos maja och på söndag ska jag träffa ariaaanaaa och fota och så :D till headern o så!

Vi hörs senare puss!


Svar på kommentar

Anonym om AW sporthorses:
Är det du som hoppar?

SV:Japp det är jag som hoppar. :)



Tjenare mannen

Kom hem för ca en timme sen och det har ju kommit sjukt mkt snö? Me like ;)
Nej men snart kanske man kan åka pulka höhö och imorn ska vi åka skridskor med skolan. Seriöööst jag måste iaf få C på det även om jag kanske inte riktigt är ämnad för att åka skridskor heheheh ;P seriöst jag suger på att åka skridskor men det beror ju vad man jämför med. Om man jämför med nån bambi på hal i elr hockeyspelare...
Jajja nu till något annat!
Har försökt fota lite till designen men seriöst,jag fastnade inte på en ända bild så det får flyttas fram lite. Blir bättre om någon annan fotar typ ute för det blir finare ljus då.

Statestiken är inte på topp men den är väl helt okey. Ska sätta mig och kommentera era bloggar osv sen! Nej drev jag ska typ bomba kommentarer överallt ;)
Men nu ska jag ladda över lite bilder på dataaaan :)


Kvällens

Planer, ska på restaurang snart. Träffade nyss mamma och pratade lite ang en grej som händer nästa vecka. SJÄLVKLART får ni också ta del av det, men vad som händer får ni reda på nästa fredag och jag är fett happy :)
sen imorgon har jag inget bestämt men det blir säkert något kul. Ska även senare kolla upp ********* haha mkt på gång nu ;) och idag LOVAR jag skicka iväg resten av bilderna fr tävlingen. Jag har typ glömt vilka som ville ha? Mirjam och Emma vare några fler? Hmm jag tror de va ngn till!
Skitsamma ska fixa ihop en outfitsak senare ikväll också! Nu jävlar blire bloggning. Hade gärna velat gå på Tyras butiksöppning idag men kunde inte :/
Segt men vi hörs!


Det är nu man märker

Vart dom riktiga vännerna finns.<3


Jag älskar dig <3

Du var ingen vanlig kanin. Du var en jättekanin på 7 kg. Du var inte en sån kanin som satt i en bur dagarna i ända. På sommaren fick du vara fri på tomten och du åt alltid upp alla blommor som var extra fina. På kvällarna skuttade du upp i soffan och låg utsträckt och somnade. Precis som en hund. Du följde efter oss på landet när vi skulle ut på en promenad. Jag minns det så väl för 3 år sen och 8 månader att du föddes. Två månader senare hämtade vi dig och du såg ut som en liten duntuss. Öron var så långa att du råkade trampa på dem när du skuttade. Du växte och växte och fick problem med ögon och andning. Och där slutade du. Men du fick ett bra liv. Bo i hela köket,inte i bara en bur.
Jag älskar dig världens finaste kanin. Du kom alltid och hoppade upp i sängen när man fyllde år. Det var den finaste presenten av de alla. Att få ha dig där.
Jag älskar dig <3
Vila i frid Laban <3


Jag VET men ni måste ha lite tålamod med mig

Det har vart en tuff dag. Uppdateringen har sugit och jag orkar inte bry mig om bloggen idag. Laban somnade igår kväll och jag fick veta om det idag. Förvänta er inge av mig idag tack.


Vila i frid

Jag älskar dig världens finaste Laban.
Vila i frid <3


Saker från New York,the big apple!




juicykofta med tryck på baksidan

Japp! de va det,kanske missat ngt minns inte.
juste jag hade använt mina uggs ngr gånger innan jag fotade dom hehe :p

@skooolan

Gick till skolan idag men vet inte om jag ska rida... Inte så bra eftersom jag är halvt sjuk och inte vill bli sjukare men kanske! Vi hörs senare för jag har bild nuuuu hejdååå


Godnatt

Med det här inlägget avslutar jag en grymt bra bloggdag. Ni vart grymt bra på att kommentera,och statestiken var på topp! Fetnöjd,och hoppas det händer ngt mirakel i natt så jag blir frisk tills imorn!:-)
Ha det bra bästa läsare!


Snöööö :D


neeext---->te och plugga

Ska skriva jättelite på en grej sen är den klar.Men först ska jag fixa några tidsinställda tills imorn!


check my skiillllzzz


förutom att jag råkade hälla i halva peppargrejjen så nu har jag ont i halsen+att det bräns som fan haahhahahaha

Det går bra nu ;)

Kommentarerna rullar in,statestiken höjs för varje minut ;)
HAHHAHAHAHA

tjatjaaa bloggääääääään

asso jag undrar hur många gnr jag har skrivigt det och drivigt?


Back to reality!
Haha missade ju somsagt snöbollskriget mot gärdet idag (livet suger i know) ;) . Men sen kom massa lärare och tydligen hade stoppat det för alla 7 or i min skola hade kommit t gärdet. Så nu har vi utegångsförbud i typ två veckor om det stämmer. Fattar ni? vi får inte vara utanför skolan i TVÅ VECKOR PÅ SKOLTID!?!?!??!?!
j a g  d ö r.

Haha no comments om min statestik....

Den suger. Men det är väl mitt fel?

Bokstavligt talat HATAR när folk skriver "asso nu börjar ni läsare bli  asdåliga,jag har ju typ tappat 200 läsare(hälften av vad jag brukar ha),ni får faktiskt bättra er asso"

För det första har den personen i snitt bara 40 läsare per dag och inte ens sidovisningarna visar 200,ännu mindre 400...
För det andra skriver väl personen bara allmänt ointresserade och värdelösa inlägg.

Min åsikt,no more about that. Jaha vad händer i era bloggläsarliv?
Själv dricker jag en kopp te med alldeles för mkt vatten och ingen smak och till det en fettig toast med för lite ost. Yeah live6t äger. Idag missar man snöbollskrig mot gärdet och att lärarna dampar sönder (som vanligt). Skulle ätit lunch idag med olena också. Det suger med andra ord att vara sjuk. Fml .


Nejdå nu ska vi inte vara deppiga. Jag ska kommentera tvåhundatittioelva bloggar idag. Btw ni äger på att kommentera!! :)
Vi hörs senare trollface ;)

Oj hade heeelt glömt skicka bilder t lite pers från trettonyävlingarna:p skickar redten imorn om jag stannar hemma. Kan ju fortsätta på designen också då ;)


Sjuk

Har sovit sen kl kvart i sju nu. Är sjuk men jag red ändå, idiot -.-
Får se om jag kmr t skolan imorn men tror jag stannar hemma!
Orkar nog inte uppdatera idag.
Puss


Ny design på G

Blir klar nog lite senare i veckan! :)
Ska fota lite till den också! Men jag vet nog nästan hur den ska se ut! :)

2012-01-22

*chachabloggiiiiish*
Hell no,tja alla som tycker det är intressant som läsar mina inlägg! =)
Köpte ju skidkläder som sagt men visar dom senare!
Efter det åt jag first time på subway,blandade känslor. Kakan va god resten...va äckligt. :p
Sen träffade jag Miranda och Lisa. Vi åkte hem till Miranda och bakade,soft. Men allt blev bara smet så vi la det på en tallrik framför disney channel hahah. Och sen drog jag hem vid 6. Nu sitter jag hemma och har precis kollat på Pa3,okej för en halvtimma sen men ändå. Bara jag som liksom förväntade mig lite mer av andra avsnittet om man räknar med avsnittet om castingen?  Asso jag tkr avsnitten är för korta. Inget hinner ju liksom hända...? Men diggar ponnyakuten. Tror att de flesta som inte rider tycker att ponnyakuten är ett skämt för dom har ju liksom inte satt sig in i hur en häst fungerar! Ska skriva klart en grej på datan och sen ska jag duscha :)
Ska gå och lägga mig fett tidigt idag för det är ju skola imorgon... Men nu kom jag på att vi har sovmorgon imorn,fyfean va najs!
Puss vi hörs senare! Ska också göra tidsinställda till imorgon också! :D


Neeeext söder

Ska iväg och köpa helt nya skidkläder. Så jävla nice. Köpte ju en ny hjälm förra sportlovet :D ååh längtar som fan till åre, nån mer som ska upp sportlovsveckan?:)


Inga planer idag

Hade en grej planerad idag men personen är ju helt dum i huvudet så jag avstår...


okej

Okej vad i helvete menas med ordet okej. Asso seriously vad fan menar man igentligen när man skriver okej? Det är liksom ett mellanting mellan två svar;Ja&nej. Varför ska man ha ännu en valmöjlighet?

Hej jag heter Agnes Fällman nu tycker fömodliden halva bloggens befolkning (wtf kan man ens säga så?) att jag är störd,pantad och fullkomligt knäpp. Men asso om man tänker på vad ords innebörd betyder? Asso det är så jäkla wierd faktiskt.

Känner du dig en aning förvirrad?

Nej jag har faktiskt inte en susning om vad jag skriver. Just nu,den sekunden som sprang förbi skrev jag ner det jag tänkte på. Fast det gör jag väl alltid,det är väl därför att vissa följer min blogg för att jag inte är nån liten copycat som sitter hemma och smider planer om hur jag ska sno nästa favoritbloggens rubriker och kopiera designen. Nope jag är Agnes. Just Agnes. Den människan som är obetydlig av 99% av jordens befolkning. Undra hur många den där 1% är?
Äh skitsamma jag orkar inte räkna.
I have no fucking idea om va jag ska skriva om. Det här inlägget kmr såååå vara raderat tills imorn heheheh ;P
Jag hatar att städa btw och jag hatar att det inte finns en ända fucking röd tråd igenom hela den här texten.
Jag skriver konstiga chattmeddelanden till folk som jag aldrig pratat med(min bästaväään ;p)

No im just kidding with uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
fuck denna text hejdå!


I would never be the same without you

Ingen kommentar över rubriken. En person vet vad jag menar. Sen hade jag bara den på hjärnan...

Back to reality--> Livet rullar på orkar inte bestämma några planer inför morgondagen. Det ända jag vet är att jag kmr äta en fryst lasange under dagen. Asso har ni tänkt på en sak. Jag skriver så sjukt mkt konstiga saker i min blogg (?) och jag bjuder ibland :P så jäkla mkt på mig. Elr asso ja vene men det känns så? Samma sak irl jag kan liksom stå ensam utan kompisar på busshållplatsen och sjunga så jäkla falskt med mening när det står folk runt om kring mig? HA skulle jag aldrig gjort för ett halv år sen,menmen man förändras och det är väl rätt tur det!
Jag palllar heller inte svara på sms till dom som undrar om man ska hitta på ngt me den personen imorn. Jag svarar imorn på morgonen ist när jag har bestämt mig;)
Jag känner mig fett taggad på att åka ut och tävla. Just nu har jag sjukt högt själkvförtroende och jag garvar bara åt konstiga kommentarer. Det bevisar bara att man har läsare suckers.

Jaha vad händer i era liv då små läsare?

trolololo vilket serius face :3

*peddosmile*

Det här förgyller min lördagskväll lätt! ;)
Skypemode on och ben&jerry kan det bli bättre? ;D

Yes,im a biiiaaatch


Men jag trodde du aldrig skulle göra såhär mot mig.
Förlåt om jag borde säga det. Jag vet inte vad jag har gjort elr vad jag ska säga. Det finns ett problem,och det är du.

Yesterday

Vi skulle ju somsagt gå på breaking dawn. MEN hedda hade tydligen bokat filmen om marilyn monroe hehehhehe -.-'
När vi gick in i salongen satt det BARA pesionärer HAHAHAHAHAHHA.  Asso herreugud ja dööör vi rodde vi hade kommit fel liksom :$ Men vi tittade iaf på filmen och den var faktiskt bra! Rekomenderas (hehhehehe)
Sen iaf sov jag över med Hedda och Hedda. Vi gjorde väl inte så mkt men aa. Sen idag vaknade vi vid tio elr nåt och fixade oss. Sen skyndade jag mig till åhlens och köpte nytt smink. Sen skulle jag hem på 10 min för min brorsa skulle på ngt öppet hus på ett gymnasium,och jag skulle föja med. Vi va där rätt snabbt och sen gick jag och mamma ner på stan,köpte ett par byxor och typ åt lunch.
Och nuuuu är jag hemma. Elr jag har väl varit det i drygt 3 timmar xD


Nytt i garderoben!

Mitt puder var totalslut och in princip bara smulor. Så jag tog tag i mitt liv (XD)och köpte ett nytt plus en concelear!


Köpte även ett par byxor från zara för 100 spenn,sjukt billigt!


Min namnsdag today!

Fick lite smågrejs från NY av mamma och pengar :)
Marc jacobs Penna som ser ut som ett läppstift!

Body loyion och shower gel tror jag det va med smaken strawberry&champange från vs

Marc jacobs plast-skärp snyggare irl

Jättefint halsband från Marc jacobs


asso om ni undrar vf jag fick rätt mkt på bara en namnsdag var ju för att mamma hade varit i NY och där är det ju mkt billigare på vissa saker! ;)


Sexy and we know it


Tuuuubäääään

Sitter och väntar på att tåget ska komma!

Har köpt lite smink idag efter jag gick från Hedda, en ny concealer och ett bronzingpowder!
Nu kmr tåget så ciao


Sitter på bussen

Påväg till hötorget för att möta hedda & hedda. Vi ska typ äta nåt och sen gå på breaking dawn ( igen) jag vet dom är lite efter att dom inte har sett den mihihi ;)
Nej men vi hörs senare ska sova hos heddo ikv med hedda!:)
Puuuss


Det hjälper inte med att låtsas som det regnar. Du kan ändå inte få ner mig på din nivå, im stronger than u and u know it.


Varning för klagande

Ohhhhh påväg till skolan och vi ska åka fucking skridskor idag -.- jag har fan
inga täckbyxer heller.seriöst jag kmr dö och min lillebrorsars hjälm som man ser ut som ett tjioskmongo ut för den åker upp. Asso jag gråter innombords D:
Åh jag HATAR SKOLAN


Jävla tomte


Godnatt!

Ska gå och lägga mig nu!
Vi ska åka skridskor imorn och det suger.fml hejdå!

här har vi....................bullar
HAHAHAH

En liten åsikt/diss

Till folk som bara verkar tro att det finns en ända ridaffär på hela jorden,hööks. Asso det finns ju billiga grejjer där men det är inte värsta kvalitén och dom snyggaste sakerna man kan hitta... Asso visst jag har typ två par ridbyxor därifrån men dom har helt ärligt haft skitkvalité men varit grymt sköna! Man har ju typ några borstar och så men asso jag skulle nog inte satsa alla mina ridgrejjer på hööks. Dessutom har ju in princip ALLA människor hööksschabraken.
Asso det finns ju andra billiga märken med bättre kvalité. Typ börjes,köpte ett par helskodda,skitbilliga ridbyxor där från horseshow och dom har haft fett bra kvalité hittills!
Sen ser man ju inte varenda människa gå runt med deras schabrak. Men det snyggaste bland dom lite billigare märkena är nog Horze. Asso dom har ju bäst kvalité av de alla tre och det är ju relativt billigt också! Köper där HELST av dem tre märkena.Dessutom stör jag mig enormt på dem som bara hissar och dissar från hööks. Man ba HERREGUD det finns mer affärer än hööks.

Bara en tanke!
Hejdå! puss och kram

Skolan suger.

-Ahmen tjaaa!!!!?!

Skolan gick shuuukt segt idag (jag vet att det stavas sjukt) och slutade tjuga i 4 -.-
Men nu ska vi inte prata om riktigt skolan tkr jaaaaag. Lite boring?
Nej seriöst jag har ingen aning om vad jag ska skriva så vi kör ett sånt här litet värdelöst inlägg och tar det som kommer upp i huvudet på mig!
Hade på mig mina nya uggs och har nit tur får ni en outfitbild senare ;)
Körde på bla armband och så rätt mkt idag!
Köpte lite grejs på Gina häromdan. Bara en snabbis in och hittade en korsring för 12 kr typ och ett armand där 3 ingick för 20 typ! Fett naaajs!
Ikväll blir det plugg. Glömde helt bort engelska glosorna som vi hade i läxa idag men vi kunde ta det imorn ist. Har en svenskauppsats som skulle vara klara något tidigare än imorn hehe och franska. Hell yeeaah!
Då vet jag vad jag ska roa mig med ikväll...
Men vi hörs senare alla som har gröna strumpor(wtf?) xD


Trollolololo

Jag har ingen aning vf min statestik stiger så in i helvete just nu men det är väl bara bra,right? ;)
Nu ska jag sätta min kamera på laddning så ni får några bilder imorn! ;) Ska försöka fota lite! Ska nog träffa Hedda efter skolan också. Men vi får se hur det blir. Båda slutar rätt sent men ajja.

Har ni märkt en sak haha? Jag säger typ "ajja" hela tiden. men det är ju också irl hehe ;)
 Ni får en så sjukt bra post som jag snodde från Ellens blogg HÄR




asso dom e sååå jääävla bra,passar sjuuukt bra in  på mig. Hehe dessutom den med kläderna :$

Vi hörs senare Puuussss!

AW sporthorses

Yes nu var sommarens träningsläger bokat! :D
Självklart blir det AW i år igen. Haha Evelinaaaaaa har du kvar mig som bakrundsbild? ;D
Iaf bokade vecka 30. Fanns inga andra plaster kvar på de andra C lägrerna...
Men skitsamma! Ska dit med världens bästa Maja och hon tar även med sig Kyra :D
Åååh längtar som faaan!!!!

haha päväg ner ¨xd

Palmiiiiiiiiiiiiiiiiiis :D haha fast ja vene om jag vill ha heenne i år... ;p
Japp ni får en sista bild också!

wey en meteetaah

Jääävlar vilken statestik igår!!!

Fan vaa ni är bra asso!!
Idag hoppade jag men tar det i ett annat inlägg!
Har bokat sommarens träningsläger som också kommer i ett enskilt inlägg!
Nu ska jag dusha och jag vet att det här blev världens mest ointressantaste inlägg! I know...
Jajja hejdå iaf!
image description

Yeeey ;)

Fick lite saker av mamma från NY (the big apple huhu)
Fick asfina grejer men ska få mer :D Som tex på Lördag då det är min namnsdag! :)
Orkar faktiskt inte skriva något åsiktsinlägg idag gör det imorn ist höhö.
Min kamera har laddat ur så ni får typ mobilbilder elr nåt senare!
Fick:
-Abercrombie and fitch hoodie
-Abercrombie and fitch t-shirt
-Juicy couture kofta (hoodie elr va det heter...) Skitfin!
-Victorias secret body mist (kmr få fler) strawberry champange tror jag det va!
 -Abercrobie parymen Fierce :D
-Svarta höga Ugg's (YES)
-Vita höga Converse (har inte fått dom än men vet att jag kmr få dom)
-Uggs rengöringsgrejer och sånt
Awesoooome :D :D :D
Tack mamma loveu ♥


Hahaha sinnesjukt men ändå inte med tanken på att jag inte har bloggat... ;)

Seriöst haha jag har så sjukt fålig statestik men "som man bäddar,får man ligga" ;) Asso jag har verkligen inte bloggat något idag. :s elr igår men då var jag inte på humör. Det är ganska svårt att vara på topphumör när det händer så mycket runt om kring än!
Hade tänkt göra något linande åsiktsinlägg senare ikväll. Gillas det? Ska vi göra att ni skriver något som jag ska skriva min åsikt om? Tar något/några som jag väljer ut att skriva om! Om jag har ett bättre själv skriver jag om det!

Back to reality!
Har rätt fullt upp denna vecka. Speciellt helgen,den är näst intill fullbokad! Men fett skönt ändå att ha allt planerat! Idag är det tisdag och jag har insett att jag måste byta design eftersom jag har sett att en annan har typ likadan och jag hatar att ha sånna grejs som e likadana förutom vissa undantag. Jag stryker under eftersom det förmodligen kmr komma någon sen och ba "du sa ditt och datt i bloggen nänänän". Och careface på den men ja.
Ska fota nya pics imorgon också. Speciellt egopics mmmmm ;) Torsdag har man awesome sovmorgon och sen är veckan slut.

Jo juste det ja,jag bokade romme idag! Fett wierdooo dom som inte följer med i skolan men inte mitt problem ;)
Skolan rullar på,lag och rätt,antiken och salladsbestick en härlig blandning. Asso jag tror inte någon i hela världen förs¨år vad jag skriver? Herregud. Allt som kmr upp i min hjärna nu skriver jag här hehehe. Nej ska nog sluta innan jag kmr in på andra tankar jag inte borde skriva här :P

Elaaaaaaaaaaaaaaaaaaan :)

Mitt liv

Mitt liv rasar om det händer. Jag har faktiskt inte fattat det här förens nu. När man ser artiklar efter artiklar om hur platsen jag tillbringat min tid i 8 år sakta men säkert försvinner. Det är ofattbart.
http://svtplay.se/v/2676873/abc/15_1_18_10?cb%2Ca1366518%2C1%2Cf%2C-1%2Fpb%2Ca1366516%2C1%2Cf%2C-1%2Fpl%2Cv%2C%2C2676873%2Fsb%2Cp103287%2C1%2Cf%2C-1
TRYCK PÅ LÄNKEN FÖR ATT KOMMA TILL  KLIPPET,spola fram till  2 min


@school

Tjatjaa bloggishhhhhhhhh
Nej drev hej!
Här får ni en random bild


Tror jag håller på att bli sjuk!

Inte kul faktiskt! Elr just nu verkar det rätt lockande att sitta och titta på gossipgirl med en kopp te hela dagen,men så kmr jag nog inte känna när jag väl blir sjuk.... ;)
Nej men huvudet dunkar seriöst,har sjukt ont i huvudet!
Men jag vill inte bli sjuk och missa skolan,det blir så mkt att göra hemma då.
Nu ska jag sova men vi hörs imorn! Puss

Nytt i garderoben (typ)

Inte garderoben kanske men jajja haha!
Pappa var assnäll idag för han hade köpt ett laptop fodral till mig från ordning och reda!
Ville igentligen ha ett guldigt men det fanns bara rosa så då köpte han det! Men det var fett fint ändå ;)
Tack pappa! :)

Köpte ett nytt eftersom det andra som jag har kommer bli för stort för min nya air som jag får i februari av skolan! ;D

Najs eller hur?

Fett chill söndag (bildbomb)


Inte gjort ett skit i stallet
idag. Läst skvallertidningar i samlingsrummet och chillat med alla andra människor i stallet. Och ätit.
Sådär nu har jag samanfattat min dag,nu får ni bilder ist!

wow en träbänk hahahhahaha




här är det....kanelbullar som jag balanserar på armen....skiillzzzzzz

jag typ gick när jag tog bilden (suddig)

I miss the fucking summer


skåneland ♥


Godnatt sverige!

Standard kvällsrubrik...
Nej ska sova nu elr först spela ppå iphonen sen sova. Sk aupp tidigt imorn och ta bussen till stallet!
Puss

finaste♥
btw jag tar med mig systemen imorn!! ;)

Outfit @ restaurang

Yes var på restaurang ikväll men kom hem för ett tag sen...hehe typ 9 elr nåt!
Iaf det är inte det som inlägget ska handla om!
Här kommer min outfit från kvällen. Ni får inte dagens för den va så ful och inte alls välklädd.......;p

fel fokus jag vet men det var den enda som såg OK ut haha...
-Linne med spetsdetaljer Abercrombie and fitch
-
Kofta från? ngt som heter Votrenom elr nåt,kashmir iaf
-Jeans från Diesel

G E . M I G . N U


döda mig vad snygga. Från ash!


Funderade faktiskt på den här större delen av hösten,men valde min fjällräven ist... ångrar lite? svar ja

Jackan är självklart från Hollister!


Dagen

Hej nu blir det ett sånt här "idag har jag gjort ditt o datt"-inlägg. Fett tråkiga men skitsamma ska göra mer intressanta senare!
Sov hos Hedda igår så jag pallade inte uppdatera då. Vi spelade my horse (HAHAHAHA)  som e jättekonstigt bara? i fucking 10 timmar.... från kl 16 till halv två....
Haha jävla nördar. Vi vaknade kl 12 tror jag och fixade oss och såå. Vi åt brunch hemma hos henne med äggröra och grejs. Sen vid typ tre drog vi till mig och jag fixade mig. Sen så när vi kom utanför dörren så kom jag på att jag var tvungen att åka hem till mamma och fixa lite saker osv. Så då dissade jag hedda :p Åkte hem vid halv 6! Och har varit hemma sen dess!
Morgondagens planer blir stallet hela dagen. Fett skönt. Inget mer att säga om det!
 Nu hade jag tänkt att göra lite roliga inlägg så vi hörs alldeles snart!
Puss hej!

finaste stället i hela vida världen...


Fullkomligt galet

Jag och hedda kleberg har spelat my hirse på våra iphones 5 timmar i sträck... Ja vi är geeker's
Haha


Om jag skulle få byta kropp med någon(kmr aldrig hända men OM)

HAHAHAH lite knasigt inlägg?
nej men seriöst jag dödaar för kenzas kropp. Hela hon är ju typ assnygg?

hahahahha satte inlägget under 'vill ha!' men vart fan ska jag annars sätta den xD nej jag är inte en pedofil...

34 skoldagar kvar...

Tills det blir sportlov :D fyfan vad skööönt!!!!!
hahahahha de va nyss jullov xD
Nej jag är faktiskt på fett dåligt humör,elr nej jag är inte på något humör alls.
Idag åkte jag till stallet efter skolan,slutade 15.40. AAAAssegt -.- men Hedda frågade om jag ville åka till Täby med henne men det orkade jag inte... Så jag åkte till stallet och hade en fett awesome dag där... Jag vet att det låter hemskt men det känns som om man måste njuta för varje dag som går att vara där...
Va med sara och vi satt i klubbrummet inpricip hela eftermiddagen. (förutom när vi stampade om kring på pölarna som hade frusit,mongon SVAR JA.)
Jag har inga planer inför imorgon men hittar säkert på ngt!
Min helg verkar bli fett chill och det är faktiskt asskönt(har bara lite saker planerade)
Btw jag blev aslycklig idag,jag fick tre pressbyrån erbjudanden :D
Hahaha ska lätt ta dom imorn också. Kolla i min klass så slutar lunchen pre´cis tio min innan och då sitter alla berädda med sina mobiler och kollar varenda minut. Sen när en ser ba aaaaaaaah så tar alla och då e det typ asfå kvar. Tänk hur många bara 7 orna tar i min skola? Och det delas bara ut 150 i SVERIGE och isf tar typ vi över en tredjedel hahah xd
Nej jag har skrivigt tillräckligt mkt skit nu hehhehehehe hejdåå!
Btw checka artikeln om ridskolorna som vräks i SvD...

gammal bild-aragon

fml

jaha det här va ju bra!

Fattar ni hur länge jag har ridigt på ryttarstadion?
Jag började rida när jag var 5 där. Jag har ridigt där i 8 år och det är fan mitt andra hem där. Dom kan inte göra såhär,vart fan ska alla ta vägen om de lägger ner?

It's raining

Och det är fett nice för jag gillar regn ;p


Godnatt!

Nu ska jag sova men ska visa lite småsaker jag köpte här om dagen!
Köpte inte alls mkt faktiskt utan det är bara lite spontanköp!
Bandaun har jag glömt lägga upp! Så den fick hänka!

Den mönstrade boken är min almenacka ;)
Använder den till att skriva ner läxor och sånt för jag glömmer det annars!

Back to Hell

Jag hatar det redan -.-'
Nej men seriöst skolan tar kål på mig. Fast det är ändå inte så farligt...Man får passa på att bara chilla medans man har skitlite läxor :D Har inte tänkt på att jag har en blogg dom senaste dagarna heheheh. Nej men jag ska ladda över bilder och sådär idag och jag ska ändra min uppdatering...för den rent av suger just nu. Jag är så avis på min kära mor,nu sitter hon i NY och typ diggare...? xd vad bra jag uttrycker mig?!?  Men jag måste fråga en sak!! Vad vill NI har mer om? Outfitar,ridpass?,hiss/diss?,veckans...? elr ja kom med förslag!!!
Nu ska jag ta en kopp te och typ knäckebröd hahhaha(?). Sätta mig framför datan och skypa feett najs.
Ska göra lite tidsinställda tills imorn också!! ;)

Kolla vilken söt nyckelring jag fick av min lillebror i julklapp hahaha!

Dagens avsnitt av ...


NY FAVORIT!

en grej som jag inte vet vad det kallas?

Senaste

1. Kompis du träffade: Ariana
2. Personen du pratatade med: Pappa
3. Du fick SMS av: Klara
4. Du kramade: Ariana tror jag?

Favorit

10. Nummer: 7
11. Färg: Rosa,brun (haha)
12. Årstid: Sommar,vår
13. Mat: Sushi
14. Land: Brasilien

Frågor och svar

15. Vilka saknar du: Julia,Hedda,Hedda
16. Vad åt du sist? Indisk mat haha
17. Vad irreterar du dig på? När något konstigt som nite ska hända händer på morgonen
18. Tror du på distansförållanden? Nepp
19. Vem tänker du på just nu? som om jag skulle skriva det här...
20. Tror du att personen tänker på dig med? hahahahaha nej
21. Vart reste du sist? Portugal
22. Vad gjorde du igår kväll? Red,kompisar
23. Liknar du din mamma eller pappa? Mamma
24. Ler du ofta? alltid
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? ?
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? ibland
27. I vems säng sov du i igår natt? Min
28. Vilken färg har din tröja? grön

Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? yes
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? Ja
31. Gråter du när du skadar dig? blir förbannad inombords ,men skrattar...

Lycka

32. Är du en glad person? hehe jaaa
33. Vad gör dig glad? kompisar,stallet,hästar
34. Önskar du att du var lyckligare? Asso ibland?
35. Är lycka överskattat? say whaat?
36. Kan musik göra dig glad? INgen som är beroende av musik direkt men ja ibland

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt ''Jag älskar dig''? Ja
38. Har du någonsin sagt ’’Jag älskar dig’’ och menat det? Finns det ngn anledning att säga det och inte mena det?
39. Har du en flick/pojkvän? Nej
40. Är du nöjd med det? Nej

Hat

41. Vem hatar du verkligen? Ingen just nu
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Nej
43. Är du en mobbare? Nej
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? aa
45. Har du blivit sviken någon gång? Ja

Skolan

46. Gillar du skolan? nej
47. Favoritämne? musik
48. Värsta ämne? so,engelska
49. Har du spytt i skolan nån gång? Nej
50. Är skolmaten god? Nej,går väl att äta ibland

PLaner denna vecka ... :p

MÅndag:stallet
Tisdag:skola,slutar 4 så plr inte göra nåt...
Onsdag:Skola,hoppträning
Torsdag:Skola,kompisar,plugga
Fredag: Skola,kompisaaaaar :p
Lördag:Inga planer men stallet elr kompisar?
Söndag:Samma som lördag

Hmm ska försöka få in hökks nånstans där på helgen också... :p
Fett chill vecka inte alls mkt läxor :D
Btw två lärare som vi har i so och eng är borta fetttt chiiiill så vi har vikarie.
Ahap ett till ointressant så kallat inlägg. Längtar som fan tills imorn (stallet+ hoppträning)

Vi hörs senare PUSS :)


Snö?

Fett med knas... Vaknade imorse och de va typ 3 cm snö (haha)? JAg har ju ty-p fått värsta vårfeelingsen nu ju?!?!? :O
Nu har jag bestämt mig för ett par skor som jag SKA köpa. Måstew bara kolla hur mkt pengar jag har på kortet hehehehheheheh...
Iaf det har hänt nada denhär dagen så den är inte jättekul att blogga om... :P Om det är snö imorn...Simone va beredd på en sjukt fet mulning :D älskar dig bästavän puuuss ;D

Life rolls on,school tmr -.-'

Denna dag startades med ett helvete. Hade ut ett helt filmjölkspaket imorse två gnr. Asso jag orkar inte -.-'
Sen åkte jag till stallet tio så jag var där halv. Chillade med Sara och gick o handla massa grejer. Fixade snabbnudlar (lat,HAHA) men vad gör jag? Jo ja välter ner koppen+att koppen med nudlar välter ut över hela golvet och det är nudlar överallt...(?) Sen gick koppjäveln sönder också -.-'. Nej jag fick fett dåligt samvete för det va en fin mugg där det stod värsta dikten...Skitsamma xD
Sen vid 1 red jag ut på finaste Chablis (ovanligt va haha?) och Linnea och Aman. Vi va väl ute i typ 40 min med mest skritt och lite trav. Men uteritten va inte alls planerad haha... Aop chillade i stallet,dressyrträning för Anita för Botti va inte där! Anita var bokstavligt talat grym!?!?!? Asso det har aldrig gått bättre? Chablis gick så sjukt fint i slutet så de e inte sant!
Ni får bilder sen jag vene om jag orkar göra det nu hehe ni får det i ett annat inlägg!
image description
TACK mirjam för att du fotade :D
HÄR kan du komma till hennes blogg!

Haha kolla vad fint mitt skåp blev xD

Jag äger på att städa,(eller inte)


What da fuck

Hej just nu är jag så jävla förbannad. Gick upp nio och skulle åka t stallet tio. Spillde ut filen över hela golvet, sen efter när jag hade städat spillde jag ut filhelvetet över hela mig -.-'
Men jag känner mig lite glädjedödare eftersom asmånga börjar skolan idag och jag börjar imorn. Fett najs känsla!
Glömde inte systemen idag ( duktig chey) och lovar att fota! Vill ni ha dagens outfit idag till häst elr vanlig?
Till häst är nog ngt roligare eftersom jag typ har rätt tråkiga kläder men skitsamma...


I know!

Min blogg har bara handlat om hästar dom senaste veckorna,visst det har varit grymt skönt att bara VA i stallet. Där kan man ju verkligen känna att man har jullov! Min blogg kmr ju förmodligen ändras när vi börjar skolan( tisdag) eftersom det kmr komma in plugg,läxor,prov ,vardag,kläder och även hästar!
Jag vet typ inte vad jag ska skriva just nu förutom om hästar haha! Jag lever i halvsunkiga ridkläder och ett par fula kängor. Inte så kul att läsa om elr hur hahaha ;) Förutom lite finare ridgrejsen kanske.. :P Har skrivigt värsta långa åsiktsinlägget nu men vene om jag vågar publicera det HAHAHA folk kmr dampa xD
Nej inte läge för det nu känner ja... Imorn blir det stallet igen (vilken överaskning) och då tar jag med mig systemen!!
Kanske kan få till någon som fotar? Dressyrträning imorn iaf. Nu ska jag gå och lägga mig (näst tidigaste dagen på hela jullovet hahahah) för jag är fett trött och ska upp FETT tidigt imorn eftersom jag ska va i stallet FETT tidigt. Gud vad finspråklig jag är ;)
Nej nu har jag tröttnat på det här ointressanta inlägget så nu ska jag lägga mig och smsa+fb+instagram
FÖLJ MIG JAG HETER AGNESSF
btw någon som känner sig manad över att följa med mig på en liten Ikea bussfärd till Hööks? hahahahhahahahahahahahahahah,asso omg kan inte sluta garva åt det där som du sa Erika xD
Nej men jag glömde faktiskt helt bort att beställa grejsen idag. Smart jag är :D
Nu ska jag sloota skriva för nu har det här inlägget blivigt ett totalt cp-inlägg!
Puss hej!

oj sicken ful bild!
Haha helt nya saker med prislapparna på (oupsii!!)

Btw jag blev fett happy idag eftersom jag hittade ett par helt nya benskydd osm jag hade glömt att jag köpt!! Ska köpa nåt kul att styla dom med :D Typ nå blingbling elr nåt kul. Ett par mörkbruna senskydd! :D


Today I dont feel like doing anything ....naaat

Kom inte på någon bättre rubrik,ha...ha..eh..ja.
Idag var jag i stallet vid typ 13? Sen efter ett tag drog Erika :O och jag kämpade med att städa mitt skåp(fett duktig)
Men har ett skåp kvar som jag städar imorgon :/ segt. Sen kom iaf Erika och jag visade mitt extremt välsstädade skåp :D Fan vad mycket ridbyxor jag har? Mer än hälften är bruna också haha vad kreativ jag är! Sen gick vi till prisextra och köpte bröd+juice (catching frukost+lunch fixad inför imorn,tror det ligger nåt nudelpaket i mitt skåp HAHAHA?). Min dag tillbringas alltså från kl 10 i stallet (åker halv hemifrån) till typ ja vettefan halv 6 imorn? Käkar frukost där eftersom jag har köpt min fina bröd för 10 kr och juice för 5 xD Det känns ännu bättre att dra in på maten än att dra in på nya hästgrejjer som jag ska klicka hem snart ;) Nejdå jag får säkert lunchpengar av mamma elr nåt ;D  Iaf min dag har vari väldigt intressant,jag har slagit vad och förlorat 4 spenn på en loop som jag slog vad om med Erika...
Sen på bussen hem sitter det ett par bakom mig och bråkar (vi är ensamma på hela bussen) och till slut säger tjejjen att det vart slut?? HAHAHHAHAHA sen när jag ska hoppa av så springer hon iväg och killen ba whaaat? xD aasso jag kan inte sluta garva hahaha...
Nu vill min mamma ha sin dator och jag ska återgå till min egna dampdator!
Puss hej!
image description

Ahmen tjaaaaa?!??

Hehe sitter på busstationen (som vanligt när jag bloggar ;) )
Och ska åka till stallet, standrard! Typ inga där men skitsamma...! Sen har jag en fråga till er som jag sjuukt gärna vill ha svar på, btw dem som svarar får en länk!

Vart kan man köpa jacksons Mc- skydd?
Dom här elr de med vita detaljer men samma modell? Någon som har sånna i cob? Köper gärna!!!


Dagens outfit + skype :p

Sitter ock skypar men ni får en outfitbild så länge!


Hann inte till hööks idag -.-

Bion sluta typ 5 och hökks stängde då så ajja beställer från nätet imorn ist!
hade tänkt att köpa:
-en svart huva som matchar mitt svarta sammets schabrak
-Vita ridbyxor
-Ridhandskar
-pannband
-glansspray

Sen har jag hittat ett PERFEKT tävlingsschabrak,asso ja dör va snyggt det är!Schabrak från Kyro Riding Gear med strass, Full, Helt nytt!
det här ska bli mitt när månadspengen kmr :D


Heron city

Sitter i bilen påväg till Heron city, ska kolla på simon och ekarna med min mami!:) ska försöka få till Hööks efter det och fynda lite grejs haha! Bla ett par nya vita ridbyxor (helskodda) och ett tävlingsschabrak. Sen kanske ja åker förbi stallet för jag glömde en grej!
Juste jag ska köpa man och svansspray också! :)
Hörs senare, kram


No time for losers 'cos we are the champions of the world

JAG VET ATT DET STÅR * 'cos* men det står så i låttexten1


hahahahahah


och där efter det flerfärgade hindret tog vi ledningen med tiden 26.41 elr 26.49 minns inte haha ;)
Och sen fick jag behålla första platsen resten av klassen YEY ;)
Jag kom 1, Lovisa och Rexus 2:a och Maja och Kyra 3:a ,Anki kom 4 med..Ingor hette hen så? :)

Prisutdelning!


hahahafyfan vilken bild!

världens finaste ponny! ♥


Okej nu köööör viii!

JAG SKA SKICKA BILDERNA TILL ER CHILLA haha alla ba kan du skicka bilderna :D
jag ska men det tar lliiiiite tid asso ;) Ni får lägga ut dom i eran blogg osv men ni MÅSTE skriva att det är jag som tagit bilderna och länka :)

mihihi där fick vi till svängen efter :D

Segern blev min;)

Jag vann idag i 80 klassen!:)
Chablis blev trött efter två andra starter.. Men vi fick till svängarna ordentligt i omhoppningen! Har MASSOR med bilder så ni får bildbomb senare ikväll om jag orkar ladda upp haha. Maja va jätteduktig som tävlade två klasser och fick två placeringar :)
Puss


Middle of nowhere

Sitter på busstationen och det är helt öde. Känns som jag går runt ute runt typ kl tre på natten....;) det är kallt om ni undrar, ditter här som en frusen mupp med två väskor i en alldeles förstor jacka som inte är tillräckligt varm. Smöret i min stora väska som jag ska ha på en macka (haha) kmr smälta och jag är nervös. Men de kommer gå fett bra ..tror jag. Nej jag vet att det kmr gå bra sluta nojja nu agnes.


Svar ang tävlingen imorn ;)

Tjaa!
Såg att jag typ hade skrivigt lite otydligt om vad jag ska hoppa imorgon på tävlingen...
Iaf jag ska hoppa 80 (LD)! :)

Stalldaaag :D

Oh vad skönt de va!
Var där hela dagen! Åkte dit så jag var där vig halv 11. Dressyren började 11 så jag var typ där inne och fotade och så rätt länge. Fixade och trixade. Har köpt ett nytt schabrak också! Inte lika fint som de va på hemsidan men helt OK. Ni får mer om det imorgon.

Linnea vann första klassen,Grattis!
Sen va det någon som jag inte visste och i LA:an vann izza :)

Efter tävlingarna och sådär knoppade vi Hippon+borstade och så. Joanna hhade redan knoppat chablis så de va grymt skönt ;)
 Sen släppte vi lite hästar i ridhuset. Kulkul,kanske kmr upp video. Var typ helt dött i stallet vid 4? saaay whaat? knas
Men lite najs ändå inte så stressigt inför tävlingarna och så!Åkte hem vid 6 typ,hade gärna stannat där längre menmen.. ;)  Ska packa och så nu,ska upp kvart över 6 imorn omg jag kmr dööööööö :O

NI SOM TÄVLADE! Vill ni ha bilder? kommentera här nedanför!
Hippoooooooon



John Whitaker

Yes,nu har jag fåttt mina nya ridbyxor. Sitter som smäck och är olagligt sköna! Bokstavligt talat ÄLSKAR dom faktiskt haha,vill använda dom hela tiden! :D
Köpte även de på sthlm horseshow men fanns inte i min storlek så jag beställde de till rea-pris! :) veeery nice!
Fick dom i julklapp men de kom nu!
Blev ett par bruna eftersom jag har satsat på en brun outfit!

vet att ni fick asslarviga bilder men hade skeeetabråttom.





---> stallet

vaknade kl 7 idag av någon anledning?Sen kunde jag inte somna om...
Idag börjar ju tävligarna så tänkte fota lite.(dressyr)
Ligger fortf i sängen hahaha men ska gå upp nu och fixa mig ooch så!
iuhefuiygf
hejdå vi hörs senare under dagen!
PUss

Usch måste sova nu,godnatt!

ska upp fett tidigt imorn (9) haha och åka till stallet halv 11 elr nåt :D asso så att jag är där då!
Någon kulig människa där då? :)
ajja uppdaterar mer imorgon innan jag åker!
Puss och kram!
Btw HEDDA kanske skulle köpa lite grejjer till mig så jag betalar henne sen åt mig på hööks! Snäll va för hon skulle ändå åka dit! :D

TAAAAACK hedda :D
Ajja hörs imorn guys!
POOOOOSS

Gina Tricot

Såg typ i Måndags att Gina hade släppt en till ryttarcollektion till GRand prix!
Tycker dom hade riktigt snygga grejjer faktiskt!! Tänk att traska omkring med ett gina tricot schabrak liksom?
¨
Skulle LÄTT kunna tänka mig schabraket,rosa korta pikén och den lång ärmade,v ringade och typ den beiga jackan elr nåt hah! Med andra ord det mesta xD

CHECK hahahah sitter och kollar igenom massa skvallerbloggar

Nolifer? YES
Hittat lite fler weey
asso det är faktiskt liiite kul att läsa skvallerbloggar haha. Men det är en sak som att skriva som gnagsterponnyn,ponnygossips osv för de är bara stört...

Dagens ridpass!

OH så bra det gick!!!
Hade på mig mina nya John whitaker ridbyxor! Visar dom i ett annat inlägg!
Körde på brun outfit idag :)
Nu till dagens ridpass!
Vi skrittade fram och så i början och joggade. Som vanligt haha.
Travade över bommar på en åtta. Sen en bom på en stor volt att galoppera över!
Sen lite övningar och till slut en bana! Vi skulle arbeta med omhoppningsvängar idag och min häst är bokstavligt BÄST på att svänga;snabb,lätt vändbar och hoppar det mesta!
Hoppade av någon anledning en 1 meters oxer ,bred va den också!
Hon tvekade inte ett skit på något hinder. SÅ skönt så ni fattar inte. Det enda jag måste tänka på att titta upp över hindret och inte ner(?) konstigt att jag gör det haha. Sen är det bara att tuta och köra(vinna) ;)
Nej men vi ska satsa galet på trettondagstävlingarna!! :D
Sjukt grymt ridpass iaf! :D
Tror jag ska till stallet imorn igen
 
hahhahahs igga min fula min xD

Måndagens ridoutfit ;)

Yes är det kul att jag lägger upp ridoutfitar? haha skeetafin bild på mig jag vet ;)

woooooow cooooooling
hahah drivbild!
*väst-kingsland
*ridbyxor-vene nåt med en guldhäst
*tjocktröjja-hahaha ingen aning
*Kl pannband
sjukt het om jag får säga de själv ;)

2012-01-03 21.57

Mitt internet har ju tyvär inte fungerat speciellt bra dom senaste dagarna så jag har inte orkat blogga när internetet stänger av sig hela tiden + att min dator laggar HELA tiden. Och ni vet ju att det inte är så speciellt kul att mobilblogga...

Är fett taggad just till på fredag. Tävlade ju senast i slutet på november elr början av december,vet inte riktigt när det va! Kollade på anmälningslistorna och inte alls många som skrivigt upp sig på 80 ;) fett najs. Elr de va så iaf när jag kollade i måndags. Imorgon hoppas jag på en heldag i stallet och hoppträning senare vid 5! Hoppas att vi övar lite omhoppningsvängar och sånt. Idag gick jag med mamma och min brorsa efter Hedda hade gått,till Nero. Asgott haha. Sen åkte jag hem för jag trodde min iphone hade blivigt stulen :O men den var inte det som tur var... ;) Åkte ner på stan sen och mötte mamma igen och gick på stan lite elr vad man säger. Sen åkte jag hem vid fem elr nåt! Maja om du ser det här (plr inte smsa haha så torsdag till fredag? :) )

Btw mina vita ridbyxor har blivigt försmå och har typ en stor fet fläck som inte går bort så jag måste köpa nya,annars får jag använda dom på fredag ändå...
Jaja nu hade jag tänt att göra lite fler intressanta inlägg ahhahaha puss!

-helgen

Hej förlåt för ingen bloggning

Förlåt för ingen bloggning ,min dator vill inte sammarbeta med mig, jävla äckel så jag kan inte blogga! Elr det är det jävla nätverket som inte funkar -.- blir säkert fixat ikv men jag orkar int m blogga såårriiiiii


Hey guys!

God eftermiddag typ haha?
Har varit hemma och bara segat fram tills nu ;) Hedda gick för någon halvtimme sen HON SKA TILL AFRIKA IMORN!!! -.-
Mobilbloggar senare för jag ska till Café Nero nu!
puss!


Svar ang bikbok väskan

lla Agnes jag ber dig, kan du köpa väskan från bikbok till mig som kostade 49 kr? Snälla! Du får pengar av mig när jag kommer hem! Puss saknar dig! Kan du svara typ på facebook eller göra ett inlägg sen? Puss <3

Haha visst kan jag det men assooo vem äre?
Köpte sista mörkblåa men det fanns en rosa kvar!kan kolla om dom finns på en annan bikbok...
Men ja tänker inte köpa den om ja inte vet vem de är hah...

Tjenatjena

Dom vi skulle smälla drog dom jävlarna och jag vet att du läser de här din böghög -.-
Aah iaf är med hedda och vi ska typ titta på nån film nu! Vill hitta på ngt senare men vi får se :p mihihi nu måste jag gå för hedda...ja säger de haha puss!


Min dag kan bara beskrivas med ett ord. Stressad.

Ooh jag dööör alla vill allt just nu, ska lämna brorsan hos mormor, sen papoa, sen stallet, sen träning, sen hem en snabbis , sen ut igen, sen hem, sen sover hedda över

Jag kmr dööö sitter på bussen nu och har inte laddat på mitt busskort YEY LMF


Godmorgon Sverige

Vill sova bort hela dan idag men jag plr inte missa en hel dag sist veckan på lovet...
Jag vet inte riktigt vad som händer idag? Kanske blir det stallet? Elr med nån kompis som också har lika mkt forever alone känslor som jag...Ingen jävel är ju hemma och Hedda dissar också mig snart för hon drar till afrika :(
Nej haha  det här får inte bli värsta deepshit inlägget nu xd
Tänkte ta med alla mina nya ridgrejjer till stallet idag också! Usch så tråkigt inlägg det här blev.
Nu ska jag typ dusha och fixa mig,kulkul.
Hejdå!!!!!

Måste rida igenom henne ordentligt idag och verkligen jobba med henne hela tiden. Mycket jobb på volt i framridningen!


Vinnaren av tävlingen den 24 dec 2011 är....

Vinnaren av tävlingen som ´har vunnit en body butter den 24 december 2011 är....

GRATTIS



Inga smällare idag :P

Hej alla haters som tycker jag är dum i huvudet som smäller smällare!
Blev inga idag är ju fan skiiiitkallt ute+ att det regnar så vi ska typ ta det imorgon ist :)
Hedda sover över sen också! Har typ inte gjort något alls idag. Kom hem vid halv 5 och sen dess har jag chillat mihihi. Funderar på att gå och hyra nån kul film att fördriva tiden med.... Nej jag måste göra nåt nu,skype någon? Skypar fan med vem som helst juuust nuuuuuu :p

Haha en random bild från landet ;)

Nyårsbilder!












har hundra miljoner bilder mer sm jag kan ladda upp men det orkar jag inte haha xd


1/1-2012

Haha galet, första inlägget för i år!:)

Fan vad jag ska satsa på vissa saker nu typ som ridningen, ska fan komma ut och tävla ordentligt! Tävling på fredag.
Ska plugga skiten ur mig och få grymma betyg!!!
Haffa en pöjk HAHAHA där drev ja liiite ;)

Ni fick reda på lite löften iaf...
Ikväll blir det nog smälla smällare med några ikväll! Vi sov över här så vi är väl hemma om någon timme elr så! Vet inte vad jag ska göra då, vi får se helt enkelt!
Bildlöst inlägg, finns inte tillräckligt med internet här så man kan inte ladda upp bilder...
Puss och kram vi hörs


2012 förihelveteeee

Wassaaaabaaaam gott nytt år!
Nytt år
Nya förutsättningar
Nya mål


RSS 2.0