winter-december-hot chocolate

 
 

Details of ...

Primeboots-Engineer High Lona Canvas
D

Good morning sunshine!

Även fast det regnar ute..Men ändå! Ska dra ut på en 25 minutars springtur nu,hörs senare idag!
 

Studiedag

Har studiedag idag och tänkte ägna större delen av dagen åt plugg eftersom jag har franskaprov på torsdag. Har även hunnit komma ut på en springtur. Det resulterade i att jag kom hem som en blöt hund med köldskador. Men jag håller det jag lovat. Alltså att springa varje dag och endast äta nyttigt! Igår tränade jag även med Ann på deras gym i deras hus. Kändes faktiskt lite efter haha. Nu måste jag hoppa in i dushen för jag ska möta mina kära vänner och luncha på vapiano. Efter det hitta en julklapp och sen dra mig hem till plugget som kallar. Ha en bra tisdag i skolan ;)

Vila i Frid

-Rest in peace-♥

Årets julklapp!

Tittar nu på nyhetsmorgon,lovar att det är det mysigaste programmet på morgonen när man är trött och det är mörkt ute. Fått en fett bra start på dagen haha! Årets julklapp blir iallafall hörlurar. Det passade ju också bra iom att jag önskar mig ett par orangea urbanears! :) Dom är sååå snygga men framförallt är jag galet trött på att ut och springa med iphonehörlurar,kan inte springa utan musik. Och iphonehörlurarna går sönder,laggar upp sig och åker ur öronen heela tiden!

Helgens bravader i en kameralins

Eller bara bilder från en brunch haha...
Tack för brunchen Tilde! :)

Morgonjogg

Sådär ja,då har man det av checkat! Kom hem för ungefär 10 min sen. Sprang cirkus en halvtimme,vilket känns fett bra nu. Är betydligt piggare och det ÄR fett värt att skippa den där halvtimmen man igenligen skulle sovit på,men istället göra lite nytta ich inte dra ut på saker och verkligen ta tag i det på morgonen. Ska ta en dush nu och sen äta frukost och fixa mig. Har ju sovmorgon idag så jag kan ta det fett lungt på morgonen vilket händer så sällan i mitt liv att man kan räkna dessa gånger på fingrarna! Imorgon har jag stuidiedag också och halv på fredag,tjoheeej!
fina foton sådär på morgonen runt 7...

"Låt dem äta bakelser"

"Varför äta bröd när det finns kakor?"
-Marie Anntoinette-
Blev såkallat "bullbak" imorse,dock hann jag bara proppa i mig en liten påväg till bussen i all hast. Hela helgen har val inte varit jättenyttig,så konsekvenserna tar jag igen på mornarna i veckan som kommer. Imorgon har jag dessutom sovmorgon så då kan jag ta det lite lungt efter min springtur! :)

CAMPOMAGGI

Åhh ett ganska okänt men fint märke som heter Campomaggi har så himla fina grejjer! Kommer från min favoritaffär (webbshop,där jag köpte mina prrimeboots ni vet). Dock är sakerna ganska dyra,det här iphone skalet går på runt 750:- och väskorna går på runt 3000-5500.

Pretty little liars

*Never trust a pretty girl with an ugly secret*
Började nyss kolla på andra säsongen och herregud vad bra den serien är!! Gick hem en dag tidigare i veckan lite tidigare på lunchen för att jag kände mig sjuk,och då typ sträcksåg jag pll hela eftermiddagen haha,beroendeframkallande typ...

Uppnått till max och konfaträffar

Min dampgräns är uppnådd. Har kommit till det stadiumet på kvällen när jag blir sur på varenda lilla sak som händer. Nyss blev en fett äcklig kattmatsburk drabbad. Jag har kollat konstant på pll ända sen jag kom hem i eftermiddags,inte haft en tanke åt bloggen vilket har varit väldigt skönt ändå! Var också på Thildes brunch idag och det var väligt trevligt! :) Sov hos mimmi igår med alla görls och det var really cozzyy. Ska sova nu men vi hörs imorgon! Ska springa först,sen rida och avsluta med en tjeck liten konfaträff på det! 
Bara för att jag har en liten lätt bildbrist på mig själv så fick ni en (förlåt för uttrycket men) förjävla bild från brunchen! 

Wishlist

En del av önskelistan till Jul! Jaaa jag är ett fån som sitter och skriver en önskelista i november. Btw min colmar kom idag *överlyckligtypfastja:D*

A drop in the ocean

 

Du är färgen i filmen om mitt liv

Lika snabbt som helgen började är den nu näst intill avslutad. Kom relativt nyligen hem från en springtur och har precis ätit middag. Bara jag som absolut inte blir hungrig efter att man sprungit?
Iallafall så gick dressyrträningen sjukt bra idag,ponnyn gick som en klocka  större delen av ridpaset och jag är mer än nöjd. Nu vankas ett varmt långt bad och så småning om även plugg eftersom två prov väntar veckan som kommer!
Kram

All systems go, sun hasn't died

En av favoritlåtarna just nu att lyssna på när man tränar! 
 

Brunch

 
Jag har lite bråttom nu för jag ska möta upp Ann och Martina snart men hinner fixa ett inlägg med lite bilder först.
Faank ju gajs för en superfin brunch!
Bildbomb..:
 

Lördagsbarn

Vid den här tiden i vanliga fall brukar jag ligga i sängen... Nu har jag hunnit springa,stretcha äta frukost och allt annat som hör till på en lördagsmorgon i sverige! Förövrigt känner jag mig som en jättebäbis med kalasbycor och en random Kjol som jag tvingade på mig för ovanlighetens skull... Kameran är oladdad och det gör mig på riktigt stressad,typ som om någon håller på att dö. Ska snart på en brunch och det om något gör mig stressad.
Nu ska jag av tunnelbanan men nu fick ni en snabbrepetion på min morgon!;)


soon mine

Så jäääkla snygg,snart miiiin♥

Tell me something I don't know

Ända sen jag tittade på första avsnittet av portkod 1321 så har jag nynnat konstant på den här låten! Nya favoritlåten check!
 

Love Spell - In My Bag


TWI-NIGHT

Hej på eer! Kom nyss hem från skolan och tänkte sätta mig och plugga till ett prov jag har imorgon. Igår såg  alltså jag,mimmi,martina,olena och ann på världspremiären av breaking dawn part 2. Vi gick på twi-night,den kortare som spelade breaking dawn part 1 och part 2. Den började runt 21 och sluta runt 02. Så man satt där ett bra tag haha!Asso den nya var heeeelt grym,ett MÅSTE att se den! Är sjukt trött så jag kunde inte gå på hoppträningen idag,det suger men skolan går före...
 
Jaaaaacooooob! 

Där palmerna bor

Ååh vad jag vill till värmen! Dock lär det dröja ett tag men ändå...
Kos - 2 0 1 2

A year ago

Förra hösten.Tiderna då jag levde med min dåliga lilla rosa digitalkamera haha!
Någon sorts skärpa lyckades man få till iallafall,haha!

That bodyy +

Asso något som är helt sjukt snyggt på tjejjer är breda och rätt synliga höfter!! Nu säger jag inte att det är snyggt att vara sjukligt smal och ha höfter för att man är för smal så att alla ben i kroppen syns utan asso naturligt! Klart att alla tjejer inte föds med tydliga höftben och är helt perfekta,men var faktiskt tvungen att påpeka det!

Varför jag skriver som jag gör

Okej alla har inte fattat det och det är väl delvis förstårligt... Men anledningarna varfr jag skriver så självsäkert om mig själv och hur det ska gå innan tävlingar osv är för att JAG triggar upp mig SJÄLV. Jag kämpar mer mot målet jag satt upp och blir mer tävlingsinriktad. Spelar absolut ingen roll om det är en liten hopptävling på ridskolan än på lokala osv... För jag gör det ENDAST för min egen skull. Vad skulle ni dra nytta av att jag skriver att vi ska få pokalen eller leda ett ärevarv eller vad det nu kan vara? Det är alltså INTE för att jag tycker att jag är så mycket bättre än alla andra och tar ut allt i förväg,kolla denna tävling tex? Jag tycker min runda gick bra och jag vann inte? So what? Sen dryga kommentarer,come on. Ligger man fortfarande på den nivån asso nej inte jag. Min blogg tar bara upp din dyrbara tid som du borde lägga på annat,som dig själv typ. OCH jag är inte dum i huvudet klart man anar vilka som skriver anonyma kommentarer och jag tycker påriktgt att det är synd om dig som sitter och lägger tid på mig,tas gärna som en komplimang istället!
Agnes Fällman

Tävlingsdag,ta't med en nypa salt

Kom nyss hem från KM:et. Det gick faktiskt bra enligt mig själv och kunde väl inte begära så mycket mer än att komma runt banan och hålla sig sittandes på. vilket vi gjorde,målet uppfyllt! Men visst självklart blev jag utan placering men det var inte långt ifrån,tror det skillde några få bara?!? Klart de flesta lektionsponnyryttare blir besvikna när 4/5 placerade var privatponnysar och 3 av dom inte ens står på ridskolan. Alla hade jättefina rundor och ska vara jättenöjda. Varför dom slog ihop privat och lektionsponny var för att det var för få anmälningar i privat... Därför blev det som det blev,och nej jag skyller inte ifrån mig på det. Utan det ÄR så att om man hyr/äger/lånar en privathäst/ponny så HAR man tusen gånger bättre förutsättningar än vad en lektionsponnyryttare har. Därför tycker jag personligen att det var fel att göra så. Men gjort är gjort och jag har haft en sjukt kul dag. Hoppas på att få komma ut mer nu eftersom det gick såpass bra som det gjorde. Jag har film så ni får filmen senare ikväll för jag ska chilla galet framför solsidan och williams lista ikväll med en fet kanelbulle efter en träningshelg (tas med en nypa salt).
 
Någon jag verkligen skulle vilja lyfta fram här på bloggen är Hedda Sievert som hade en superfin runda. Asso jag tycker själv att det är helt sjukt hur mycket Hedda och Myntha har utvecklas. Ponnyn är ju en helt annan och dom är inte två individer som tävlar utan det har blivit ETT ekipage! Grattis till 3:dje platsen Hedda!

Tagg

 

Förra årets Km:et där jag fick fjärdeplaceringen! Iår siktar vi mot pokalen...;)
 
 

Saturday

Haft varken ork,lust eller haft id till att blogga dom senaste dagarna. Liksom ingen inspo-inga bra inlägg utan inspo...Men imorgon är det KM och jag sta till stallet nu för att fixa lite grejjer så jag slipper stressa sönder imorgon,tävlingsfix helt enkelt. Jag ska även städa mitt skåp som ser ut som en konservburk för er alla nyfikna,mina kläder ligger helt packade i det där lilla skåpet. Dessutom ska jag jogga dit och hem,hurtig tjej här ;) Sen ska jag försöka få med lite plugg någonstans där imellan. Men det blir ett senare pojekt vi hörs senare! 
futuuu baj moiii

GRATTIS

GRATTIS PÅ DIN FÖLSIS VÄRLDENS BÄSTA ♥

True Love

Nyaste paljettmodellen där man kan välja mellan två färger,silver och en orange/höstfärger aktig som är fin nu till hösten! Men jag föredrar den silvriga sidan. Man drar alltså på paljetterna upp eller ner beroende på vilken färg man vill ha!

3dagarkvartillhelg


Och det ska bli såå skönt med helg faktiskt. Åkte hem nästan hem direkt efter skolan. Eller nej jag var tvungen att hämta min lillebror och min lagade ridstövel! Helt sjukt vad det gick snabbt att laga dem hos de på hötorgets tunnelbana? Lämnade in dom igår vid 18 och dom var klara och smörjda till klockan 15 idag?!? Stooort tips och dessutom rätt billigt. När jag lämnade in min andra stövel som också hade gått sönder i dragkjedjan i fältan var det någon hundralapp dyrare och tog tre dagar mer,ovärt?
 
Bortsett från vad jag har gjort idag så såg jag när jag loggade in att jag fått helt sjukt fina kommentarer! Jätteroligt när ni ägnar er åt att skriva en kommentar faktiskt :) Faank you guuyys♥
Nu måste jag ta tag i allt plugg jag har tills imorgon,inte så mycket men den vi har är stor så vi hörs senare! 
Juste det kommer ett till inlägg alldeles snart om en grej!!
 

See heaven’s got a plan for you

Såhär såg himlen ut i mitten av Juli en kväll kl 18. Det hade inte blivit mörkt än och ni ser ju hur rosa det var på vattnet... Dock höll det bara på i ca 5 min,sen försvann allt heelt bort!Riktigt coolt att se faktiskt för det va som en fläck på himlen!

s ö n d a g s å n g e s t

Som vanligt....Haha!
Funderar lite på om det är värt att skippa sovmorgonen imorgon och ut och springa tidigt som fan? Beslutsångest...Kommer inte hinna springa annars förens torsdag... Vi får väl se,btw är det bara jag som tycker det är roligare och roligare ju oftare man springer och ju mer man springer? Ser liksom fram imot springturerna haha...
Lovet är btw som alla ni andra vet slut och det suger,riktigt hårt faktiskt men en vecka kvar och sen är det helg igen :p Då händer det väl inprincip baraaa roliga saker! Min vecka är fullspäckad med en massa plugg och det droppar in fler och fler läxor som är rätt ovälkomna. 
 

Trött som få

Efter ett ridpass med en envis häst som föredrog att hålla sig i luften istället än på marken och två springturer så är man fett trött. Dessutom var det jag som stog för dagens middag som bestog av baconlindad kyckling filé med rotfrukter. Tog en halv evighet att göra och nu ska jag typ dega i soffan framför williams lista och solsidan.Med andra ord en fett värd kväll! Hörs senare! :)

Hurtig.se

Joggade min runda i liljanstogen men kom på att det var betydligt smartare att bara jogga dit på dirren,så sen joggade jag rundan hem igen. Kör på samma imorgon också eftersom jag ska rida vid halv 1. Sen måste jag lämna in mina ridstövlar som jag dragit ut på waaay to long så att dom hinner bli klara till nästa helg! Sen kanske jag gör något med kompisar eftersom jag har varit socialt instabil hela lovet...Nej jag drev men jag känner grov ångest för osocialitet... Hörs lateer

Out for a run

Ska ut och jogga nu och sedan åker jag till stallet! Hörs senare amigos!
 

En bra start på dagen

Medans jag ligger i sängen och vägrar gå upp för att jag är så jävla förbannad.Ingen svarar på mobilen och jag hatar alla just nu. Blir så jävla sur när ingen säger nåt liksom spelar ingen roll om det är vuxen eller barn man har väl ända något ansvar eller? Idag är det mycket riktigt djurgårnstävlingarna och det fick jag reda på 02.00 inatt och kommer inte kunna vara med.Vill ni veta hur jag fick reda på det då? Jo genom att en kompis skrev om det på sin blogg.Samma sak förra tävlingen på djurgården,fast då kom jag iof på det två dagar innan.
Så det blir ingen start för mig idag,hade ju vart en skön uppvärmning till km men icke sa nicke.Kan nästan slå vad om att jag kommer ha hunnit provocera någon med detta inlägg innan dagen är slut...
Hejdå.


Dagens

Bara för att det är fredag firar vi med en riktigt fin kvalitetsbild.Något iallafall haha;
Quiltad jacka - Zara
Pälsväst - Monroe (i think?)
Blus-Odd Molly
Jeans - Jc
Converse

"The simple life"

 

You burn with the brightest flame

Vi ska leda ärevarvet om en vecka♥

+

Ett stooort tips till alla människor är att ha ordentligt med återfuktande krämer nu till hösten/vintern. Man blir jättelätt torr om till exempel händerna men också även i ansiktet. Jag är inte så jättebra på det där men mina händer går typ helt seriöst sönder om jag inte smörjer in dom när det är kallt. Body shop's bodybutter är ganska feta och passar då bra till extra torrt. Sen har dom även en ännu fetare kräm för riktigt torr hud.
 

jagsaknarsommaren

 

Nya designen klar!

 

Längtar

*Längtantillattflyttahemifrånbaraförattfåinreda*
Åhh en av de väldigt få anledningarna (haha jag har typ 1) till att jag vill flytta hemifrån är att få inreda heeelt själv. Inga andras personers synpunkter på allt utan helt själv! Älskar shabby chic men också snyggt och stilrent.
Kolla vad fiiint↑

RSS 2.0