Romme

Åååh jag vill tillbaka! Älskar att åka skidor,speciellt med kompisar. Ska dessutom spara till ett par nya skidbyxor,lite mer baggy än vad jag har nu för det är sååå snyggt!

todeloo

JIbberstil på killar när det gäller skidstill är riktigt sååft,inte för mycket utan lagom
 
Mitt rum är aldrig riktigt helt städat heeh

Jag tycker typ att det är lite obehagligt när killar är fööör snälla :p
 
Hatar när människor inta kan ta konflikter
 
Det jag oroade mig mest för när jag klippte mitt hår,var hur det skulle se ut under ridhjälmen..
 
Tycker det är lite knas med bloggar som typ skriver saker som man kan ge till killen,typ kalsonger(?) man ba what the fuck,hur roligt kan det vara att få och fatta det där "awkward moment" när han öppnar det! 
 
Hatar yogurt med hela bär i,så jävla äcklig konsistens
 
Varje gång jag går ut ur porten hos min mamma så kommer det alltid en kille som ska gå ut med sin hund och jag har råkat smälla igen dörren på honom och aldrig sagt hej,behöver jag säga att han är i min ålder för att ni ska fatta hur stelt det är??
 
 

Breakfast

Bästa sättet att starta en seg måndagsmorgon,funkar även utmärkt efter träning eftersom dom innehåller mycket protein. Det ända du behöver är en banan och två ägg. Mosa ihop allt och stek antingen som plättar eller som en slags "äggröra" ungefär. Supergott att ha hallon eller andra bär till istället för sylt eller sirap till exempel! 
 

Instaweek

knaes

Blue, the color of our planet

Heeelt kär i låten! Bortsett från det har min blogg varit så extremt tråkig så den nästan blir rolig :') Har lösen nu vilket känns lite kuel eftersom jag får bloggmotivation dåå. Tittar på min mobil varannan sekund och skriver lite halvklara inlägg. Goooottta go för jag ska ut och springa imorgon innan skolan och testa dom omta

Hemklickad!


tomt

sorry hörni men bloggen kommer nog inte bli så uppdaterad nu fram till efter helgen eller en bra bit in på helgen,har varken ingen lust och vill inte tvinga mig till att blogga,har verkligen inga bilder nu. Ska ut och fota om det blir bra väder med komipsar i helgen!

Träningvecka hej!

Har min provvecka på sats nu med Ann,att träna på mig gym med en kompis är verkligen såå mycket roligare än att träna ensam. Dock föredrar jag att springa ensam ute. Den här veckan har jag lovat mig själv att ha någon sorts träningsform varje dag,vilket jag har lyckats med hittils haha. Tränade idag innan skolan,rätt skönt men man blir ju trött rätt fort in på eftermiddagen,så jag föredrar att springa på morgonen och träna på gymmet på eftermiddagen efter skolan alt kvällen. Funtar även på att skaffa ett månadskort när mitt enveckas går ut,på fitness 24 seven? Någon som vet något om åldersgränser?? Haatar att det ska vara 16-gräns överaallt!! Iaf äter nyttigare den här veckan och tränar mer =älska kombon! Vill såå gärna berätta en grej för er men får vänta till sommaren är här,hahah exalteerad! :) Måste verkligen sova nu,vi har skridskor imorn i vasaparken och om jag överhuvudtaget kommer upp på isen med mina grovt svidande skavsår så får jag nog ta och sova nu. Kramkram!

I love you for a thousand more

man måste bara ääälskaa den! Så fin så man nästan börjar gråta!
 

Det är så jag rullar


Casual

Idag är en riktig fuldag. Inget jag hade på mig var snyggt och håret låg åt helvete. Mitt jävla smink åker bort efter halva dagen,och det är jag så trött på att jag ska ta mig i kragen och köpa en primer. Mina fötter har totalt fryst bort och mina skavsår svider som få,vilket inkluderar att jag varken kan använda mina primeboots,jumpaskor eller några andra klimatvänliga skor i Sveriges klimat. Idag kommer en episod av pll ut och det känns som det enda som jag kan glädjas åt idag bortsett från vädret och en sjukt soft lunch..
Hatinlägg eller klaginlägg,namnge själv haha


im love in it

 
snodd från Fridas blogg haha 

Atm

Losorros springer losintervallos i snö.Det min käre vän är stort!


Home is wherever I'm with you

Ååååh asso det suger ju bokstavligen att min baksida är sprucken nu också! Tur att min mamma kom på att vi har en försäkring på den så att man får laga den gratis eller få en helt ny,det är ju sjuukt nice! Men det har inte blivit av att lämna in den men får ta tag i det i veckan!

Standing in the line again

Mina nya älsklingar landade hos posten i helgen och är totally in love i dom! Sjuuukligt snygga med den grova sulan. Dock är dom lite hårda så dom kan ju behövas gå in lite heheh
 
Juuste,jag hade skitbråttom när jag tog bilderna så dom blev lite halvdana men det får funka..! 

Favvoo

Stog på min byrå när jag kom hem,favoritlakritsen från Finland som jag bara sett i små tablettaskar i sverige!

Hjärntvättad

Vet inte hur jag ska kunna förklara mig för människor om hur jag lyckades återställa min mobil utan att ha säkerthetskopierat den i hopp om att få den uppdaterad. Dock känner jag mig återställd och hjärntvättad som min Iphone..Hoppas det bara gäller för stunden för såhär jävla retarded har jag inte känt mig på länge,adrenalinkick!  Klockan är över elva och min matteläxa står nästintill lika tom och uppslagen på samma sida som för två timmar sen. Sen fick jag min ide och har sörjt att alla mina highscores är borta på mobilen. Med detta vill jag att ni ska medlidande blickar imorgon i skolans korridorer. Mitt my horse account var det som betydde mest (snyft) jag var i level 84 och det har tagit ett helt jävla år att komma dit. Och då snackar vi spelande 10 h i sträck!! Jag försöker tänka ut vad som är posetivt med detta,att jag ska glädjas åt att kanske få min crush's nummer på mitt extremt töntiga facebook evengemang eller att gud ville ge mig en nystart i livet?! Hoppas på det förstnämnda..Annars kan gud gärna ge mig en ny garderob där en röd balenciaga i mocka ingår.. Nej nu går jag på villovägar,godnatt och sörj även till mina highscores på bikerace medmera :(

Tips!

Något som är sjuukt snyggt till typ kortärmat är en massa läderarmband på en handled. Jag har mest bruna smycken med gulddetaljer. Det behöver inte vara dyrt liksom,H&M har ju nästan alltid lite rea på armband osv för ynka 10 kr,ingenting. Sen har jag hittat ett i läder från monki,några från London osv! Sjukt dåligt ljus så det fick blieffect haha..

"I say haay"

-Dreambag-
Dock kostar den närmre 2000,och det har jag verkligen inte råd att lägga på en väska nu..

Lover of the light



Ååååååh nu vill jag verkligen ha sommar,iallafall vår! Är så sjukt trött på alla tjocka kläder,att man inte kan ha några riktigt snygga kläder för att det blir waaay to cold då!

flow

One direction passar in på disney channel,sad but true
 
Älskar bohemisk stil
 
Hatar bortskämda ungar som får allt utan att vara värda det (LÄS skillnaden mellan 'få' och 'betala själv',så inga onödiga kommentarer kommer upp)
 
Att bara lägga upp deppiga bilder på hela sin instagram är lite lätt patetiskt enligt mig,fine du mår jättedåligt och sånt och klart man kanske finns där då,men det känns som om att man vill att alla ska tycka synd om än..
 
Träffar hellre helt nya människor och det blir något stelt,än jättegamla kompisar som man knaappt känner och det blir stelt
 
Jag brukar inte dela med mig av vissa speciella webbshopar eller bloggar för att jag inte vill att mina kompisar ska köpa samma grejjer eller få samma inspo LOL

Pluggtips!

Den här kvällen har jag verkligen gjort mina läxor ordentligt! Det hände faktiskt inte ofta förra terminen,då gjorde jag dom halft ena dagen och satt och sistaminutenpluggade dagen innan...Inte ett hållande koncept kan jag meddela haha! Satte mig med min redovisning och bara fokuserade på den i en halvtimme och blev klar med den . Blev typ förvånad över hur fort det gick. Annars blir det ju lätt att man sätter sig vid tv:n tar en macka går omkring,smsar osv. Men ett tips är att sätt mobilen på ljudlöst helst utan vibration,sätter sig i ett tyst rum och typ  låtsas att du tävlar med någon. Det låter sjukt konstigt,och jävligt egotrippat hehe, men motivationen ökar hos dig och det blir det enda du fokuserar på. När jag och Olena sitter brevid varandra på matten känner man ibland det där "vilken uppgift är du på?" och sen tio minuter senare samma fråga från vardera igen haha... Men det är typ sånt som får mig att jobba vidare. Ta inte det här fel nu och tror att jag tycker att jag själv är så mycket bättre än alla andra och jämför mig med alla haha. Inte det jag syftar på,utan att öka pluggmotivationen hos DIG och hållen den vid LIV. Den brukar ju oftast slockna efter en halv vecka i skolan... Men testa tipsen iallafall om du har svårt att koncentrera dig hemma. Musik brukar inte funka för mig heller.

Ombre

Ååh asso nu när man ändå har klippt av håret så pass mycket som jag har gjort nu kan man ju ändå prova lita vad som helst haha..Nej men förut var det lite att man inte vågade på sitt långa fina hår! Men jag ska iallafall göra ombre lite längre in på året till våren,dessutom klippa av det lite till! Nu klippte jag av en början för att först se om jag trivdes i det och jag trivs sjukt bra i lite kortare hår,kanske satsar på axellångt nästa gång? :) Dessutom är jag så jäkla taggad inför denna våren,längtar helt sjuuukligt mycket tills min hosta är över och jag äntligen efter ett tags uppehåll kan trääna igen. BÄSTA känslan efteråt! Många frågade liksom hur jag pallade jogga så mycket förut,asso jag joggade verkligen nästan varje morgon/dag i ett par veckor,en månad tyyp. Och det är för att jag sträver inte efter hur underbart roligt det är att jogga...utan hur jävla bra man känner sig efter! Äter man dessutom bra ökar motivationen och det viktigaste med träning enligt mig är nog att man själv får känna sig bra. Man har ingen lust efter att man har varit ute och joggat några dagar på raken,sabba det och proppa i sig en godispåse eller en cheeseburgare från donken liksom... Gud vilka blandade samtalsämnen,men träning och typ mitt hår skulle jag kunna skriva hur långt som helst om heh. Och juste förlåt för skituppdatering,men jag vill hänga med i skolan från första början och inte börja med mina lata vanor. :p
 

We were Evergreen

 
Tycker den här låten är rätt soft att lyssna på! Har sjukt blandad musiksmak heh

Motivation

Faktiskt enda sättet för mig att få upp motivationen att träna! Actually så fick jag min motivation från ingenstans av lotties blogg! :)
 
 
 
 
 
 

Suffocated by the struggle of a day to day battle

Tjatjatjatjatja nej drev men jag har faktiskt tröttnat lite på att blogga. Jag har ju ändå bloggaat i cirkus 3 år fram och tillbaka. Får väl se om motivationen kommer tillbaka! ASso missförstå mig inte,det kommer bara inte vara fullt så bra uppdatering som tidigare kanske. Dessutom är det skola imorgon och jag har verkligen inte orkat göra något idag... Ångeeeest. Dessutom gick det apa på tävlingen igår. Vägrade på första hindret och då är det engligt MIG rätt obetydligt hur resten av banan går. Blev skitförbannad,haha det är då det går som bäst... Men jag hade veerkligen viljat hoppa omhoppningen,den var så rolig. OCH nu kommer det garanterat komma någon liten människa om jag inte skriver det här och säga "allt handlar inte om att vinna,tävla handlar om att ha kul också" . Ja det är möjligt,men det finns ju faktiskt en innebörd om varför man faktiskt tävlar också. Usch vad drygt det här inlägget lät. Men jag orkar verkligen inte anstränga mig. Dessutom blir jag helt galen på min hosta som aldrig går över! Jag vill ju träna och ut och springa! Och min hosta har fan inte gett sig på 2 veckor. Så lång tid brukar det väl ändå inte ta tills den går över?? ajaaiouou heido.

Moroccanoil

Igår hos min frisör så frågade jag lite om elektrist hår och om värmeskydd! Hon använde det här värmeskyddet i mitt hår,och den var så sjukt bra! Så var tvungen att köpa den efter. Dessutom är det anti-friss så håret håller sig mjukt och fräsht,stort tips! Dock var dom ganska dyra,140 kr fick jag betala för den här lilla.
 
 
 

Nööjd

Fan vad glad jag är att jag klippte av det. Förut bara hängde det,satt uppe i en tofs eftersom jag bara tyckte det var jobbigt att ha det typ.. Överallt hela tiden haha! Nu är det så sjukt skönare att ha det utsläppt,enklare att fixa och det ser så jävla mycket fräshare ut! Mitt hår har typ aldrig mått såhär bra eftersom verkligen ALLT slitet är borta!


Homemadee

Sjukt enkelt att göra och så jävla gott!

cirkus 15

Rätt lökig bild men orkade inte anstränga mig houhuu,mellan 15-20 är borta. resultateeet↓Men det är fönat inåt och så vilket jag verkligen inte gillar,men det är ju borta tills imorgon haha..

Thank God It's friday

Hej på er! Idag är det fredag vilket känns igentligen som vilken annan dag som helst haha,men ändå. Idag har jag klippt mig! Lite mer än 15 cm faktiskt heh,hemskt att se det falla till marken..Meen nu har jag relativt kort hår :o Ni får bilder imorgon för jag orkar verkligen inte fixa det nu. I onsdags sov jag,Ann och Olena över.Juste i onsdags så hade jag hopptäning. Chablis kändes suuper verkligen och vi är ju fan grymma på omhoppningssvängar,så vi får hoppas på att det blir en placering på söndag! Sen så åt vi lunch och gick på stan i torsdags och senare så kollade jag och mommeey på 'mammas pojkar',den sög så kolla inte på den!  Och idag har jag klippt mig och ska göra sushi nu,hoppas att dom blir lyckade....lool.och en lika random bild som inläggget hinner itefixa heh

Farväl!

Nu ska håret klippas av!


christmasgift!

Lite senare än vad dom andra julklapparna kom upp,men bättre set än aldrig heh! Fick dessa bruna tretorn av mamsen. Tidigare har jag haft mina gtx falstrbo men dom har pajjat totally,så det fick bli ett par nya. Ha alltid velat ha ett par bruna så dessa passade väldigt bra :) 

Favvoo

Solklart min KL-väst! Svinskön för att en är lite  förstor och att man får plats med allt under den när man ska rida! Sjukt nice att ha när man åker iväkg på tävling eftersom det bara är att slänga på sig den om man skrittar runt mellan starterna så slipper man det jobbiga med trånga och tajta ridjackor! Helt väärd priset
 

Angelica Blick

Angelicka Blick måste nog vara en av mina största förebilder och inspirationskällor. Vem älskar inte den kvinnar liksom haha? Just kidding,tror inte så jättemånga vet vem hon är. Meen nu till sak iallafall,jag har tänkt ganska länge på att jag vill förändras. Klart jag har mål som alla andra till sommaren som jag även ska nå. Om det är träning eller betyg eller förändring om det gäller utseendet spelar ingen roll. Men jag ska iallfall klippa mig! Mitt hår just nu är mest långt,elektrist och mest bara hänger och är pisstråkigt. Jag vill klippa mitt hår relativt kort. Och just Angelica Blick har mitt drömhår,dock är det svinblondt och jag tänkte inte färga det och tänkte inte heller klippa det riktigt så kort heh men tänkte klippa av en hel del av mitt hår. Det här året ska det bli ändring på saker och ting. Ni kommer se skillnad på mycket saker,promise ;)

✫☆2013☆✫

Guud det är 2013 nu?! Lämnar hela 2012 bakom mig,vilket känns fett skönt. Närmsta veckan lutar åt en riktigt bra vecka! Nightgib (HAHAHA) med ett par sköna x),bio,utekvällar med kompisar man inte träffat på ett tag,hopptävling på söndag och såklart stallet och bara vara med kompisar. Ni får lite bilder från igår på nyårsafton. Vi var i observatorielunden och sköt upp raketer och smällde smällare,hehe chaaoooss. Det var ju sjukt mycket människor där och allas raketer sköts typ överallt åt alla håll.. 

RSS 2.0