New IN

Köpte en fiin tröja på zara igår! Just nu har jag en fet crush på stickade tröjor typ och det är väl cirkus det de enda jag har på mig haha.. Den här var både öppen i ryggen och hade fina diskreta detaljer som rosetten,vääärt köp på 300 tror jag :) Fatta ett par 501or till den här asso ååå.
 

Still awake

Det är ju ljust ute varför ska man sova dååå?


Dröm

 

Kirrad och klar

Äntligen är min konfaklänning kirrad och klar att användas. Dock här jag ju typ största problemet vilka skor jag ska ha.. Skulle vilja veeldigt gärna vilja ha ett par Jeffrey campbell foxy i typ beige eller brunt. Dok är dom ju ganska dyra ändå för att användas så få gånger ändåå..


Summeeeerrr

Första dagen på sommarlovet och jag förväntade mig att kunna sova ut,laga en riktig jävla god frulle och titta på film.. Men somnade i soffan igår,städerskan väcker mig och verkade typ livrädd och jag kan inte sova. Har jag nämnt att det regnar?


häpi

Bland det bästa som hänt mig,skojar icke. Min nuvarande livsnadspartner.En av de utvalda saker jag älskar i livet. I början ville jag typ gråta för att det gick så jävla dåligt haha men det börjar rulla nuu och jag är så k0l att jag kör på vägen :)
 

wellll helloi

Vet att min blogg är sjukligt torr och att ni ens tittar in här varje dag är fan ett under med tanke på mina inlägg som knappt kommer upp heh.. Men jag åker på konfa på måndag och är borta i treveckor så då blir det ingen uppdatering överhuvudtaget. Men aja vad har hänt i mitt liv på senaste tiden då? Tävlat och förstaplaceringen tog jag hem,Tim kom till Stockholm :),jag har fyllt år om ni har missat, och nu har jag fucking sommarlov.
 

gold as hell

Fick dessa asglittriga i födelsedagspresent! Sjukt snygga faktiskt även fast det var gråa glittriga jag ville ha från början fast nu ångrar jag mig inte en sekuund. Orkar nog inte fota allt jag fick utan det kommer nog i små mängder :)

typ bra

 
 

Yesterday


+++

Ett stort plus till snygga naglar på sommaren! Typ neonfärger men även silvriga och guldiga naglar är ju stöört snyggt! Hittade det hääära på H&M idag för typ 40 kr,värt?Yeeesss

Sommarfeelings

- juni - 14 dar till konfa - 10 dar till sommarlov - 2 dagar till Tim - v ä r t -

RSS 2.0