Nej hörnini

Orkar inte blogga för tillfället kommer tillbaka en annan gång shiiiaaaaooou


so much more than just a pair of shoes


fullt upp

Filmat till en kortfilm hela helgen från fredag/kväll eftermiddag till 20 idag. Börjat tidigt och slutat sent så har inte haft någon tid alls till att blogga. Inte hänt så mycket över det annars denna helg,sov hos simone i fredags efter en tur på lidingö men det gick åt helvete hehe. Imorgon ska vi typ filma i djursholm så jag kommer skippa skolan och sen vid fyra har jag utvecklingssamtal. Men NU ska jag chillaaaa för jag är sjukt trött och ska dö lite i soffan av prestaionsångest och beslutsångest över om jag ska ta en mjuk eller hård kudde,puss hej

just give it to me.


Momentoo

Frukostar är fan lätt favoritmåltiden om man lägger ner tid på den. Hellre ingen frukost alls om man bara ska äta en torr rostad skiva bröd med bara smör.. Kom nyss hem från en springtur och ska börja fixa mig till skolan,vi hööörs
 

"När köttkniven blev för gosig"

Well,här har ni min alldeles egna knife song! Inte fan kan jag texten men jag tycker jag själv är ganska grym med den feta köttkniven :)
 

falling asleep to the rain


krigsbarn


Surpriiiiiseeee

Inte alls speciellt mycket bilder,men jag orkade faktiskt inte ställa mig och fota allt och alla heh. Tog ilte av vad som fanns enda bilderna med människor xd Finns nog fler bilder på arianas blogg! :) 
Vi hade iallafall en surprise för Ann som fyllde år under sportlovet men som vi inte har hunnit fira förns igår,suuupermysigt!

Let me stay on the sidewalk

Boyfriendjeansen införskaffades igår och dom är sviiinsköna. Man vill typ sova i dom,dock är tajta jeans fortfarande snyggare men dom här har varit sjukt efterlängtade hos mig :) En femhundring på gina,tycker dom har snyggast boyfriendjeans!

Efterlängtad som fan

Som fan,dock har halva jordens befolkning den så det är nog ingen nyhet. Men jag fick den av Addi i en sen julklapp eftersom vi inte har hunnit byta julklappar än förns idag,im soo happpäeeääj!
Dock är det ju typ extrem push up och det hade typ inte skadat med en större,wellllll tror inte sveriges befolkning behöver veta mer om dom problemen lol.

hög på livet

+ Jag ska va statist i samma film som Fanny Klefelt spelar huvudrollen
+ Jag har varit på sjukt bra humör idag
+ Jag kanske ska upp till Åre efter påsk ajmjagaaaddd
+ Frysta vindruvor
+ Jag har pratat med min crush,åherregud framsteg agnes fortsätt så!! xdDd
+Jag har börjat få tillbaka min riktigt feta träningsmotivation igen :D
+Det är sommarlov om mindre än 100 dagar
+Jag har uppfyllt hälften av alla mina mål det här året :)

Pink mornin'

 

Green days

Recept Grön Superfood-smoothie:

1 näve färsk babyspenat
1 stor näve fryst mango
1 rejäl msk färsk ingefära
Saft från tre pressade äpplen alt. 
2 dl ren äppeljuice
1 näve fryst broccoli
½ avokado
1 rejäl bit gurka/zucchini
1 tsk spirulina (kan uteslutas)
Ev en skvätt havremjölk
Smaksättning t ex citronsaft

Gör såhär: Hacka och skala det som behövs. Mixa samman 
i en mixer i minst 5 minuter för att få en härligt krämig smoothie. Smaksätt gärna med kiwi, citronsaft, lime eller ananas.

Receptet snodde jag fråv VR och bilder från weheart it :)
 
 
 

New nails

Älskar dom mer än mig själv!

tröjan du hatar från fjorreperioder

tillbringar jag min träning i idag samtidigt som jag lyssnar på lika mycket B-låtar som spelas upp på bussar vid 08atiden på morgonen. Hur den jämförelsen kom upp i mitt huvud är oklart. Kom nyss hem från springturen och det var fan den bästa springturen i hela mitt liv,idag är jag fan glad! Vi höööörs

Dagens smiley😩

Yay! Sitter påväg till skolan och panikar över mina ofrivilligt håliga strumpbyxor som var hela för tio min sen. Att man ser halva min röv är jag nog ganska så omedveten om och att mina kläder inte riktigt min stil är jg mycket väl medveten om. Ändå skulle jag sätta på mig dom imorse? Med militärjacka så att jag ser ut som en ostabil hipster,mot min vilja.


weeeeek

 

Shine bright like a diamond

  1. Jag gör nästan bara videobloggar när jag är översminkad efter en helkväll hemma då jag har kommit över stadiet överspeedad och skitjobbig och då är totalt rastlös
  2. Rubriker som har en liten citaerad låttext som dessutom är en galet sönderlyssnad och mainstream låt kan nog vara bland det värsta som finns,ett plus är om det är djupa texter.Därav rubrikenxDDD
  3. Folk tror att jag är ett psykfall som går och nynnar på whistle av florida som redan har haft utgångsdatum,anledningen till det är att jag endast har 3 låtar på min mobil..
  4. Tim är psykfall på kik,extraordinärt skrivet för dig 
  5. "Mello" måste nog vara det mest avskyvärda ordet jag har hört,svennesådetbararykeromdet,Kom och hjälp mig!

Living life like we should

Hade världens mysigaste kväll igår med dom bääästa!

Foam

Heej guys,sitter med lite folk på foam och nu kom det mer puuss

Baggy

Jag vill bara slå till mig själv ibland. Första lektionen hade vi idrott och då kom jag ombytt och hade vanliga kläder i en påse som vanligt. Men sen när jag skulle sätta på mig mina fina byxor så är dom jättestora och då hade jag råkat ta med mig mina mammas jeans istället för mina... Aja det gick med skärp och såg ut som boyfriendjeans eller chinos typ. Kindaaa knaes


Tired as heell

Två färska bilder från denna morgon,varit ute och sprungit och ska dra till skolan nuu vi hörs senaree!

Älska Stockholm

Fan är typ glad tjugofyrasju nu när det är sool och våren har kommit. Imorgon drar jag ut på en springtur innan första lektionen som vi har styrketräning som vi själva ska lägga upp,kinda funnääj ändå eftersom jag gillar att treena. :) Måste fortsätta plugga nuuu men vi höörs

On My Way

Herregud vad jag behövde dom här bilderna nyss,har varit taggad på att ta tag i träningen och kosten ordentligt efter en veckas slappande!

Les Alpes

Pallade faktiskt inte ta med kameran och hela köret upp i backen så det blev inte alls speciellt mycket bilder. Resan var rätt krånglig på hemväg och ditväg men skidåkningen var fan kunglig!

Back on Track

Fyfan vad skönt det är att vara hemma! Dock ska jag sätta mig på direkten och plugga till prov som jag har i veckan. Kom hem för några timmar sen och gick direkt till coop och nu är jag hemma efter att virrat runt i ett nyrenoverat coop och baxat gratisjodgubbar. Varit sugen på the love of my life hela veckan som i sin tur är spenat,heh. Men det är sjukt gott och nyttigt! Nu fram till sommarn har jag lovat mig själv att vara nyttig och träna hårdare. Ska springa varje morgon och inte hoppa över en morgon för att jag är för trött,det blir liksom inte hållbart.. Iallafall nu till saken av hela inlägget,ni får ett litet recept på världens godaste lunch!
Fräs fryst spenat med lite hackad purjolök i olivolja. Salta (Dock inte för mycket eftersom du ska ha i fetaost sen) och peppra. Låt det sen svalna och smula ner fetaosten efter hand. Inte för snabbt för då smälter osten och det blir inte alls lika gott dåå. Sen så ba mörshar du ihop allt till en gegga och äter med grovt bröd,helst surdegsbröd det brukar vara godast men det var lite brist på bröd så det fick bli en grov fralla med solrosfrön! :)
 

Yesterday in Berlin


Snart hemmaa!👋

Äntligen snart hemma! Nu återstår en natt i syrich och ett dygn i Berlin innan jag är hemma. Sitter på tåget påväg till syrich som är tre timmar långt,men jag har fritt wifi iallafall och tänkte kolla på en del braa filmer så det blir chiiiilllll vi hörs! Har fått värsta klädinspon haha inget annat att göra utan kompisar✌


RSS 2.0