Blåbärspaj

Du behöver

Receptet är för 4-6 personer.

  • 125 g smör eller margarin
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 dl socker
  • 3-4 dl blåbär
  • ev. 1 msk potatismjöl

Gör så här:

Sätt ugnen på 200-225 grader. Blanda vetemjöl och socker i en bunke.Dela smöret eller margarinet i tärningar och finfördela det i mjölblandningen tills det bildar en smulig deg.

Smöra en pajform med 24-26 centimeter i diameter. Lägg i blåbären och sockra lite lätt. För att få en fastare paj kan du även strö över lite potatismjöl.

Fördela sedan smuldegen över bären och grädda pajen i cirka 20 minuter.

 

 


Racerponny

Åh vad jag gillar den där ponnyn. A perfect match.
Haha ursäkta för det hemska facet som jag stod för på den sista bilden xD
 
Foto: Frida Franzon 

Ändrade ponnyplaner och kräftskivor!

Haha såklart,jag sa ju det...
 
 

Det har såklart blivit ändrade planer i mitt lilla schema för denna vecka. Rider clive från tisdag (idag) till torsdag. Så mamma följer nog med och plockar svamp samtidigt. Tar en skogstur barbacka. Imorgon tänkte jag ett pass med bommar och lite lydnad på banan och skritta ut efter eller värmer upp före,inte bestämt mig. Och på Torsdag blir det kanske en kort tur,annars får han vila. Min mamma fyller nämligen år då.
 
Bortsätt från ändrade ponnyplaner så ska vi ha kräftskiva ikväll. Det äger,och ni kommer garanterat få bilder. Om ni undrar varför det kommer upp väldigt mycket matbilder osv,är det för att jag älskar att fota mat,och på sommar ser det ännu härligare ut på vissa bilder liksom!! :)
Håller just nu på att fixa samtidigt som jag bloggar en vit chokladmousse med limemarinerade jordgubbar till... Åh ni hör ju bara på namnet vad gott det låter,men fortsätter jag blogga just nu kommer det gå åt helvete med den så nu måste jag sluta skriva ner ointressanta grejjer... Tjing!
 

To Die For

De niro Millenium Warrior

Back to Sörmland

Efter många om och men är jag nu tillbaka efter en fett bra vecka i skyrup. Jag hade Alma som förra året,och hon är på riktigt bäst. Jag har varken ork eller lust att skriva värsta utvärderingen om aw,men det äger åk dit!
 
Känslan att vara hemma är fett skön men dessa ättriga,snabba och lättdödade små myggor kunde jag skippat.. I skåne var det typ långsamma,fredliga och odödliga bromsar som var något mer behagliga. Men som tur är kommer jag ju snart ner till skånelandet igen,en ynka vecka imellan sen så! :)
 
Nej men det är faktiskt sjukt skönt att vara hemma igen,den här veckan ser ut att bli hästfri men känner jag mig själv kommer det bli ändrade planer,eller nåt. Jag har nada att skriva om,för jag orkar verkligen inte hämta minneskortet som ligger på köksbordet eller engagera mig själv i nåt checkt inlägg. Puss och kram hejdå.

Marques


On my way to hässleholm

Nu är jag borta en vecka i skåne på bästa aw,eller ja dörst bästa maja ;) Kommer inte blogga nåt förmodligen... Men har med mig min kamera :p


New profilepic on Facebook


Excited Girl!

På lördag åker jag ner till världens bästa Maja i skåne för att sedan åka på aw aaah excited girl!!!

Hate them!

Åh seriöst jag har tänkt på det här sååå länge! Varför tycker alla att typ sneakers med klack är snyggt? Jag tycker ärligt att dom är jättefula. Det ser seriöst ut som om man går omkring med typ bollar på fötterna. Nej ett big noooo från mig!!
Typ sånna från Isabel Marant
Men donoo kanske ändrar uppfattning i framtiden.

A/Q


Hanna Om: tumblr
Det är ingen fara om du lägger upp lite skämt ibland, din blogg är faktiskt ganska tråkig om du ibte livar upp den lite. Gärna mer ridbilder, bloggar du läser, åsiktsinlägg och mer update!
 
SV: Haha jag vet att den är fett tråkig ibland ^^. Men ibland har jag inget vettigt att skriva om än det jag skriver...Ridbilder blir också ganska svårt eftersom jag inte har någon som kan fota,men jag ska försöka fixa lite bilder och sånt. Bloggen är riktigt nere nu under sommaren så det är liksom inte det som är prio 1 i mitt liv just nu. Men tack för feedback! :)
Bara för att jag älskar bilden.

Zet me Free & Corrasang

Nu äntligen efter typ två veckor som jag lovat er bilder på corran och alma!
Corran (Corrasang) är ett litet vitt c-ponnysto (connemara) och är 22 år.
Alma (Zet me free) är en helt enorm häst,fuxsto på 18 år. Haha riktiga tanter ;)
Corrasang eller "Corran" som hon kallas.
Zet me free, "Alma".
 

Ny design!

Älskar förändringar på bloggar! Dock har jag varit väldigt dålig på att fixa med designen på sistonde... Men nu ikväll var jag så fruktansvärt rastlös så då satte jag mig och knåpade ihop något som kallas design. I menyn kan ni skippa att kolla lite högre upp för där är det kaos och det är alldeles för komplicerat för lilla mig att lösa haha ;) Arianaaaa heheheh....
Kände iallafall för att sätta lite färg på min tråkiga svartvita blogg.
Puss och kram (btw fan vilken bloggmotivation jag har fått nu när allt är nytt!?)

Outfit of today

or yesterday haha? Det lät bättre med today fast det var igår,men skitsamma...
Åh visst är min nya kofta fin! Den är ljusblå,superfin på sommaren och världens härligaste matrial. Detta hade jag på mig när vi åt med alla kusiner på fina fisken i trosa.  Dessutom klippte jag mig igår också,ser inte ut så stor skillnad på den här bilden men jag blev faktiskt av med en hel decimeter o.o

Lever Livet

 
 

Läget nu 23.14

Hallå bloggen! Rätt länge sen jag bloggade ordentligt,men vafan sommarlov...;) har hunnit införskaffa mig en ny hjälm som äger fett och är på g med en annan grej.Hm kan väl kalla det ångesten att inte få åka och shoppa i falsterbo på fhs?desperat man... Nej men nästa vecka på lördagen så drar jag till skåneland och hälsar på majs och hennes eeegna ponny. Sen på söndagen åker vi till aw :) yes innan dess blir det typ att jag åker till pappa och så! Hörs nån annan gång!


New in

Totally love it!


Thursday's look


http://nellieberntsson.se/


tumblr

Haha gud,lägger aldrig upp sånna här och massa konstiga saker för jag vill inte ha en sådan blogg. Utan jag vill liksom ha en liten mer seriösare blogg där det finna mer än liksom skämt,ni fattar vad jag menar. Men de här var jag faktiskt tvungen att lägga upp hehe. Framförallt så stämmer den första så inihelvete bra in i min skola....

Dagens planer!

Planerna för dagen är väl att åka in till byn(den lilla staden här på landet och handla. Sen blir det bada och fiska. Rätt mysig dag liksom. Så skönt med sommarlov. Som ni säkert har märkt kommer jag inte alls vara lika aktiv med bloggandet. Men ni kan ju alltid följa mig på instagram där jag updaterar ganska ofta. agnessf heter jag där :)
Systemen är väl typ med hela tiden så ni kommer ju alltid få bilder,och nu är jag sjuk så då får ni lite mer uppdatering men jag vill bara förvarna er på att det inta dyker upp 5 inlägg per dag liksom ;)

Dinner

Åh vad jag älskar sommarkvällar!

Smilla

Hon är så fruktansvärt söt!

Breakfast of Today

Totally Awesome 

RSS 2.0