Godnatt

Ska sova nu,lite sent blev det men ändå. Har gjort massa tidsinställda tills imorgon också så ni får kika in lite under dagen imorgon! :)
Puss och kram
Saknar att hoppa dig som satan.

29/5 - Numera dagen då man började kalla mig fjortis.

Haha vilken rubrik hörni ;)
Hade en så himla bra dag! Firades och åt tårta både hos mamma och hos pappa! :-)
Glömde dock ta bilder på morgonen på fina tårtan men bilderna hos mamma var ju inte så dåliga dem heller. Ni får presenterna i olika inlägg eftersom jag har allting på olika ställen och vissa saker är påväg från posten.
Fick tryfflar av min jättegulliga lillebrorsa haha.
Och såklart det klassiska biokortet,alltid bra att ha och man frå alltid använing av det! ;)

Beige

Ett klädesval en dag!

Godmorgon!

Godmorgon på er! Sovit gott?

Har sovit grymt. Har sovmorgon idag och just nu sitter jag och äter lite vindruvor och dricker Thé vid frukostbordet. Är på riktigt bra humör idag och ska ta en dusch snart. Sen måste jag nog skynda mig lite för jag örjar klockan halv tio. Haha jag duschar typ alltid en halvtimme så... ;) Tänkte iallafall ha en boll på huvudet idag,min vita kavaj,pösigt linne instoppat och min nya väska. Men vi får se om vädret tillåter ett par höga shorts också (mina älsklingar med nitfickan) Annars får jag ta mina nya vrålsnygga jeans som det kommer bilder på någon dag.

Jag får då aldrig nog av fransar...

Min fina väska damp ner i brevlådan idag som jag fick i present igår! En grej som jag HELT har kärat ner mig i är fransar. Fransväskor som Fransstövlar!! Dock ska man inte bära båda sakerna tillsammans i samma outfit haha,blir en liten miss där då... Här är min superfina väska som jag fick av pappa♥ Dessutom så fick jag ett stativ till min kamera samt en fjärrutlösare så nu kommer det bli betyligt enklare att ta outfitbilder!! :)
Fin va?

Godnatt På er.

Ska sova nu efter en underbar dags. Till och med provet gick galant? ;)
Fått massor av underbara presenter som jag fotar någon dag den här veckan. Några kommer också via posten och lite är hos mamma osv,men det ska nog funka. Imorgon är det Onsdag som ni säkert vet och det är inte längre min födelsedag då,sorgligt men sant jag vet. Men då blir det hoppträning på Karamell. Nu måste jag sluta för jag är helt slut efter denna underbara dag med ett slut middag på Italiano. Måste bara säga att ni kompisar är så jävla underbara och att jag älskar er. Även världens bästa familj♥
Puss och kram,hörs med mer bilder imorgon.
Jag och min fina Ariana.♥

Hali Halå!

Haha sämst rubrik. Ja,som ni vet så fyller jag,Agnes Fällman 14 år idag och även detta skall firas. Haha skämt o sido xd
Nej men min födelsedag har varit bäst än så länge. Vaknade och blev uppvaktad av familjen med paket,tårta och grejjer. Sen åkte jag till skolan och så sjöng typ alla i forskarrummet när jag kom in och det var fett stelt....Haha och sen blev det iallafall sushilunch med tjejjerna! :) Snart ska jag iväg för att firas hemma hos mamma och sen blir det middag för hela familjen på Italiano!

Födelsedagsbaarn?

JAA :D
Fått presenter av pappa nu på morgonen,visar dem senare. Men fick ett par Ray bans,jeans,väska och pengar 😊nu är Jag fjooortis! HAHA


Tävling 6/6

Ska tävla häst då första gången utanför ridklubben! Haha det är nåt med mig och att altid rida nya hästar på tävling? xD Aja hoppar en klass högre än förra gången nu på Karamell som jag trillade av i onsdags haha. Är det ens möjligt att trilla av på honom så fin som han är? svar ja,haha. Men det ska nog gå bra ;) Stilhoppning.
Karamellen :-)

Fransstövlar!

Är jätteglad idag! Beställde ett par sjukt snygga fransstövlar igår!!! Blev ett par mörkbruna mellanhöga. Fick också en väska av min mormor i födelsedags present som jag önskade mig. Men den är dock lite liten för att ha som skolväska (var det jag hade tänkt att ha den till) för min dator måste få plats.... Någon som vet någon snygg medeldyr i äkta skinn? Länka här i kommentarerna isf↓
Lite detaljer från någon outfit. Har lite bildbrist just nu eftersom min kamera är hos pappa men jag jag bor hos honom den här veckan så det är chill. ;)

Istället för Ikea kanske?

Istället för att ha en knalblå Ikeapåse som höpåse så finns dessa höpåsar! Skulle lätt köpa en sådan om jag hade en egen häst. ;)
Dessa kan du hitta här och kostar 249:-/st

Ladurée

Ja! Nu har Ladurée öppnat!!! :D
Butiken/Cafét/affären whatever kalla det vad du vill,har öppnat på Grev Turegatan. Absolut värt en titt!!

Visste du att:

  • Ladurée säljer mer än 15 000 macarons varje dag!
  • Ladurée tillverkade bakverken i filmen “Marie Antoinette” från 2006.
  • Ladurée har tillverkat macarons i ca 150 år, men den dubbla varianten med fyllning (som vi är vana att se den idag) uppfanns 1930.
Bilden och "visste du att-texten" är Lånad  här.

Cosy Dinner

Gårdagskvällen spenderades med Andrea,Louise,Ariana och Julia. Trevligt! ;)
Haha jag vet att jag ser ut som "jagvetintevad" men fanns bara en bild,lånade bilden HÄR!

Detaljer


Landet

Är på landet nu. Trodde det skulle bli bra väder så man kunde sola haha,men verkar inte bli något i den stilen,snarare moln... Jaja ska försöka plugga lite idag också och sen blir det grilla! :) Ikväll blir det middag med några kompisar. Hörs senare!

Missoni-Inspirerat



Tillbaka snart!

Har bara ett prov kvar den här terminen att plugga till. Sen är jag tillbaka! Skulle tro att bloggningen kommer blir någorlunda normal i helgen. Dagens planer är att kolla avslutningsklänningar med Simone efter skolan och efter det så åker jag ut med familjen till landet. Ska sola som fan där, skit bra läge eftersom vi bor högt upp på ett berg typ hähä :)

Lillkusiiiiin :)

Ej någon bloggning pga

Ej någon bloggning så länge jag känner för det,pga personliga omständigheter och en massa plugg.


Släktträff

Ska på släkträff nu... Hörs senare!

Våga satsa för att vinna


Kan du koppla detta till din barndom?

JA förfan. Usch vad jag har tråkigt hejdå.

En gränslös torrhet

Hej på er! Har tagit lite inspiration från min extremt intressanta geografibok samt mitt mattehäfte,we got a badass over here...
Nej men jag försöker typ plugga. Asso sånna här inlägg blir aldrig bra? Man bara skriver om plugg,vilken jävel i hela världen vill läsa om när folk pluggar?

Godmorgon hehe?!

Vaknade rätt sent idag och har väl typ bara segat fram tills nu... Är påväg till stallet nu,men ska hem rätt tidigt för jag behöver sätta mig framför en hög med uppskjutet plugg. Känns också som om det är söndag idag? Men det är väl bara för att man har varit ledig i två dagar redan. Nu kommer bussen så vi får höras senare!
Puss

Trololo barbent idag!:)


Fredagsmys

©-Agnes Fällman

Team Jumpers


Dagens planer!

Nu har jag kommit fram till vad jag ska hitta på idag. Fan vad grym jag var som planerade redan igår kväll för att jag inte skulle hamna i någon deprimerad dilemma....
Back to reality:
Idag ska jag träffa Lisa! Rätt länge sen ,sen sist. Skulle träffat Lisa och Miranda för någon vecka sen men det blev inte av,haha alltid något som kommer ivägen när vi ska göra nåt(!!!)
Vi tänkte käka lunch på vapiano och sedan en tur på stan,ni vet sånna turer innan födelsedagen för att prova saker osv,jajja ni fattar. Ni får ha en jättebr dag så får vi se om det dyker upp något mer inlägg under dagen,anars kommer det mera ikväll!
Puss och kram

Bild från igår,när jag var i stallet.

Beach 2012

Nej jag tänker inte skiva om att jag ska gå ner 170 kg på en månad som alla andra bloggare,inte min stil direkt ;)
Det jag tänkte säga var att det har kommit ut nya skitsnyggga bikinisar på style by tyra! Rätt dyra för en bikini som (tycker jag),men de är ju sjukligt snygga!!
Ett par favoriter. Älskar den rosa + turkosa :D

Wanties - Odd Molly

Åh de är så fiiina! En sak jag absolut önskar mig i födelsedagspresent!! :) Den vita tycker jag personligen är finast.

Fräknar och prickigt sommarskinn

→Sommaren är min←
Åh vad skönt att ha ledigt två dagar extra nu! Har inga speciella planer på vad jag ska göra idag,men det löser sig väl lite senare hehe. Kände verkligen för att sova ut idag,allra skönast på vardagar...
Nu ska jag fixa något att äta,vi hörs senare!♥
Apropå fräknar,får alltid jättemycket fräknar på näsan och under ögonen (typ) när det är soligt! Tycker det är lite fint,någon annan som får mer fräknar på sommaren? :)

Details


Sweet

Visst har jag världens sötaste lilla råtta?

Frulle

Godmorgon på er! Fick en liten energikick och bloggade nu på morgonen,vilket aldrig händer haha. Men nu fick det va så. Senare idag blir det hoppträning,på vem vet jag faktiskt inte men hoppas nog lite på karamellen :)
Jaja vi lär ju höras senare idag,för nu ska jag käka frukost. Hoppas ni får en grym dag! (med tanke på att vi har långhelg sen ;)

Hope so!

Jag hoppas att NI där ute förstår att dom bilderna jag lägger upp på MIN blogg har JAG fotat själv! Om jag inte har det skriver jag SJÄLVKLART källa eller fotografens namn. Riktigt dålig stil av folk som bara tar en bild utan att fråga eller något,ingen tar någon bild utan att fråga.
Puss o kram nu ska jag sova :)


Isabella White Destroy

Jävla skitkvalité på bilden! :( Tar bättre bilder imorgon när det är bättre ljus.

Cosy

Var i Gustavsberg förrförra veckan som ni kanske minns? Var med kusinerna + tittade på lillkusinens stall när hon red,riktigt duktig är hon! :)
Gofika ;)
Juste en asläskig get traskade runt där.... :S
Kusinen Tyra :)
Och en liten åsna haha!

Bekännelser

  • Jag älskar spenat,seriöst allt som har spenat i sig är gott.
  • När jag rider,mår jag så jälka bra att jag kan leva på det till nästa gång
  • Jag tycker att sånna mössor man har när man tävlingssimmar är väldigt fula,jag skojjar inte! Jag testade en och såg ut som ett ägg.
  • Jag hatar att låna ut mina grejjer (haha det låter skitsnålt,men det händer lltid att dom går sönder osv.)
  • Just nu blev jag väldigt sugen på att göra fruktglass!

En blandning av sött och salt

Någon som känner igen den låten?


Ett ting värt att drömma om


Vinst!

Kändes riktigt bra att vinna idag! :)
För det första är det första gången jag satt på henne och dessutom gick det riktigt bra. Vill ni ha film?
Gick väldigt bra för många idag,grattis till er! :D

Sånt gillar vi!

Vinst!!


Fix och trix

Hallå där! Sitter hemma och typ halvsover framför bigbrother i soffan :) Haha jaja vi taggar tills imorn då det är tävling! Är sjukt trött så jag orkar inte uppdatera mer idag,men ni får mer imorn.
Puss och kram♥

Rain

Det regnar. Det suger lite. Jag är sugen på tuttifruttigodis. Hejdå.


Helgens paner!

Nu ikväll ska jag på övernattning i stallet! :D
Imorgon ska jag till hööks med Adina och Sara,tror inte jag ska köpa något men man vet ju inte ;) Och påsönda blir det tävling,riktigt taggad faktiskt! :)
Ja en riktig hästig helg... Ska träffa hedda senare idag och fixa lite grejjer och sånt!  Men vi hörs väl senare ;)

Suulatik's Chablis

Ni vet att Chablis har stannat väldigt mycket den senaste tiden,vi trodde hon bara har varit olydig och så tidigare. Men nu har en tanke slagit oss att hon kanske har ont någonstans och hon ska få vila i några veckor. Därför blir det nog inga mer tävlingar den här terminen skulle jag tro,tyvär! Skulle tävlat henne på söndag hemma,men ska rida Araminta ist. Har aldrig suttit på den hästen,faktiskt aldrig rört henne haha kom jag nyss på! Men det ska nog gå bra,hoppar 70 då eftersom det är första gången på henne. Siktar liksom mest på att komma runt utan några problem.
Araminta :)

18 dagar kvar

Till min födelsedag :)
©- Agnes Fällman

En längtan

Åh bara detta skitväder kan försvinna! Aja nästa vecka ska det bli bra igen.

Varför jag inte har bloggat

Jag tycker såhär,bloggning ska vara kul och man ska blogga när man känner för det. Jag tycker heller inte att man ska ta bloggen i förstahandsval heller,för då blir man så pressad på att blogga att det går ut över annat. Jag bloggar bara för att det är kul och skulle inte lägga ner bloggen för att jag har dålig statestik,nej det är inte jag! När man dessutom inte känner för att blogga och inte har energi över till det blir det heller inga bra inlägg. Precis så har jag känt nu på senaste tiden. Självklart kommer jag inte lägga ner bloggen,absolut inte men jag känner ingen lustjust nu till att blogga. Bloggsuget kanske kommer tillbaka om en dag eller två,jag vet inte men jag kommer tillbaka när jag vill.

hoppelihopp

nu blir det hoppträning! :-)

Veckans blogg blev....

Hehe kunde inte låta bli att ta två bloggar den här gånge heller!

HÄÄÄÄÄR  och HÄÄÄÄÄR är dem bloggarna som fick bli "Veckans Blogg". Klicka in och kolla om det blev du! ;)


Tävlingen är avslutad!

Vinnaren kommer upp på bloggen ikväll klockan 20 så håll koll!!

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin!

Jeffery Campbell - Elegant Stud

Vad tycker ni om vårens skor som flera märken gjort men nu somsagt Jeffery Campbell. Själv kan jag nog inte riktigt bestämma mig för om dem är fula eller lite snygga/coola. Dem är nog snygga till ett par ljusa tighta jeans,men jag skulle nog inte ha på mig dem till ett par jeansshorts liksom. Även style by tyra har gjort ett par liknande,haha det blir mycket om stb nu men det är för att jag var inne och kollade runt på deras sida rätt nyligen.
Dessa är från Jeffery Campbell,jag skulle nog helst isf vilja ha ett par i beige.

Mountain horse

Åh kan bara inte låta bli att dreggla lite över dem här ridbyxorna! Sjukt snygga och älskar detaljerna som fickorna och på skoningen samt dubbelknappen. Åååååh ge miiig!

Gustavsberg

Nu ska jag till Gustavsberg! Blir nog någon mobil-blogg eller så,tar med mig systemen iaf ;)

Here's my number,so call me maybe?

Jag som många andra i denna värld har fastnat för den här låten... Haha den är ju asskön i slutet! ;)

Look a Like

Topshop.com

Style by Tyra

Bekännelser

  • Jag hatar när man har bestämt nåt,och sen kvällen innan eller samma dag så säger personen man har bestämt med att det inte går
  • Jag tröttnar rätt lätt på människors beteénde,alltså om någon som klagar hela tiden lyfts bara det fram i personen till slut.
  • När jag är förbannad blir jag riktigt förbannad. Tex. här om dagen blev jag så sjukt arg att jag bröt sönder min hårborste och lite andra grejjer hahaha...
  • Jag ändrar mig ganska mycket i mitt beteénde beroende på vilka människor jag är med.
  • Jag tror faktiskt ingen kan gissa som första intryck på mig att jag är sjukt sprallig,alltid mycket energi och nästan alltid glad haha.
Glöm inte att Veckans Blogg avslutas idag klockan 00.00! HÄR kommer du till tävlingen! ;)

Angelina Ballerina

Kommer ni ihåg dem böckerna? I do!

Men det är inte riktigt det vi ska prata om just nu. ;)
Jag har börjat tycka om ballerinor som har som en liten "stålhätta" framme vid tårna! Haha jag använder hemmakära ord ;) (nu märker jag att ingen av er kommer fatta eller tro att jag har en skruv lös). Men ni kommer förstå vad jag menar när jag visar bilder. Önskar mig ett par sådana i födelsedagspresent! :)

Dessa är från H&M 99:- Ett riktigt kap!

Dessa är från Zara och kostar 399:- Lite dyrare men lite finare!

Och dessa är från Ballerina Closet och kostar 549:-


Helst skulle jag nog valt dem från Zara,dem finns också i en jättefin turkos färg! Jag tyckte om den lätta rosa färgen och dem är i äkta getskinn med en "riktig" tåhetta!

5 Maj

Bara 23 dagar kvar!:)
Jag har helt glömt bort bloggen i ett helt dygn.... Haha bra där Agnes!

Nu sitter jag på bussen påväg från maja till stallet. Ska bara vara där och vänta på Lisa och Miranda. Sen hittar vi väl på något,skulle tippa på en tur på stan men man vet aldrig...;)

Igår kom jag även på att jag hade en jeansjacka i garderoben! Tur att jag hittade den för jag hade tänkt gå och köpa en ny hehe...den är iaf aprikosfärgad,fast lite starkare och mer rosa!Rätt snygg färg faktiskt!


Hello!

Hej på er! Har inte hunnit uppdatera idag för jag har varit tvungen att plugga. Igentligen är jag inte helt klar,ska göra resten nu. Ni har fått dålig uppdatering och jag hade varken ork eller lust igår heller...
Imorgon blir det sova över hos Maja! Riktigt mysigt! :)
Har dessutom sovmorgon imorgon,haah sånt sätter en guldknant på vardagen...
Nej nu har jag inge mer att säga,puss och kram vi hörs senare!


Barbent längs stadens gator

Gick barbent idag! Kändes som riktig sommar,precis som någon vecka innan sommaravslutningen?

Tyvär ska det bli ganska dåligt väder nu dem kommande dagarna så man var ju tvungen att passa på. Kändes väldigt behövande med alla dessa lediga dagar,har sovit ut varenda dag och mått prima!
Imorgon blir det skola och just nu har jag lite lätt såkallad "söndagsångest". Ni vet den där känslan när man sitter där på söndagskvällen och har sjuk ångest inför en hel skolvecka med massor av saker. Fast jag har sån idag,haha det känns som om det är söndag?
Jaja det jag ville säga var att jag bara går två skoldagar den här veckan,wihoo! Helgen är nästintill fullspäckad och det var länge sedan jag planerade så bra.
Nu ska jag sova,men vi hörs imorgon!


Happiness

Från Picknicken igår!
©-Agnes Fällman

Godnatt!

Gjort tidsinställda tills imorn,jag tror ni gillar det! ;)
Jag är ett badass som går och lägger mig nu hehe men jag är ju ledig imorn. Inte många som är lediga då så det får bli stallet och hoppträning på eftermiddagen/kvällen. Nu måste jag sova för jag är helt slut haha.
Puss och kram,vi hörs imorgon!

Flower Power

©-Agnes Fällman

Street

©-Agnes Fällman

1 Maj

Idag är det första maj! Det känns helt ärligt skitbra eftersom det bara är 28 dagar tills jag fyller år och jag har redan skrivit min önskelista. Haha jag vet jag är lite barnslig men sådant hör ju till eller hur? ;)
Idag blir det ju inte Gröna Lund som jag sa i ett tidigare inlägg. Istället blir det picknick med massa kompisar ute i vår (eller snarare sommar) solen. Tar med systemen så ni lär få lite bilder senare idag. Men vi hörs nog senare idag vad som händer,hatar att inte ha allt planerat. Men inget har varit planerat en ända dag under hela "minilovet". Haha suckers jag är ledig imorgon också,så jag har varit ledig 5 dagar i ströck då! :D

Superfint i humlan nu och dessutom luktar det hur gott som helst när man går förbi alla blommor!

©-Agnes Fällman

RSS 2.0