7 sorger och 8 bedrövelser

Fått en hajp på maggio? Svar Ja.
 
Du måste fixa det här,vad gör man annars?

Some Cupcakes!

Kolla vad min lillebror och mamma hade gjort när jag kom hem från bion nu ikväll! En fett posetiv överraskning. Hjälpte till att dekorera dom och nu blir det söndagsmys!! ;)
 

ingen fattar, du skulle se prince på min axlar

Efter en Fredag och en halv Lördag med Subwayhäng och förjävla mycket socker och avslagen redbull med två förjävla sköna brudar har jag nu återhämtat mig (alt degat om du föredrar det ordet) hemma och sitter framför min kära blogg bland en jävla massa sladdar och hörlurar. 
 
Gick ifrån Addi runt tre och vid den tiden hade vi hunnit äta frukost och titta på 1 film,skicklighet kallas det. Har inte gjort så mycket annat idag faktiskt. Vilket ägerfett.com
Just nu förundras jag över att vädret nyss var hyggligt men slog över lika snabbt till spöregn. Men det är ganska mysigt faktiskt. Tänkte sätta mig med ett par läxor ikväll,hade tänkt göra det imorn eftermiddag men då finns det roligare saker att göra ;)
Hörs!
 
 

Old Favourite

Pure Seduction - Alltid ett säkert kort!
 

.Världensbästalåtvärldensbästafilmvärldensbästabok. 

Godmorgon!

Hej på er! Sitter hemma hos Adriane och Fiippa gick nyss. Vi ska väl typ titta klart på våra filmer som vi hyrde igår,tre stycken som vi bara orkade se en av dem... Hehe nej men det är ju inte jättefint väder liksom så då kan man sitta inne :p Gud vilket ovärt inlägg men det var väl kanske bättre än ingen uppdatering alls på två dagar..!
Nu ska vi äta frukost,Ha en bra dag!!♥
Och en typ..servett? För att få in lite färg i inlägget! x)
 

Hoppträning

Det går så h i m l a bra på hoppträningarna med Chablis nu,hon går verkligen som en klocka!! Nu om något skulle jag vilja ut och tävla!
HAHA asso ni ser min stövel som är randig? Dem pajjade totalt precis innan så det var bara att paniktejpa...
Bilderna är ganska suddiga,men bättre än inga alls eller hur? :) Sen ser allt rätt pajjas ut,tröjan var jättekonstig,inga ridstrumpor så byxorna har korvat sig haha ser ut som en nybörjare..

Makin' some Dinner

Jag är fan kung i köket! 

Svar från frågestunden!

menar då såklart vad som är snyggaste av blond eller brunett mm... Kan istället ställe en roligare fråga: Hur ser din perfekta människa ut? Alltså hårfärg, ögonfärg, stora eller små mun mm eller ta en bild på nån snygg! 
ja vet ytligt.... Ha ha 

Kom på en till fråga: 
Har du husdjur? sett en viss katt på några bilder :) ? 

Kram
 
Hmm asso det beror på om du menar tjej eller kille,förmodar att du menar kille haha! Men typ brunett,blåa eller gröna ögon.Asso mun? jag vettefan haha.
 Japp jag har fett ånga husdjur,en jättekanin,tre katter och två tamråttor! ;)
kram!
 

Hur gammal är du? 
Tips på höstjackor?
Jag är 14 år.
Ja det kan jag göra i ett enskilt inlägg! 
 

Hur gammal är du? 
Rider du? 
Bästa som hänt dig? 
Favvo... mat? 
djur? 
tv program? 
Hur gör du dig iordning till skolan? 

Lite frågor de!Hoppas dom dög:)
14
Ja
Vet inte riktigt faktiskt! Kanske någon tävling eller nåt sånt,nej jag har iiingen aning haha!
Sushi.
Hästar
svenska hollywoodfruar (haha) om inte solsidan räknas då...
Typ vaknar,äter frukost,dushar,sminkar mig,kläder och ja det är väl det haha! Kan visa ett inlägg med smink om det är det du menar!
Det finns inga dåliga frågor bara dåliga svar ;)
 
Hej, 
Favoritfilm? 
Ditt roligaste minne? 
Det värsta du har gjort? 
Favoritmat? 
Favoritdjur? 
The hungergames.
Veneee kanske nåt på något aw-läger eller med någon kompis,har roligt hela tiden!! ;)
Varit ett badass....
sushi
hästar
 
Har inte tittat så mkt på din blogg men jag kan fråga lite random frågor :) 
Hur gammal är du? 
Rider du? 
Haru pojkvän? 
Favvo kläder? 
Hmm 
Intressen? 
14
Ja
Nope..
Ingen aning typ en blus från odd molly och en blå skjorta från AF
Rida och sjunga
 
vem är du kär i? 
följer du någon serie, typ desperate houswifes elle nåt? 
mål i livet? lol
En kille.... :p
Asso kollar på dh ibland och ibland pll,kollar inte så mycket på tv/serier. 
Att få ett vettigt och innehållsrikt liv,yolo du vet hahaha...drev
 
färg på din tandborste? 
när är du född? 
beskriv dig själv med ett ord? 
vad tycker du om nellie berntsson? 
Grööön och rosa xP
1998
galen
hon är duktig för sin ålder,dock tycker jag att hon är lite försjälvgod ibland. Liksom lite för mycket av det goda kan ibland vara för mycket. Dessutom tycker jag inte alls hon verkar så som rollen hon är i sin blogg som i verkligheten...
 
Vart rider du nu när Östermalms har lagt ner? 
Hur länge har du ridit? 
Jag bytte från ö-malms redan förra hösten för att vara ute i god tid plus att jag tyckte att det var lika bra att byta och slippa stå i kö och grejjer.
9 år blir det väl,började när jag var 5.
 
Har du något mål med ridningen eller gör du det mest för skoj? 
Vad är din starkaste respektive svagaste sida inom ridningen? :)
Ja,tävla och komma upp i lite klasser,dock är det ganska svårt med tanke på att jag rider på ridskola. Då har man som alla andra vet inte samma förutsättningar som dem med privathästar.
Jag är sjukt svag i min vänstra sida och mitt humör är inte det bästa...
 
haalloj! En ny bloggläsare som du har fått nu :) 
Har inte följt din bogg så du kanske har svarat på dem här frågorna men aja... 

- 7 närmaste vännerna?  
Simone,Lisa,Ariana,Maja,Hedda,Olena,
- snyggaste tjejen du känner? Uuuu fan vad svååårt! Men gud jag vet inte..Maja widmark kanske?? haha
- snyggaste killen du känner ;) Ingen aning,eller jo det är väl klart jag vet men ändå haha..
- höstfärgen? Brun,militärgrön,vinröd enligt mig råsnygga färger!
- vilken skola går du på? Carlssonsskola
- senaste gången du skratta och varför? Måste varit i skolan på bilden fyfan vad kul jag har med mina kompisar! Skrattade inprincip bort lektionen åt ingenting...
- Brunett eller blond? Brunett ;)
- brunaögon eller blonda?  ?
- hur ska en perfekt vän vara? Lyssna bra,snälla,omtänksam,jäkligt skön,inte snacka skit bakom ryggen och lika galen som jag :)
- bästa personligheten? hur är den? Envis,like moi! Haha nej men jag vet inte, för tjejjer är det väl att inte ha den där jäkla attityden att ge bitchblickar till varenda prick,och killar ska va snälla och omtänksamma men galet sköööna xD
- vilken klass gå du i? 7d eller 8b? mm... Haha jag går i 8A?
-Hur många är ni i klassen för i vår klass är vi 27 :)  Vi är typ 22 eller 21,pallar inte räkna..
- Pajasen och pluggisen i klassen? Jag är nog ganska pajas..Eller asso jag är den som får skrattanfall helt plötsligt... Och pluggisen är väl..nån kille typ haha..
såg på klassrese bilderna, vem är du i klassen typ? :) vad är dina kompisar? står där ovanför
- Gillar du någon kille? Yes
favoritmat ;) <3 sushi
 
 
Vad är det bästa med Chablis? 
Favorit plagg? 
Beskriv dig själv med tre ord! 

Puss å kraaaaaam
Att hon är så jädra snäll!
En blus från oddmolly typ och uggs heheee :p
Galen,pajas,snäll :)
 
 

Kraaaam! Tack för alla fina frågor! :)
 
 
 
 

Passa på!

Frågeatunden avslutas fram tills imorgon kl 20.00. Glömde skriva det men nu har ni det här! Passa på att ställa en fråga som du alltid undrat!
Kram!!


Kan se dig prata men hör inte ett dugg

 
Sista inlägget förmodligen för idag! Hinner ine uppdatera för jag har för mycket plugg ikväll! NI får en låt ch en bild so long som är en failad och lite skev bild haha! :)

Missoni for Lindex

 
Idag svängde jag förbi Lindex påvägen hem för att se om något fanns kvar,hade hoppats på ett armband,en halsduk och en kofta. Inget fanns kvar av det men jag fick med mig ett annat armband som hängde där lagom ensamt haha. Sen gick jag in nu och hoppades som fan att det andra armbandet som jag ville ha,fanns i webbshopen och det var den enda grejjen av allt som fanns kvar så då slog jag till på det med. Inte speciellt dyrt heller,149:- för det på bilderna och 99:- på det andra med knuten i mitten. Man får ju ändå tänka på att båda är i läder! Supernöjd faktiskt! :)

Världen är stor,men större än man tror.

Jag bara låg där i hängmattan i gräset och tittade på stjärnorna.Mitt i natten alldeles ensam.Jag var inte rädd inte ens för någonting då när jag låg där.Tänkte på vad som egentligen fanns där uppe? Men jag vill inte veta det,jag vill alltid ha en egen uppfattning av vad som finns där. Inte något som är ett helt perfekt svar och som är helt  logiskt,Nej. Har ni tänkt på att om man tittar upp i himlen så är det som att se på casanova,fast betydligt mer vackrare och betydligt mer verkligt. Det är det ju iochförsig men ändå!Då kom jag och tänka på att precis det ögonblicket jag tittar på en stärna tittar kanske tnågon annan som jag,tittar på en och samma stjärna som jag gör? Jag såg ett stjärnfall och tänkte på att ska man vara lite barnslig nu och önska sig nåt? Men sen kom jag på att inget av det jag önskade mig skulle kunna uppfyllas. Jag önskade mig inte en hund eller något i den stilen som de flesta andra ungdomar gör,jag önskade mig nåt helt annat som inte ens är något att bry sig om.För det är inte ens möjligt. Livet är fyllt av hemligheter precis som varför mina tårar rinner just nu? Men varför ska jag orka bry mig om vad som är ett  rättaktigt  sätt att skriva i en blogg? Bloggen handlar ju om mig?Då skriver ju jag som jag vill inte för att någon annan vill att jag ska skriva de och de. Jag vill inte sova just nu,nej.Jag vill gå ut igen.Världen är stor,större än man tror.
 
Skrevs för ungefär ett år sedan,då det fortfarande var sommarlov. Ja,varför publicerar jag det om igen idag precis? Ganska dåligt skrivet igentligen men ganska bra ändå. Jag saknar det där innan.

New In

 
Fick den här fina väskan av min fina Mormor i somras! Så himla nöjd över den och den kommer användas flitigt nu i höst,päls är alltid snyggt. Oäkta som äkta,denna är inte i riktig päls. Så kommentera inte att jag är någon sorts djurplågare haha... Väskan är från märket Ceannis!
 

Its always a good time!

Godmorgon på er,tänkte bara slänga in ett snabbt inlägg nu. Har sovmorgon idag och fysatan vad det är skönt!! Tänkte gå ner och äta frukost nu men vi hörs senare idag. Ha en super dag! :)
 
Wehoo såhär lär ni aldrig sett mig ibloggen haha,mjukisbrallor och en stor mysig skjorta i en och samma bild ;)

Saknar det och allt som hör till

Fyfan vad jag saknar att tävla,ärevarv och allt som hör till! Inte gör det bättre att kolla igenom alla bilder...
Avslutar med en bild på universums finaste ponny,fyfan vad vi är bra♥
 

I'm a Dreamer

En söndag,ganska lik de allra flesta söndagar.
 
Red idag för Anita,har ju börjat i söndagsgruppen för Anita. Och jag måste nog säga att hennes lektioner är guld värda! Efter det åkta jag hem,skulle igentligen träffat en kompis men hon kunde inte så jag åkte hem istället,gjorde lunch och så. Ganska mysigt faktiskt,satte mig framför TV:n som jag typ inte gjort på 100 år. Nej jag känner att det här inlägget blev väldigt konstigt och tråkigt,såå dags att avsluta det nu! Hörs mer imorn!
Kram på er ♥

Frågestund!

Nu tänkte jag för nästan första gången på min blogg ha en frågestund! Tyckte det var dags för det eftersom statestiken vart sjukt bra! :) Svarar på alla frågor (såklart det finns undantag för några riktigt puckade eller ogenomtänkta kommentarer) så det är bara kommentera på om vad ni vill veta! :D Dock vill jag ju självklart ha ett antal frågor för att jag ska kunna svara på dom,fråga bara vad som h e l s t! :)
Självklart är det tillåtet att vara anonym,men klandra inte mig om ni ställer konstiga frågor och jag inte svarar på just dom hahaha...
 

Så.Jävla.Glad

Livet rullar på liksom! Efter en uppförsbacke finns det alltid en nerförsbacke.
 
Sen har jag även glömt berätta att jag har bokat konfa! Det fick sportcamp på Blidö med världens bästa Adriane och Filippa :D Ser mer än fram imot det!!!!♥

En lyckad men ganska ohändelserik dag

Hej på er!
Idag träffade jag Lisa för att gå på stan,hittade en tröja!Visar bilder på den imorn. Vi käkade lunch,tog en smoothie som vanligt när man är med Lisa haha. Chillade runt lite,va hemma hos mig osv. Vi gick mest runt och bara pratade,sjukt behövligt faktiskt! ♥
Sen efter ett tag träffade jag Fred snabbis,glömde helt bort tiden och insåg att klockan var närmre sju och behövde gå hem:)
 
Orkade liksom inte berätta i hundra detaljer om hur dagen såg ut,men ni får lite bilder på början av dagen iaf! 
 ♥

+

Till den här västen som kommer från Gina Tricot. Om man inte pallar lägga nån eller några tusenlappar på en kingslandväst så är det ju ett sjukt bra alternativ! Skulle absolut inte banga på att köpa en även fast jag har min superunderbara2storlekarförstora kingsland,men jag har väl inte riktigt det att prioritera just nu som nummer ett,ska ju till London snart och där lär pengarna vara mer behövliga. Tycker iaf den här var riktigt snygg eftersom jag gillar att den är helt rak i modellen och ett stort plus för den fluffiga luvan+
 

Saturdayy

Åh vad härligt det är med helg. Min helg är ganska oplanerad men igår var jag iaf med en kompis,gjorde väl inget speciellt liksom. Idag har jag bara några bleka planer men inga bestämda (vad jag vet,haha?). Jag är en sån som glömmer ibland och råkar dubbelboka en dag typ hehe... Så ni kan ju säga till om jag råkat göra det idag! ;)
 
Nu ska jag gå upp(ja ,jag ligger fortfarande i sängen,men jag har väl gjort det i två immar snart..) så vi hörs sen! 
Kram'

Don't you worry child

Nada to do,jupp då blir det egopics ;)
 

Klassresa

 
 

Inte orkat göra det här inlägget föräns nu hehe,det är lite sent men bättre sent än aldrig eller hur? ;)

Godmorgon!

Sitter på bussen nu påväg till skolan.Gick upp extra tidigt för att bli klar tidigare,jag har liksom kommit sent varje morgon den här veckan hehe. Är snart framme och börjar ju typ om en halvtimme men ändå haha.. Jag kommer i tid iaf.


Stockholm Horseshow

Alltså jag är så glad! Mamma skulle boka en show liksom. Men så råkade hon boka fel så då bokade hon igen,så vi kommer typ vara där från klockan 15-22. Haha då har man ju iallafall tid att kolla på lite grejjer på mässan och det är dessutom på fredagen så allt finns kvar! :)

Vart jag mig i världen vänder

En ganska tråkig och vanlig rubrik..Haha men ändå.
 
Längtar så fruktansvärt mycket till London. Fick ju en London-resa i födelsedagspresent av min kära mamma som vi ändå hade planerat men jag fick den bestämt datum då! Men iallafall,jag åker om mindre än en månad,den 14 oktober! Då jäklar vad det ska shoppas haha. Perfekt tid också,när man har börjat längta bort från Sverige och allt är bara grått.
Sen på höstlovet åker jag med pappa och mina syskon till prag. Och på sportlovet är det ganska nyligen bokat till schweiz! 
 

Heart of America

 
.Bob Marley.Fyfan vad han är bra.

Head up, stay strong, fake a smile & move on.


Rolling in the deep

Jag bara svävar nånstans. Vet inte vad jag gör,om jag gör rätt eller fel. Kan inte koncentrera mig på något just nu. Bara på en sak. Take me down on earth.
Ser inte ut som jag på bilden,men det kanske är så det är just nu?

A la moi

Haha gud vilken klytchig rubrik det blev...
Kom hem för ungefär en timme sen och hade tänkt sätta mig och plugga nu. Men andra saker verkar betydligt roligare att göra. Som att följa med mamma och köra ett träningspass. Men jag måste verkligen plugga så får ta det i veckan istället. Gjorde en lätt lunch också eftersom hela min lunch som jag tänkte ha var alldeles äcklig när jag kom till stallet,så jag gjorde en äggröramacka typ. Fast en nyttigare variant utan massa onödigt fett som matlagningsgrädde och vitt bröd. Så jag gjorde på mjölk och ägg bara med ett bröd med massor av frön i. Tänker verkligen sluta med större delen av alla  onyttigheter och sånt. 

Dream

Fyfasen! Jag har hittat världens finaste oversizetröja! Vet precis hur jag ska matcha den men vet  inte riktigt om det är så jättebra att jag köper en ganska dyr tröja innan jag har åkt till London liksom. Men åh vad fin den är,och jag vågar faktiskt inte lägga upp den här. För även om den inte kommer ta slut så kanske bara för att jag lägger upp en bild på den här,så kanske det kommer någon och bombar deras affär så att jag inte kan få köpa min tröja. You get the point haha... Fan vilka sjuka fantasier jag har! Iaf så om jag köper den så lägger jag upp den här efter jag har köpt den,absolut inte innan haha...



I'm falling to pieces

Sjukt bra.
 

The day

 
 
Efter en heldag på grönan med ett gäng kusiner är man relativt slut som artist. Drog dessutom ut på en springtur direkt när jag kom hem,var tvungen att springa av lite överbliven energi och en massa tankar. Skulle igentligen ha träffat lite kompisar nu ikväll,men hade nog aldrig orkat och det blev aldrig av. Dock har jag fått en jäkla massa ny energi så funderar på att jogga till stallet imorgon,två flugor i en smäll. Men om jag ska hitta på något med kompisar så får jag nog ta och ta bussen haha...
 

Some days

Hur gammal är du om fem år? 19
Vem var den sista du träffade? Isabel
Hur lång är du? 165 typ.
Vilken var den senaste film du sett? Någon knarkfilm haha,jättekonstig
Vem pratade du senast med i telefon? Mamma
Hur löd ditt senaste sms och till vem? 'Japp sover hemma',till mamma
Var är dagens planer? Vara med Fred,Adam och Ariana
Föredrar du att ringa eller skicka sms? smsa tror jag,eller nää ringa
Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Mina föräldrar är skilda
När såg du senast din mamma? Imorse :p
Vilken ögonfärg har du? Gröna
När vaknade du idag? 07.05
Har du någon gång hittat en katt? Haha säkert,eller jo det har jag!
Vilken är din favoritplats? Oh jag vet intee,aw kanske eller typ Brasilien i pipa eller något sånt
Vilken plats föredrar du minst? Typ badhus. Lökiga hotellrestauranger. Trånga utrymmen och kalla ställen, fy 
Vad skrämde dig som barn? Mörker och mardrömmar
Vem fick dig att skratta senast? Isabel
Har du stationär eller bärbar dator? macbook air ;)
Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover med kläder heheee
Hur många kuddar har du i sängen? 3
Hur många landskap har du bott i? Stockholm föreeaan,alltså uppland.
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor for life
Är du social? Jag är fett social
Vilken är din favoritglass? Apelsinchoklad i strut
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Spara och köpa onödiga saker
Tycker du om Kinamat? Det är najs asso..
Tycker du om kaffe? inget speciellt haha,det är väl gott?
Vad dricker du till frukost? apelsinjuice
Sover du på någon särskild sida? nää brukar ha lite beslutsångest där....xd
Kan du spela poker? Nej och kommer aldrig lära mig.
Tycker du om att mysa? Ja det är väl nice
Är du en beroendemänniska? För mycket.
Känner du någon med samma födelsedag som din? Nope
Vill du ha barn? En gång i livet,ja! xD
Kan du några andra språk än svenska? Engelska + Franska
Har du någonsin åkt ambulans? Nej som tur är
Föredrar du havet eller en pool? Havet, eller nej pool eller sso jag vet inte haha..
Vad spenderar du helst pengar på? Helst typ kläder och roliga saker men det mesta jag spenderar pengarna på är...mat.
Äger du dyra smycken? Nej inte något speciellt tror jag,kanske något jag har haft sönder eller tappat bort haha..
Vad var det senaste du stoppade i munnen? sallad
Vem är den roligaste människan du känner? Adina haha,så jävla rolig i sig själv liksom,bara man typ tittar på henne när hon pratar asgarvar man!
Välj ett ärr på din kropp? Ett litet men ganska djupt liksom som sitter på näsan från när jag gick omkull med cassie.
Vad har du för ringsignal? Iphones klassiska signal haha..
Flirtar du mycket? Nä det tror jag inte eller nej inte med meningen iallafall... xD
Vart togs din profilbild för din blogg? Hm typ nånstans i somras,vid ett hotell eller nåt sånt haha..
Kan du byta olja på bilen?Min hobby ni vet..;)
Vilken radiostation lyssnade du på senast? 105,9 typ eller nåt sånt haha?
Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Ett svar på en bokfråga haha..
När var du i kyrkan senast? Haha typ skolavslutningen i think? eller nån gång i somras,eller nej det var nog skolavslutningen.
Vilka personer utmanar du? Come on ba haha

Mys

Satt mig med en kopp te och ska börja läsa en bok nu,boken har vi dock i läxa men det är sjukt skönt att läsa.

.

Snodde från http://mirjaams.blogg.se ,den passade sjukt bra.
 

New iPhone....Yeah right

Nej era noobs som trodde den hette new iPhone,den heter iPhone 5...
 
 
Haha var bara tvungen att säga det. Samtidigt tycker jag också det är sjukt töntigt att alla tror på de där bilderna som alla photoshopar hur den blivande iphonen kommer ser ut... Dom släpper ju inte bilderna när som helst liksom. Hej nu låter jag som om jag vet allt,men det var bara något jag störde på mig på.
Tycker dock att den var grymt snygg, på den här iPhonen tycker jag absolut svart var snyggast...
 

A real human being

You dont get it.
 
Hej på er hörni! Den här dagen har varit sjukt värdelös och ointressant. Jag längtar tills imorn,tills att få rida. Nu när jag har bytt till söndagar istället för måndagar tar det en hel evighet innan det är dressyrträning. Fast imorgon är det hoppning,men ändå. Har lust att släppa allt och bara dra ut på en långritt. Feaan vad nice det låter.

Are you happy?

Såå klockren!


A real Hero

 Godmorgon på er! Vaknade nyss och slänger in ett snabbt inlägg här,tänkte också passa på att säga att en outfitinlägg kommer förmodligen upp senare också! :) Det var ju ganska längesen,måste plugga i eftermiddag också för jag har prov på torsdag. Så det blir nog inte jättemycket bloggning fram tills kvällen,ja som det brukar vara men vi hörs senare idag!♥
Gammal bild,men hinner inte leta upp en ny!
Puss
 

Deppmode on.

 
 

Finns det en så finns det flera..!

Hej på er hörni! Vet att sånna här inlägg är väldigt uttjatade men ändå haha...
 
En bekännelse nu då... Asso ni skulle bara veta hur fullt mitt utkast med massa ovisade inlägg är. Asso det är typ en dagbok fast jag kanske borde skaffa en annan privat blogg för det haha. Men iallafall. Det ligger inlägg om en massa grejjer där haha,typ om inlägg som jag aldrig orkat skriva klart,hatinlägg,och glada inlägg som är förjävla töntiga haha! Skulle typ aldrig i hela mitt liv lägga upp dom här,men nu fick ni en liten grej att suga på vad allt det kan handla om haha ;)

Fan vad allt blev jobbigt nu,jag saknar dig ♥

Ett fel närmre rätt

Hej på er!
Idag har jag vart så jäkla seg i huvudet och allt. Sov ca 2 timmar inatt och var hyper resten av nattimmarna. Jag red Åse idag btw,inte för att vara proffsig och lekanåt jag inte är uttan för att jag typ aldrig ridigt henne. Haha jag är sååå toooorrr i min humor idaaag .p oj den smajlisen fick bara ett öga..lol. Nej vi hörs hejdå.
 
 

Some fräääänds

Ska ut och äta nu med min pappa och lillebror,efter det ska jag till Ariana och sover över där. Fred och Adam skulle typ också komma. Hörs senare aligatååååårzz,haha drev vi hörs!

Länge sen eller vad...?

Hej på er! Tänkte bara skriva ett inlägg som jag tänkt skriva väldigt länge men har dragit ut på det bara. I somras kom jag på det och har tänkt hur jag ska skriva det,inlägget är inte perfekt men det går!
 
Jag såg fram imot den kommande höstterminen,alla underbara människor som ja.. mindre underbara människor. De mindre underbara människorna hade man väl hoppats på att de kanske skulle ändra på sig?
Whatever,det blev verkligen inte så. Så fort man träffar vissa människor så är det fortfarande samma gamla visa. Man bllir granskad och kanske står och trampar på gränsen mellan accepterad och inte accepterad i den personens ögon. Det är inte liksom ,hej hur mår du vad har du gjort osv. Utan nej,ser man inte ut eller är tillräckligt egotrippad men samtidigt ska vara alla till lags så blir man inte accepterad i dennes ögon. 
 
DEN stilen är jag så sjukt trött på. Att man hela tiden ska ta sig tiden att trycka ner varenda människa och spela sitt spel så mycket bättre,tjusigare och mer omtyckt. Fast man i hela verket bara är falsk,galet egotrippad och inte ett skit omtyckt. Varför inte bara ett leènde på läpparna?
Vad är det som är så svårt att bara släppa alla andra i ens omgivning och koncentrera sig på sig själv? Jag,personligen skulle aldrig orka med att ställa mig framför en person och leta fel,till exempel att en pärla på väskan har lossnat eller att nackluddet på grimman sitter lite mer åt vänster än vad den gör åt höger. 
Jag kan inte förstå att man vill spela sitt spel så falsk och odiskret att varenda människa har insett fusket,och att man pririoriterar sitt spel framför sina medmänniskor.
Don't get it.

Haha så sjukt härlig bild,har inget med inlägget att göra :)

Cozzyyy

Kolla vilken söt liten sak jag hittade när jag städade mitt rum,hahaha...lol.↑

Dela med dig av känslan,jag kan ju förstå

Fasen vad nöjd jag är över designen. Observera att jag har åstadkommit allt helt själv! Nu har jag lagt till bilder i menyn,men än är inte allt klart,haha... Det finns ju igentligen hur mycket att fila på som helst när det gäller bloggdesigner. Ska fortsätta nu,har inget annat för mig som jag orkar eller så eftersom jag är sjuk idag med...
Usch,lider när jag ser bilden alltså! Min rätt så nyspruckna iphone :(

New

Hej på er! Har ju nästintill en helt ny design på bloggen,kanske tack vare att jag var sjuk igår..? Haha nejdå..Den skulle ändå blivit gjord inom snar framtid. Tyckte att jag behövde en ljus och fräsh look på headern och bakrunden,rubrikerna och rubrikerna i menyn är mörkbruna så det blir lite lattefärger,personlig favorit hos mig själv! :) Så nu tycker jag ni får ägna er åt en kommentar som tar ungefär 10 sekunder sammanlagt (om ni inte har beslutsångest då...) och lämna en kommentar här om vad ni tycker,skulle vara kul att veta! 

Bloggtips!

Herregud vad jag älskar den här tjejens blogg!
Hennes outfits är sjukt snygga,perfekt hår och bloggen är allmänt intressant att läsa eftersom hon bloggar om olika men intressanta saker hela tiden!
 

Sick

Angående varför min uppdatering varit väldigt dålig (eller ja det fanns typ ingen update den här veckan fram tills nu...) så är det för att jag var på skolresa tisdag till onsdag och idag har jag varit sjuk. Eller jag blev snarare sjuk på skolresan.. Tänkte ta den i ett annat inlägg med massa bilder och så! Tog inte överdrivet mycket bilder,men jag tog litegrann.


Åh jag saknar sommaren fett mycket när jag tittar på alla bilder i arkivet!♥

Wanties

Åh vill så ha! Har tittat på det här skärpet superlänge och hoppas dom finns kvar till jul...haha!
Skärp som sticker ut lite extra kan göra en hel outfit riktigt snygg men enkel. Även Liebeskind har ju ungefär sånna här billigare skärp. Men dessa här under kommer från märket B-Belt som du kan köpa HÄR. Det var där köpte jag  mina primeboots!
Tre solklara favoriter, dock är priset ganska saftigt. Dessa ligger runt 1100-1300...

bakom molnen skymtar mer än horisonten

 
  
 
 

Efter regn kommer solsken..eller?




2 september

Herregud,nu är det ju typ höst. I veckan ska jag på klassresa till Finnhamn och det ska bli fett kul. 
Idag vankas även två lektioner,en dressyr och en hopp. Dressyren är för Anita och hoppningen för botti eftersom botti  är borta på onsdag så skulle vi ta den lektionen idag ist! :) Sen efter stallet orkar jag inte hitta på något,åker nog hem och gör läxorna till imorn. 
Hörs senare! :),Tar med mig systemen!

Style By Tyra

Hej på er! Igår efter skolan sprang jag och bästa Simone till style by tyra eftersom utförsäljningen började kl 16,haha vi stog där i en timme i kön innan! Men det var väl värt det i allt ösregn + att det var sjukt kallt. Vi var nästan först i kön... :) Jag fick i allafall med mig en röd läderjacka med nitar+ ett par höga shorts. Det var helt galet billigt,shorts från 10 kronor liksom och skor från 50! Mina shorts kostade 50 och brukar kosar 500 i vanliga fall,så jag är fett nöjd. Nitjackan kostade en tusenlapp i vanliga fall men nu kostade den 200,kap eller vaaad? Sen kostade smycken ingenting typ,köpte örhängen för 5 kronor liksom,sjukt. Men dom måste ju tjäna massa på det? 
 
Dock så är jackan redan "hård" i sig själv,så man får matcha den med en lite mjukare typ av kläder..!
Småskit och grejjer för 5-10 kr,dock kostade kjedjan lite mer för det var bara 15% på den!

Breakfast - 1 september

Makin' some pancakes! 


Godmorgon! ♥




RSS 2.0