Update from Prag

Sitter vid en lanedator pa hotellet,kommer hem pa torsdag sa ni far troligen uppdatering da! Ha en bra halloween (y)

They say it's what you make

Jag är så himla taggad på livet. Just nu tar jag ut allting i förskott. Jag längtar helt sjukt att få utbilda mig till det jag vill bli i mitt liv. Jag älskar verkligen att fota och det hade varit en helt sjuk dröm att få bli någon sorts av fotograf,till exempel pressfotograf tycker jag verkar helt galet kul! Jag tycker även att det är överdrivet kul med att bygga och att inreda så inredningsarkitekt skulle heller inte sitta helt fel. Vet ni,jag håller på med sketchup. Det är ett program man kan ladda ner på datorn som man kan bygga på. Har byggt ett helt hus med flera våningar. Hade en liten paus under sommaren men har kommit igång igen. Har gjort lampknappar och verkligen smådetaljer som skruvar på vissa möbler,förstår ni hur sjuk jag är haha?!?! Nej men dom sakerna är verkligen något jag skulle vilja hålla på med i framtiden! Ett litet bekännelseinlägg typ haha. Har jag något jag verkligen vill så arbetar jag mot det,inte ifrån det. Som tex i skolan,det går bättre och bättre.

Demons-Imagine Dragons

 

Sunday

Kom hem rätt sen från mina kusiner idag. Vi brukar alltid ha en skaldjursmiddag så den var igår och sen sov vi över där. Dock var våran luftfyllda madrass sönder så jag sov på golvet..på en tom madrass...stört skönt...!

Imorgon åker jag alltså till prag,den här gången tar jag med mig min kamera så det lär bli en del bilder när jag kommer hem! Just outfitbilderna blev dåliga så jag struntade i att lägga upp dom,men jag lär uppdatera er mer ikväll hejdoo

F.A.V

 
HIttade en så himla cozy tröja från märket F.A.V. Ska verkligen köpas när jag har samlat på mig ite pengar. Annars kan den ju hamna på önskelistan till jul hehe...Vet precis hur jag ska matcha den!!
Nej men sen undrar jag om det är nån som vet om hunky dory utförsäljningen fortfarande pågår eller när den slutar? Tror jag missade den..
 
 

Today's sneackpeak

Ni får hela outfiten senare! :)

Lyxfrulle

Starten på höstlovet med en väärd frulle! Även fast klockan är närmre halv två och jag äter frukost nu så orkar jag inte bry mig om att jag äter frukost nu..haha

Godmorgon! Eller bara grov ångest...

Den här morgonen började väl kanske inte helt som jag ville att den skulle gjort. Har varit vaken i 6 minuter och har redan grov ångest! JAG GLÖMDE REFLEKTERA! Och nej det är inte så att jag har glömt reflektera på en eller två ämnen,UTAN ALLA! Jag sitter i ett sjukt dålig mellanläge just nu och jag kommer typ bli dödad av min lärare! Så,så ligger det till! Nej jag drev men jag ligger iaallafall jävligt risigt till...

Höstlooov

Ja,nu har jag faktiskt fått höstlov. Det känns bra,riktigt bra! Jag hade gärna stannat hemma det här lovet,men jag ska ju till Prag på måndag och kommer hem på torsdag.
Anledningen till att vi slutade redan idag var att vi hade öppet hus i helgen och därför får vi kompensation på fredag och imorgon har vi studiedag.
Jag är hiskerligt trött just nu och mina ögon går i kors,känns som om jag behöver gå och lägga mig haha. Skulle somsagt vara med lite kompisar men efter en lektion på en överladdad bomb till ponny så kände jag att det var lite över min gräns. Varit trött hela dagen och att sluta med 1,5 timmars bild var inte det underbaraste,men nu såsar jag i soffan och hade inga större planer på att förflytta mig. Godnatt!
Lite fina kompisar efter en såkallad "standardlunch" haha! :)

Golden Rivets

-New in from London-

Checkar intresse för bloppis!

Checkar lite intresse om jag skulle sälja min fjällräven,sjukt skön och apsnygg i färgen. Dock ska jag spara till en annan sak så skulle behöva sälja den! Storlek S och skriv i kommentarerna om du skulle vara intresserad av att köpa om jag säljer den!
 Greenland women winter jacket G-1000

Basic

Inte något jättespeciellt precis,men skulle behöva en ny mössa eftersom jag har tröttnat på pälsbollsmössan och kanske en ny vinterjacka,donno måste prova min woolrich nu men annars ooomm jag ska köpa en ny vill jag ha en dolomite eller en colmar! Sen är ju zadig tröjan till vänster för snygg och uggsen ska jag faktiskt köpa mihihi :)

LIFE IS PINK

Hann dock inte vara inne på VS för det var bara en förbisvägning påväg hem till hotellet för att sedan ta en taxi till flygplatsen. Så det fick bli en sbannis,men lite fick jag med iaf! :)
Jag blev lite besviken faktiskt när jag fick reda på att dom hade tagit bort alla de vanliga body mist'arna ur rätt många butiker. Men det fanns en del andra,ganska små men den luktade helt underbart så var tvungen att köpa den!

->mellistime<-

Haha det var bland en av det töntigare rubrikerna hittills på denna blogg...
Nej men det var ett bra ljus nu och jag längtat såå mycket efter min underbara kamera *min livskamrat* typ haha.
Hade franskaprov nu sista lektionen och det gick sjukt dåligt,det var jäättelångt och vi fick jättelite tid för att vara ett så långt prov. Nu har jag bara kvar en liten redovisning sen är jag fri haha. 

Dinner +


 

Making sure what we remember

 
 
©-Agnes Fällman
 

sjutton:tjugoett

Goderafton mina hederliga läsare,skämt å'sido...!
Snart ska jag träffa lite chompisar på sabai song och äta middag där och sover sedan med mina chompisar hos Olena. Vi får väl höras senare eller något skulle jag tro! Ha en fortsatt bra lördag!
kraaam♥

Lost in space

Hej på er mina kära läsare! :)
Kom hem igår natt så jag har inte direkt tänkt på bloggen i fösta hand. Jag har verkligen haft det super i London,visar allt jag köpt när jag kommer till mamma för allt jag köpte är där och min kamera är där. Berättar mer om resan då! Imrogon har jag öppet hus vilket suger ganska rejält men vi går bara 4 dagar nästa vecka för vi får kompensation på fredagen och har studiedag på torsdagen vilket är helt underbart! Min helg är fullspäckad men jag ska nog få plats med lite bloggning också,bland annat har jag två prov att plugga till... Vi hörs imorn för jag måste ta tag i mitt skolarbete nu som är tills imorn
kram!

Just a dream aka ingen sovmorgon

Dagens okej: Åt med sjukt sköna brudar på vapiano idag.
 
Dagens inte okej: Mitt kort fuckade upp sig totally när vi skulle betala så jag stog där...utan pengar... Lyckat Agnes!
 
Dagens okej: Vi slutade 11 idag. ägerfett.com
 
Dagens inte okej: Jag vet inte hur många gånger jag lyckats få en jävla massa mördarblickar av våran lärare på typ tre timmar(?),rekord
 
Dagens okej: Vi (martina,ann och jag) har varit duktiga och bakat en sockerkaka för att sälja imorgon på öppethus.
 
Dagens inte okej: Vi åt upp halva smeten,förjävla gott btw...haha.
 
Dagens okej: Jag ligger på golvet och bloggar .....vilket jag inte borde göra :p
 
Dagens inte okej: Jag borde plugga till en power point som jag fick reda på nyss som ska handla om en filmrecension och eftersom det är föräldrar där finns det inga möjligheter att göra en annan dag eller att smöra...fan.
 
Dagens okej: Brorsan bakade alla bullar som ska säljas till våran klassresa imorn (vadfan hände där?)
Dagens inte okej: Vi börjar åthelvete tidigt imorn.
 
Dagesn okej: Jag dricker vatten just nu (billigt,kalorisnålt och rätt miljövänligt) 
 
Dagens inte okej: Jag kan inte vara med på övernattningen för att jag har öppethus,det suger jag vll ju äta fabriksgjorda pannkakor och aldrig mer kunna sova på ett år :( fuq öppethus lixx
 
 

Next stop; London

 Imorgon åker jag till London och kommer hem sent på onsdag! Tar inte med mig systemen heller för att det blir för mycket att konka på. Men jag fotar allt jag har köpt när jag kommer hem! Alltså kommer bloggen stå helt utan uppdatering tills dess,vi hörs!

Shine bright like a diamond

Två favoriter idag! Låten är så sjukt bra,ju mer man lyssnar på den desto mer gillar man den.
Men nu till själva ämnet i det här inlägget...nämligen min underbara jacka! Så sjukt skön och mysig. De var kallt idag och när jag bara skulle ut en iten stund fick den åka på! Dock ångrar jag mig lite att jag inte köpte en svart istället för en brun/vit,för den hade varit något enklare att matcha och lite mer diskret än den här,men den var inte speciellt dyr heller så det gör inget!
Kraaam 

Natten är vacker, du är som natten

©-Agnes Fällman
Gud vad jag älskar hösten,absolut mysigaste årstiden! Dessutom är det så mycket roligare att fota när det är mycket färger och man inspireras helt sjukt!

Sött och salt

Dagens:

Röd nitläderjacka -  Style By Tyra
Halsduk med svagt leopardmönster (ungefär) -Bikbok
Cashmere tröja- Vanilla
Blus- H&M
Jeans-Abercrombie
Väska från Ceannis och ett par svarta stickade uggs! :)
 

11/10 -tvåtusentolv

Idag har vi vår längsta dag så då brukar vi nästan alltid gå iväg på lunchen och äta sushi,ganska dålig vana hehe med tanke på att det är ganska dyrt och fett ovärt att lägga massa pengar på,men man blir glad resten av dagen såå...Så här har ni dagens lunch haha...


Varje morgon...

 

Sneakpeak

På dagens outfit! Skulle ta lite snabbt med självutlösaren och fjärren men sen funkade inte fjärren av någon anledning så jag fick utan någon fokusering vilket gjorde att kvaliteten sög,meen här får ni en snabbtitt på hur jag ser ut idag!

Army Boots

Dessa coola armyinspirerade boots fick pryda mina fötter idag. Kommer från vagabond och är perfekta nu i det här vädret! Dessutom snodda från mammas garderob...Men livet är för kort för att bry sig om sånt haha :)

Händerna mot himlen

Vaknade nyss och tänker göra den här morgonen riktigt bra! Den här dagen ser riktigt bra ut och jag är på sjukt bra humör,tänk vad mycket som ändras under en natt. Taggad på livet? Svar JA! 

Midnight city- M83

©-Agnes Fällman
Klickade lite fina bilder idag på eftermiddagen,kände att jag behövde det efter en eftermiddags orienterande. Det gick sjukt bra,fick A ,så det känns rätt skönt faktiskt. Förmiddagen var sjukt bra också,3 timmars håltimme satte dagen på topp! 
 

Missoni Lindex

©-Agnes Fällman
 
Tycker verkligen att ni som inte fick tag på något ska kolla i affärer utanför innerstan. Där finns det massor och i passande storlekar liksom. Översta klänningen är så fin! Sitter lagom tajt men lite lång,så jag ska sy upp den lite! Klänningen gick på 499,halsduken 399 och armbandet (som är i läder) 99:- Tycker det var bra priser för missoni liksom!
 

Vad denna helg hade att erbjuda!

Dagen till ära hade jag tänkt berätta lite om min helg,ovanligtvis. I fredags var jag med Ann,Olena,Mimmi,Martina,Mikaela och Andrea! Vi såg på premiären av Taken 2. Sjukt bra även fast den inte alls var lika grov som ettan. Och ja,man måste ha sett ettan innan man ser tvåan annars blir det konstigt! Sen efter det sov halva gänget hos Ann och andra hos Martina. Jag,OlenaMimmi sov hos ann! Vi var ute en stund och sen gick vi upp och satte oss på hennes balkong,då råkade vi somna där och vaknade halv fyra,det var svinkallt. 
På lördagen var jag med Ann och Martina,lunchade på ciao ciao och sådär,mysigt! Sen hela eftermiddagen/kvällen storstädade jag mitt rum för att jag tänkte möblera om hela rummet. Men det såg mongo ut så jag flyttade tillbaka allt. Och det stog fortfarande flyttkartonger och lådor kvar sen vi flyttade in för ett år sen men dom är heeelt borta nu,haha! Idag har det inte hänt något speciellt,ridigt cassie vilket gick sjukligt bra! Jag gillar att rida en häst flera gånger och har gjort det med cassie nu eftersom jag vill rida henne så mycket som möjligt innan hon säljs... Men man märker verkligen skillnad från nu och första gången! Jättekul!! :-)
Sen har jag väl inprincip b a r a pluggat och fjort onödiga och tråkiga saker. Ganska långtradigt inlägg men jag har fått önskemål att göra fler sånna här! Så här får ni! 
Kram♥
Gammal bild på lite fränds! :)

Summer Paradise

 -Saknar sommaren-
 

Black and White

Tyckte min Iphone såg så tråkig ut med den gigantiska sprickan att jag var "tvungen" att pimpa upp den lite,köpte detta Iphone "klistermärke" på Bikbok. Och bara älskar mönstret/färgen! Det var snyggt att det var grått också eftersom jag har en svart Iphone... Nu får det vara slut på shoppandet eftersom jag åker till London nästa vecka! :)

Sequins

Köpte en så fruktansvärt snygg tröja idag från Bik Bok! Tänkte ändå lämna tillbaka tröjan jag köpte från zara,eftersom jag har en liknande modell från zara den med fast i andra färger. Så den får åka tillbaka!
Har velat ha en ganska vanlig långärmad tröja som var tight i armarna men annars ganska slapp som matchar till allt och denna var perfekt!  Vit och med guldiga paljetter/små nitar. Var ett hyggligt pris också så då tackar man ju inte nej, 199:- riksdaler gick den på! :)
Bortsett från det har mamma gjort min dag genom att vara på en lindexaffär in the middle of nowhere och köpt fina missonigrejjer som fanns kvar. Är inte det lite sjukt att folk till och med köar från klockan 5 på morgonen och så finns det ändå kvar längre ut i typ en vecka efteråt? Så nu har jag är jag en klänning och en halsduk rikare från Missoni Lindex. Juste anledningen till att mamma ens åkte ut dit var för att hon skulle hämta ut mitt armband som jag beställde via internet,skrev om det tidigare. 
Kramkram! Hoppas ni får en värd Fredag!

Godnatt!

Herregud vad trött jag är nu,pluggat från klockan 18 tills nu konstant,fett duktig jag är! Imorgon är planerna att vara med kompisar och sova över! Det blev inte av det jag skulle gjort hela den här helgen men det får hända vid ett bättre tilfälle,för kort varsel liksom. 
Jag är iallafall död nu så jag tänkte slänga mig i sängen i ett sjukt ostädat rum med etthelt golv täckt av kläder,very nice...
Godnatt!
Bara för att jag älskar bilden!♥

Bullbak

Or naaaat...
Nej men idag är det ju kanelbullens dag så då får man väl ta och lyxa till det med en liten kanelbulle kanske? ahha vilket nördigt inlägg! x)

Automne


Halu gajs!

Hade hoppträning idag och hon var fin igen,ponnyn levererar! ;) Hoppas som fan att det händer en grej på söndag som jag inte tänker skriva ut om det inte händer,men om det gör det tänker jag berätta senare,förmodligen imorgon isf! Har inte alls mycket att berätta,min helg ser ganska konstig ut. Alldeles helt smockfull och paner som knappt är genomförbara eller hen h e l t slapp helg. Skulle behöva plugga en del också. Men vi får se  vad som händer! Sen är jag på sjukt bra humör idag också :) Eller jag är ju somsagt inne i en glad period nu och hoppas att det inte faller över... Nej men det får det inte göra. Nu blev det här inlägget bara massa tjöt om ingenting haha.
Lite lätt mosad på toppen haha,men annars så... ;)

Rambo

En grej jag har glömt att berätta om är min kaninunge Rambo! I somras så sprang ju min andra kanin castor bort..vi hade planerat att köpa en ny kanin eftersom det blev ett litet felköp av honom. Han var inte alls speciellt gosig som en jättekanin ska vara. Och eftersom han levde fritt på tomten (haha ja han var som en hund,asso han var tam liksom fortfarande) så var han borta en dag,vi vet inte vad som hände med honom. Men om allt gick som det skulle så skulle han ha flyttat till en ny familj som han fick bo ute hos. 
Men nu har vi iallfall en nykomling som jag har glömt berätta om nämlien Rambo! :)




10 snabba

  1. Det ligger alltid något slags tuggummi eller nåt liknande i min väska för jag hatar äckliga anderdäkter.
  2. Varje låt jag lyssnar på,lyssnar jag på för att jag saknar den tiden eller för att något roligt hände just då,alltså varje låt är en egen om ni fattar.
  3. Mitt humör är extremt varierat h e l a tiden. 
  4. Just nu är jag inne i en glad period! :)
  5. Jag ser livet som en tävling,jag prestererar bättre i allt då,skolan,ridningen osv.
  6. Vill jag något tillräckligt mycket kämpar jag utan att jag är medveten om det,har bitit för hårt för att sluta fokusera på det jag vill. Därför har jag ganska lätt att "lura" mig själv vad jag vill.
  7. gillar att utmana och gör saker utan att tänka,fett bra ibland och jävligt klantigt ibland.
  8. Skickat in en ansökan till ponnyakuten 1 gång!
  9. B-ponny tiden är den absolut roligaste! :)
  10. Jag saknar östermalms sjukt mycket,alla människor,hästar. Vad fan hände?

#love

Hej på er! Vet att jag har lagt upp bilder på min katt hela tiden,men hon trodde hon kunde flyga och trillade ut genom ett fönster igår och har varit på djurakuten sen dess. Men hon mår bra som det ser ut just nu! :)

1 Oktober - Höst

Nu när första oktober verkligen är här känner man att det är höst. Träden skiftar i varma färger och kvällarna blir allt mörkare och kallare. Men jag gillar det, hösten är rätt mysig. Dock vill jag bada en gång till innan året är slut. Och jag tänker fanimej också göra det! Så fort vi åker ut på landet.. ;) Saknar landet också,då är det på riktigt höst. När man kommer ut och typ tar en riktigt härlig och höstig galopp i skogen,saknar Clive! 
Jag och brotha from anotha motha förra hösten!saknar dig fan! ♥
Ganska knasig bild men jag har ju förändrats också..
 

RSS 2.0