What are words if you really don't mean them?

Jag såg en film nyss. Älska mig inte. Hette den. Jag tänkte inte innan att det verkligen händer sånt som det gjorde i den filmen. Att unga tar självmord för mobbning. Vuxna är blinda för mobbning men vilket barn som helst kan se det. Det e fan inte okej att driva nån med mobbning till döden. Har man fan ingen jävla hjärna då elr? Hur tänker man? EN sak jag alltid undrat över. Vem tkr det är så jävla coolt att göra så nån tar självmord? Tänker du inte på att du skär i själen på ngn annan?Tänker man inte på att det inte är en sak  som man mobbar utan en annan individ. En egen människa. Ett liv. Personen har en framtid. PRECIS som alla andra här i världen. Mobbning finns överallt. Precis där man minst anar det. VARFÖR vill du att någon ska må skit? Vad e meningen med DET. Grejjen e det finns INGEN bara osjälvsäkerhet. Bara falska människor precis som hundralappar du kan köpa i leksaksaffären. INGEN ska behöva ha ångest för att gå någonstans.Ingen.Jag menar ALLT jag skrev i texten.JAG är emot mobbning och kommer alltid att vara det.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Håller med... Så JÄVLA hemskt hur folk kan tänka. Man kritiserar inte folk för...liksom hur de är...och...hur det ser ut!!:( Svårsre än så ät det inte. Vissa har svårt att fatta det!

2011-08-26 @ 06:43:36
URL: http://ponnycheyyor.blogg.se/
Postat av: FIA

Jag vill se den filmen!!//Kan tipsa om mitt inlägg Pimp my ride där jag tipsar om hur man fixar sin hästs pannband supersnyggt för under 100 kr!//// Fia

www.fiaalbertsson.spotlife.se

2011-08-26 @ 09:07:10
URL: http://www.fiaalbertsson.spotlife.se
Postat av: AgnesF

Den var verkligen super! Finns på youtube om du vill se :P

2011-08-26 @ 17:35:32
URL: http://agnesfallman.blogg.se/
Postat av: loan

allt är bra med dej ?kram <3

2011-08-26 @ 21:50:04
URL: http://lonas.blogg.se/
Postat av: AgnesF

Japp livet leker själv? ;)

2011-08-27 @ 09:35:42
URL: http://agnesfallman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0