This day

Hej sunshines (höhö earth hour)
Ja som ni kanske har märkt så är det earth hour just nu (5min sen) ! Och vi sitter på landet i ett beckmörker så vi har allt släckt typ (bortsätt från datorn och tv'n. Om ni undrar vf jag aldrig besökerhästaffärer är för att jag bokstavligt talat älskar att plocka på mig massa hästgrejjer. Och precis det hände idag (hihi bus) ;)
Skulle kolla på dem nya ridbyxorna med små kristaller på,men tyckte ett par andra satt bättre (vita) så tog dom. Köpte också en tävlingstopp+massa småskit som snoddar,nummerlapp (eftersom jag aaalltid tappar bort mina varje gång) och typ nån borste. Dessutom plockade jag på mig en ryktväska eftersom jag inte pallar min extremt stora,smutsiga ryktlåda som pricken över i't är sönder... Så jag tog tag  mitt liv och köpte en ryktväska. Sen så visade sig det att det var extrapris på tobbelarson kollektionens glansspray så tog jag en sån också (såklart) fast min mamma äger så hon bjöd på det mesta (höhö det hjälper att städa hela köket ;)) Kanske var något mer också..
En god nyhet till alla (inte bara häst&hästshoppingintresserade) är att bloggen kommer få ett heelt nytt utseénde snart! :D


Saturday

Hallå!
Nu sitter jag påväg till landet i bilen. Men först på vägen ut åker vi förbi hööks för jag behöver inhandla lite hästgrejs o tävlingssaker. Alltid najs när man är där med mamma ;)
Iaf kommer inte ha jättebra uppdatering denna helg eftersom det inte är säkert att vi får igång internet, skitsamma det kmr väl nåt mobilinlägg ;)


Now you're just somebody that I used to know

Tjatjaaa!
Nu sitter jag i skolan och ska väl gå ner och käka lunch snart...
Fett tråkig dag förutom att det är fredag. Vädret suger,regn liksom man ba vaa?
Och precis när jag sa det så blev det soligt,thanks god its friday!
Nej men har inga speciella planer vad som händer idag. Kan inte sova över eller så för vi ska ut på landet imorgon...
Jaja snart är det lov gaaaah :D taggad till tusen!
Då ska jag ju iväg till sollentuna för att tävla två klasser på chablis och maja ska med på Kyra! Ska bli jättekul!
Nej nu känner jag att det här inlägget flyger iväg från samtalsämnet! Men ska försöka hålla uppdateringen uppe i helgen. Och nästa vecka så har vi inte alls mycket läxor :D


Gårdagens träning!

Nu ska alla som är häst intresserade läsa!

Gårdagens träning gick bra! Hon får ju lite småperioder där hon vägrar rätt mycket. Men hoppas det är släppt nu!
Vi hoppade serie igår,en favoritövning med Chablis. Hon går nästan som bäst då eftersom hon bygger mer på sitt självförtroende (hon är lite feg på höga höjder och har en liten stopprgräns). Men den verkar har mjuknat lite runt den punkten. Nu vart detta inlägg avslutat hejdååå


Studs

Dessa har jag fifflat med hemma snygga eller vaad? ;)

Godnatt fina läsare!

När ni är som bäst!♥
Nu lägger jag mig och läser världens bästa skriva bok (trilogi) nämligen revolt (hungerspelens sista) har redan läst den men dom äger så jag läser om den.
Puss och kram,haft dålig updatering eftersom jag inte direkt mått super..

Asso OOOOOOH

F Y F A N  vad skönt det ska bli med lov,så sjukt trött på skolan just nu. Vi har ju också precis haft intensiva veckor  -.-' . Skönt att man fick bra betyg på det flesta då! Om 1 är det påsklov. Då ska jag vara hemma hela lovet och det är fett skönt faktiskt. Usch att åka till fjällen nu liksom när våren verkligen kommit? Jajja skönt att slippa dom tankarna just nu. Om ni undrar varför min rubrik låter som om jag har någon skada i bakhuvet...thats wrong vi har massa läxor och jag har inte börjat än,great! Och om en vecka slutar mitt godisförbud mathafuckers!!
Nej nu har jag förmycket brist på fantasi,men ni kan få se nåt jävligt awesome för tillfället som jag haft som höjdpunkt varje gång jag trycker på mobilen (läs:iphone)
d ö d a mig långsamt

Har ni känt den där känslan någon gång?

Att det känns som om hela världen är helt fucked up och att man känner att man inte räcker till. Ni vet den känslan som bara smyger sig fram på kvällen och sen när man vaknar är allt bra igen. Grejen är att världen är inte fucked up just nu och det går bra överallt. Men det känns som om jag strävar mot luft. Det känns som om jag inte vet vad jag vill nå och vad som ska hända i framtiden. Jag har det bra,inget problem och så. Men den där känslan smyger sig ändå fram ibland och man vill bara gråta ut mot någons axel. Senast jag kände den känslan var för ett år sedan,eller det kanske var något mer? Minns inte,men då hade jag en anledning till varför jag kände så. Och den känslan har sträckts sig ända därifrån hit. Jag vet inte varför det är såhär,men det är väl över imorgon.
Kram vi hörs senare
Älskar dig♥

Wiiee

Senare ikväll får ni se något riktigt snyggt kan jag lova ;)

My little poniee

Nu skritta ut,sen dressyrträning!
Sötan! ♥

Q/A

Postat av: Emma (EMMANDENS.BLOGG.SE)

snygga jackor"! vet du vart man kan köpa sånna?:)

 

Hej! Japp dom är väldigt snygga! :)

Den första kan man köpa på Gina Tricot och dem andra två kan du köpa på Urban outfitters!




Hey Sunshine!

Någon mer än jag som är fettaggad på skolan?
Usch som tur är har jag sovmorgon idag! :)

Hej och hå med tidsinställda!

Herregud vad jag har varit duktig. Sånna här tillfällen händer inte särskilt ofta (höhö) kiddin'
Nu tittar jag på bigbrother (wohooo standard) Nej men det har jag roat mig med ikväll och kommenterat 165169159 bloggar,men det lönar ju sig ;)
Nu ska jag fortsätta titta hejdåå!

Military

Vintage Surplus Camo F2 Army JacketVintage Surplus Army Jacket

Zippers


En himmel så blå som viol

Solen skiner, himlen blå ja en nice vårdag i mars. Idag har det ändrats till sommartid till er (puckon) som har missat det, hihi... Jaha idag är det den tjugofemt mars och det betyder att det är våffeldagen. Gratis våfflor serveras för fulla muggar på stureplan och anländer nu till stallet för att städa mitt fiina skåp som ser ut som ett helvete haha ( sara be happy, det kommer va kliniskt rent imorn ;) ) sen möter jag Lisa för en rundtur på stan! Mys, har precis varit med mamsen och ätit sushi och gått i affärer, letat efter vita ridbyxor osv!
Hörs sen ;)


Gårdagen

Gårdagen spenderades med en hel del! Vi började med att äta middag på Rice. Igentligen skulle vi ätit på Sabai song men vi hade glömt boka bord (läs: fredagskväll kl 7,smartaaaasssss) Så vi gick till Rice och åt där istället! Sen gick vi till Park där vi skulle se premiären av The hunger games som började kl 21. Asso fyfaaaan vad grym den var asso!! Lätt att jag ska se den en gång till (HAHA) nej men ahsmgkjgyid vad bra den var! Sen gick vi hem till Ariana vid 12 för du slutade bion... Osv. Japp det var gårdagen det!

Haha herre vilken fin bild hörni........

Bekännelser

  1. Det känns som om jag skiftar stil in princip heeela tiden.
  2. Jag skulle vilja bli; advokat,fotograf och kock!
  3. Jag är helt beroende av big broooootheeer :D
  4. Mitt favoritämne är matte....
  5. För ett år sedan skulle jag aldrig sätta på mig dem kläderna som jag har nu...


Outfit of today


@Arianas place


Here comes the sun




Make up

Hade helt glömt bort att jag skulle berätta om vilket smink jag använder som kom på fråga från senaste frågestunden.
Jag använder :
-ett bronzingpowder från Isadora i färgen 48 (matt)
-Concealer från Maybelline (dream lumituch)
-Ögonfransböjare från make up store
-Mascara från Isadora med en vibrationsgrej som gör att det inte blir klumpar,och en från Maybelline (one by one tror jag det är)
-Ögonbrynspenna från h&m ahah
-Rouge från make up store, färgen complex
Sen ska jag nog ta och köpa en concealer från Make up store med tre färger också!

Thank God It's friday!

Hello everybody! Idag är det FREDAG amagaaad och ikväll blire middag med massa kompisar sen the hunger games och sen sova hos Ariana! Just nu har jag rast och sitter ute i solen med kompisar! Men vi hörs sen!
image description

Blue

Dessa fick följa med mig i onsdags!
Ni får bättre bilder när jag tar en outfitbild!
Själv tycker jag det är sjukt snyggt att ha färgade jeans till en vit rätt simpel blus. Hade dessa igår till min odd molly blus.

Hallonrött spring/summer

Jag fick värsta grymma inspirationen nyss. Ni kanske har sett att det blir mycket färger i vår/sommar? Jag ska köpa ett par Hallonröda shorts! Vad jag sedan ska göra med dem lär ni få se haha. Nej men har hittat ett par skitsnygga shorts som jag sedan ska sätta på lite saker osv! :)
Asso döööda mig vad snygga! Kommer bokstavligen talat  döda en person i min närhet som gör samma grej. hahah drev men fy satan vad snyggt det kommer bli!

Zipper Bag

Herregud vad snygg! Någon som håller med?
Ska jag slå till när nästa månadspeng kommer? :S

Ny design?

Jag vill ha ett helt nytt utseénde på min blogg! Så jävla trött på den jag har. Den ska vara stilren och snyggt ordnad med texten. Ljus och inga konstiga saker i bakrunden, haha ja jag har ett hum om hur den ska se ut ;)

Haha omg min första xD

Fan vad lack man blir på blogg.se ibland asso!!!

Asso jag lovar jag har bloggat från mobilen minst en gång per dag. DOCK är det nåt jävla konstigt fel för inga av mina inlägg kommer upp? Asso nej det är inte det felet att jag inte har nåt internet,för det har jag.... Men ååååh vad irriterad jag blir -.-
Bara liten update om hur läget ligger till,btw har inget internet hemma men vi ska se till så dte funkar ikväll!

Kan heller inte ladda upp bilder för tillfället,så ni får arkivbilder *suck*

Helg snart helg!

Ska bli så sjukt härligt med helg faktiskt! Lite ledigt efter två skitintensiva veckor.... Lol nu ska inte jag snacka om skolan i alla jävla inlägg haha xd I helgen blir det stall+bio sen var det snack om att jag skulle sova över hos ariana och fota lite också! :)
Ha det bra! hörs senare idag!

En flygande soffa!

Gårdagens ridpass nudå! Skulle haft Chablis igår som vanligt på dressyrträningen men sen visade det sig att hon hade sår vid munnen så hon fick vila,tog Fredde ist! :)
Red ju Fredrik när Chablis var halt förut och tyckte han var helt ok att rida. Men asso herregud vad mjuk han är (dock väldigt bred hehe) men så sjukt härlig att rida! Det var som att typ sitta i en soffa och flyga samtidigt?
Gick väldigt bra och kan tänka mig att rida honom fler gånger!
Sen efter ridningen blev jag och Erika interljuvade och ska vara med på radio (p4 junior) på lördag,programmet på radion börjar kl 10.00 så det är väl runt den tiden! FAST denna grej handlar inte om att stallet ska läggas ner utan om en annan grej, vad det är får ni lyssna själva på lördag! ;)

Fina heesteen :)

The Hunger Games

Bara jag som längtar som fan tills på Fredag? För då ska jag nämligen gå och se mina favoritböcker som kommit ut på bio!! :D Ska gå och se den med massa andra kompisar. Haha fatta vad länge jag har längtat?

Hallå där!

Idag blir det icke något stall för mig! Vi ska åka och fira min farmor som fyller 80 idag. Och som en kaka på kaka har jag gått och blivit sjuk. fml. Haatar att vara sjuk, sprang runt halva dan i bara en tjocktröja igår nere på utebanan där det bokstavligt talat var svinkallt,inte en speciellt bra idé ett tips liksom! ;)  Hoppas VERKLIGEN att jag blir frisk tills imorgon (känns tveksamt men man kan ju alltid hoppas) för då ska vi öva på galoppombyten och det behövs det verkligen övas på!  Sen ikväll blire plugg (standard).
Och till Maja; Lycka tiiiiill you go girl! ;)

Ladurée

o m g
Ladurée ska öppna i stockholm,det gjorde mina dagar en hel vecka! Seriöst ääälskar verkligen deras macarons,och jag tror inte jag är den enda som gör det? ;)
Den ska öppna vid sturegallerian har jag hört!

Im feeling great, I'm feeling awesome!

Snodde rubriken av ariana,fick den låten på huvudet haha!

Här får ni en fet bildbomb från idag! :)
Hon blundar,haha kolla vad sööt!
Mitt fina ♥

Lycka och kärlek,två flugor i en smäll ♥

Jag är så himla glad just nu,det mesta är helt perfekt.

Då jävlar kör vi. L: D+5 och L:C den 14 i sollentuna!
Älskar dig fina häst♥

Lol

Alltid!

Gårdagens hoppträning

Fel ordning haha,men bilderna är lånade från http://heddakleberg.blogg.se
Vi övade på att korta,riktigt bra övning faktiskt!

Operation dagsverke

På osndag har vi studiedag,och det är för att vi ska jobba tre timmar och tjäna ihop 150 kr var som sedan ska gå till ett barnhem (eller skola?) i vietnam! Jag och ariana har fixat LÄTT bästa jobbet. Vi ringde igår och trodde verkligen inte att vi skulle få jobba där. För vi ska jobba på Cupcake sthlm! Så sjukt nice!! Vi börjar 8 och slutar 11 ;) Därför sover Ariana hos mig ikväll! Ska bli sjukt kul och tycker verkligen att ni ska besöka det cafét!

Halu!

Vet att har haft jättedålig uppdatering men jag har rätt mycket plugg nu,3 prov denna vecka och två redovisningar. Soft! Så den kommer bli lite uppdaterad lite då och då men inte lika ofta som vanligt,typ tidsinställda haah (my life). ;)

Ikväll sover ariana hos mig! Varför får ni veta sen i ett annat inlägg... ;)


Musikprov CHECK!

Fyfan har haft musikprov nyss,det hjälpte nog att plugga hela helgen... Har svenska nu och ska ha massa grammatik... Usch tråk! Senare idag blir det dressyrträning,och då vill jag rida cassie :D
Som tur är det jättevarmt ute,happy face!
Min fina jacka änvänds idag! :)

Euphoria


Har bokstavligt talat nada att säga idag!

Förutom att det är skitvarmt ute och jag är jätteglad fast jag ska lyssna på 81 musiklänkar nu! Hejdå

Det här har jag tänkt på i ungefär 365 dagar.

Det här är alltså ingen tanke som hoppade upp nyss...
Det här stör jag mig på så grovt så det finns inte! Jag stör mig på människor som "bloggar" på facebook. Asso varför sitta och skriva 50 raders inlägg på facebook om hur mycket man saknar sommaren eller vad man har gjort idag? Det finns något som kallas blogg. En blogg är till för precis sånna människor som känner ett behov att sitta och skriva vad dem har gjort idag och om vad dem ska göra i framtiden... På en blogg är det människor som tycker ditt liv är intressant som läser. På facebook är det människor som bara vara inne på facebook och inte läsa bloggar,för hade dem velat läsa din blogg...hade dem förmodligen redan läst den. Hårda ord nu budies " no one cares and will probably not start" tråkigt men sant...

Toooo late *som vanligt*

Ska på en middag om 10! Great!!! Och jag är en halvtimme ifrån,suck!
Fan har typ börjat komma försent hela tiden nu,lever typ kvar i sportlovet :p


New things!

småskit från H&M som kostade 500 spenn,hur fan kan så lite grejjer på hm kosta så mycket???
Fina saker va? :)
Älskar jackan!!! Hittade den idag av en slump,letade i maaassor affärer men den var slut överallt. Sen när jag va påväg ut så ba hängde EN där i min storlek också :D :D :D

Tar en pause från pluggand...

Tar en pause från pluggandet lite och går ut i någon timme eller så! Känns behövligt haha....



Dagens outfit!

Skjorta-H&M
Jeans-Hollister
Skor-Uggs
Väska-Lilly of sweden (som förövrigt har skitkvalité)

Att känna ångest till varför man inte pluggade en fredagskväll... Är nästintill sinnessjukt!

Åker inte till stallet idag, varken sara eller erika skulle vara där heller och jag har insett att jag måste plugga, samma sak imorgon. En fett tråkig helg!

Btw WICH IS BACK!


Tusen år och tusen mil,vi kan åka tusen till.

skitlåt.
Sitter hemma och har gjort det hela kvällen. Ibland är det bara så in i helvete skönt att bara dega i soffan en hel fredagskväll! Imorgon blir det stallet,vet inte riktigt när men kommer väl innan lunch nångång! Åker em ganska tidigt eftersom jag har massa plugg att fixa! Söndag blir det bara plugg och ut och springa,kul dag!
Har inte mycket att berätta om men ni får bilder på grejjerna imorgon,pallar inte riktigt fixa det en fredagskväll klockan kvart i tolv typ....
puss hej
hej jag heter agnes,jag ska ta nya bilder jag lovar.

En fredagseftermiddag på stan med Alicia!

Hade en kupong på hm där man fick 200 kr. Så den utnyttjade jag glatt idag på divided ;) köpte en jättefin skjorta och en tröja i lite ljusare pastellfärger. Det är ju det som gäller i vår! Sjukt snyggt enligt mig. Ni får bra bilder senare på sakerna för jag mobilbloggar nu... Fick iaf sjukt ont i fötterna och skav -.-'
Jajja de var värt det! :)
hittade även jackan ni vet! Så sjukt snygg, ska beställa hem den eftersom den är slut överallt!!


I believe I can fly,I believe I can touch the sky

Hej allihopa! Haft en bra morgon?
Ok det där lät såå patetiskt! Idag blir det skolan (höhö) och efter det kanske jag skulle träffa Lisa,jag vet inte. Annars råpluggar jag hela eftermiddagen,yes jag ska få bra betyg på musikprovet om ni undrar. Ska inte göra något speciellt i helgen faktiskt,sjukt skönt för en gång skull. Orkar inte sova över hos någon eller så. Kommer nog hamna i stallet imorgon och plugga på söndag.

INTERNATIONELLA KVINNODAGEN

Idag är det internationella kvinnodagen (vilken nyhet nu va haha ;) )
Och det passade ju väldigt bra eftersom mitt fiiina schabrak kom idag+ att min kära mor bjöd mig på ett iphoneskal! :)
Jag vet att ljuset suger men min lampa i mitt rum är sönder (den i taket)
Och sista bilden ger inte rättvis färg utan schabraket är lite mer marinblått! Ni får bättre bilder i helgen eller imorgon! ;)

VINNAREN ÄR....

MIRANDA!
Miranda gissade rätt först att det var mitt nya schabrak som låg i paketet! ;) Du får välja vad du vill ha;maraboukaka,en kram eller en länk haha!
oj vad failad bild haha,men ni får en bild på schabraket om några minuter ;)

TÄVLING!

Kör på en minitävling nu!
Lite miriamstyle haha. Den som gissar först vad det är i paketet får en länk, en kram eller en maraboukaka ;)

Tävlingen avslutas ikväll kl 23.00!! ;)

 


Reflektioner

Sitter och reflekterar till mitt utvecklingssamtal som är snart (?) har ingenaning om när,men det borde vara snart!
Intresseklubben antecknar!!!!!
Nej men efter skolan så måste jag plugga,skolan ni vet...
Måste också hämta ut ett paket+ lite andra saker. Igentligen var det planerat att gå på stan med lisa idag,men har faktiskt inte så mycket tid över till det. Har liksom knappt börjat med att plugga till musikprovet.. :p
Nej nu måste jag sluta, men uppdaterar när jag kommer hem!
image description
puss

Sooooo truuue


Kony 2012

Alla tittar,nu!

Neon



bild....ett tips; det suger

Har bild just nu och har konsthistoria,det suger! Jag föredrar draw something eftersom jag e så hiiimla bra på att rita hahah! XD
En bild från flyget,inget speciellt liksom haha ;)

Spring



Photography

Ska ta tag i det här med bilder på bloggen,och dom ska vaa tagna med min systemkamera! Ska också försöka gå på den där fotokursen som jag har också!! Älskar ju att fota och skulle faktiskt vilja fortsätta att hålla på med det i framtiden.
Så jag lovar er att jag sakta men säkert ta mer bilder till bloggen osv!!!!

Jag vandrar den väg jag går och står stilla på den plats jag står.

-Agnes Fällman

Svar ang väskan på collaget!

Postat av: Sofia Lanefelt

vart kommer väskan ifrån? :)

Svar:Väskan hittade jag på polyvore.com när jag gjorde collaget. Men den kommer från piperlime!
här har du länken till väskan; http://piperlime.gap.com/browse/product.do?pid=156743002&tid=plaff2687457&ap=2&siteID=plafcid105

6 bekännelser

1. Har väldigt svårt för jeanskjolar.... haha random

2. Jag brukar inte tänka ibland när jag gör saker,tänker efter (det suger,men ibland är det bra)

3.Hälften av min garderob består av 500 år gamla t-shirtar som jag aldrig har använt och kommer aldrig användas...

4. Jag tröttnar sjukt lätt på mina designer! Har börjat tröttna på bakrunden jag har nu...ska jag byta till typ nån jätteljus färg?nästintill vitt?

5. jag har tänkt på att gå till style by tyra ända sen butiksöppningen men har inte orkat haha (lat?svar ja)

6.Jag känner mig typ "naken" utan nagellack ;p



Back on track and fit for fight

Just kidding
NU är jag hemma och allt är som vanligt... Blandade känslor about that!
Nej nu drev ja igen hela mitt inlägg kommer bli såhär haha! Nej, men imorgon börjar skolan (dock inte lika taggad på det menmen...) och livet rullar på somvanligt. Händelserikt elr icke händelserikt,kalla det va ni vill men im hoomiiee och det äger. Dooock tycker jag att alla stockholmare som inte varit bortresta har seriöst drivit med vädret,skitkallt ju? Eh vafan jag ska ha skinnjacka (elr heter det läderjacka?) och converse oavsett.punkt.
Nya jumpaskor inhandlade idag om det var lite intressant för någon och att nyss ha fått månadspengen i handen känns riktigt suktande att få bränna iväg på kläder. Men NEJ jag får inte köpa nåt mer nu,måste spara haha! Ska köpa nåt som jag verkligenverkligen vill ha och det ska vara sparat till länge ^^
Imorn flyttar jag till mamma i två veckor eftersom jag har bott hos pappa i två veckor blablabla...
Hejdå.
have a good monday bitches



Taggish till arianish!-->

Wooap mannen!
Nej nu drev jag hejdååååå
homerun tröja
Raybans
Läderjacka
Svarta jeans fr bikbok 
Livet äger så hårt!

 


STOCKHOOOOLM

Jag är på arlanda och sitter i solen, så jävla skönt! :D Väntar på att pappa ska hämta bilen, sen ska jag ut o köpa lite grejjs som jag inte hann på fredagen innan...

Sjukt skönt att va hemma iaf!!!!
Pok hörs sen

-arkiv


tidsfördriv (snodd från ehvt.blogg.se) ;p

SKULLE DU HELST:

1. Pierca tungan eller läppen? - Tungan

2. Vara seriös eller oseriös? - Oseriös eller dte beror ju på vad man gör haha

3. Dricka grön eller röd mjölk? - Grön

4. Brinna upp eller drunkna? - drunkna

 

SVARA ÄRLIGT:
1. Tycker du om någon nu? - nej tror inte det!

2. Har du skolkat? - Nej jag tycker man är lite dum i huvudet om man gör det inte riktat personligt hah...(nej jag är ingen nörd men att försöka smita ifrån saker du ändå kommer få ta igen dubbelt så mycket känns så sjukt ovärt!)

3. Varmt eller kallt? - Varmt,fast jag gillar ju snö o.o
4. Soligt eller regn? - sol just nu,men gillar regn
5. Fanta eller cola? - Cola.
6. Är du nyttig av dig? - om jag vill


OM MIG:
1. Vad heter du? - Agnes

2. Syskon? - två bröder
3. Vart bor du? - sthlm

4. Hur många barn vill du ha? ingen aning,2-3?
5. Vill du gifta dig? - Yes
6. Favorit tid på dagen? - förmiddag!
7. Humör just nu? - astrött
8. Sugen på just nu? - va i sthlm där det är vår!

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Pussat någon? - haha ne
2. Sjungit? - yes man
3. Blivit kramad? - Ja

4. Känt dig fånig? - du skulle ba veta ;)
5. Saknat någon? - nje elr jo kanske
6. Dansat? - ahaha för mig själv isf xd
7. Klippt håret? - Nej
8. Gråtit? - asso när jag har skrattat ;p

GREJER:
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nope
2. Har du en hund? - nope men massa andra kuliga djur o.o
3. Sover du helst ensam eller med någon? - beror på
4. Tror du på spöken? - nej inte på typ spöket laban,men typ att det står nån äcklig mördare bakom soffan typ (HAHA TÖNT)
5. Är du mörkrädd? - jaaaaa
6. Vad vill du ha just nu? - häst

KÄRLEK:
1. Är du singel nu? - Aa

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - Nej långa

3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - asso nä inte det jag pririoriterar högst liksom  :p
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - nope
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - Aa.
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - ingen aning,har jag säkert :p

7. Har du varit på en blind-date? - nej jag är för cool för sånt ;p
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - Jaaaa?
9. Saknar du någon av dina ex? - Nej
10. Somnat gråtande pga kärleken? - Aa
11. Brukar du tänka på dina ex? - haha nej? (usch vad hemsk jag lät?)
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - eh ja vene,är inte riktigt musiktypen faktiskt...


KOMPISAR:
1. Har du nån bästa vän? - Ja
3. Är du ofta med dina vänner? - varje dag hihihihhi buus

3. Vad brukar ni hitta på? - beror ju på vem de är xd

4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - Ja om jag gillar personen
5. Vem vet mest om dig? - Simone ♥

 

OM DIG:
1. Hur lång är du? - Typ 1.62
2. Är du nöjd med ditt rum? - jadå,fast kanske skulle vilja ändra lite
3. Villken är din riktiga hårfärg? - den jag har nu,typ mörkblånd med nån röd ton eller jag vettefan alla säger olika?
7. Har du någon sjukdom? - Nej
8. Är dina föräldrar skilda? - ja
9. Gillar du skolan? - helt ok,den är sjukt bra iaf!
10. Hur svarar du i telefonen? - beror på vem de är men typ ;hej de e agnes!..om de e nåt monga så ba heeeeeej määäänish! ;)


RANDOM:
1. Vad åt du senast? - ostbollar
2. Drack du senast? - fanta

3. Har du på fötterna? - Strumpor
4. Lyssnar du på just nu? - diskmaskinens ljud haha xd
5. Gillar du mest hos dig själv? - vene,mitt hår eller ögon

image description


Marni at H&M

En rätt liten bild som jag bara prinstscreenade för att visa lite exempel...
Tycker faktiskt inte alls mycket om kollektionen som släpps 8 mars! Eller jo klart det finns någon liten grej man kan tänka sig och sådär men absolut inte den snyggaste kollektionen från HM.

AWESOOME

Ointressant , nu ska alla små människor som plågas av hästvärlden inte läsa;

Trodde havrepappa skulle försvinna 0.0 men icke, han blir kvar men flyttar till tidningen ridsport ist och bloggar där.
Havrepappa; tnx för kommentaren :)

Sorry för ett himla tjat om det men det är fett lättnande hahahha omg vad töntig jag låter xD


Reality;
Tjenare manish! just nu saknar jag sthlm grovt om det var ngn som undrade.... Vf det inte alltid blir bildinlägg är för att det är sjukt dåligt nätverk uppe i backen liksom...?
Hejdå jag plr inte blogga mer just nu tjingeling!


Duved

Åkte till duved idag ist för åre eftersom asmånga liftar är avstängda och jag avstår från att åka i björnen...
Sitter på nåt tajkon ställe som ska föreställa en restaurang mitt i backen, hell yeah! I eftermiddag kommer jag förmodligen tröttna på att åka liftar i duved (liftspåren suger grovt) och pallra mig mot bussen till åre igen och åka med dag! :)
Var död igårkväll och käkade föingor framför massa bigbrother avsnitt som jag missat, så sjukt najs! Och idag blir det middag på karolinen tror jag det hette. Whatever Nu ska jag slåss om ett bord som precis blev ledigt.
Puss o kram vi hörs senare (bitches) haha


ååååh våååååår!

Min favoritårstid är häär :D (eller ja i sthlm om man ska vara exakt...) Men skulle iaf vilja inhandla en ny vårjacka! SJÄLVKLART står ju jofama by kenza jackan högst på listan ↓
Eller den här faktiskt!

Men snälla?

Är det bara jag som stör mig grovt på desperata statusar? Typ som;
"älskling,bli min"
"jag vill ha pojkvän"
"tipsa om tjejjer/killar, jag vill ha -vän"
Det låter bara desperat engligt mig, visst nu lackar några kompisar men det här är (läs noga) MINA åsikter . Om man nu vill ha en -vän så vf inte ta tag i sitt liv och skaffa en?tror ni att allt ska bli serverat framför er....?
Nej men det känns som om man sitter och verkar desperat 24/7. Man ba okeeeey?


RSS 2.0