Ny profilbiiiiiild


Q/A

Några fåå som droppat in i veckan!
 
Postat av: Agnes

var kommer jackan ifrån? supersnygg!

SV: Tror du syftar på nitjackan? Den kommer iallafall från stylebytyra,men dom har ju lagt ner nu. Fått extreeeemt mycket komplimanger för den haha,kanske för att ingen i våran årskurs i skolan har gått med något liknande tidigare,lol. Köpte den på deras utförsäljning för ynkaa 300 när den igentligen kostar runt tusenlappen!

 

Postat av: Emma

Hej! 
I vilket program redigerar du dina bilder, med fåglarna och den där med vita prickar typ? Skulle bli jätte glad ifall du kunde svara i ett Q/A inlägg! Älskar din blogg! 

SV: Fått många frågor om det här också men rätt onödigt att lägga upp flera olika frågor om samma sak haha... Jag redigerar som en jävla amatör på pixlr.com. Man kan typ välja hur anvancerat man vill redigera så det blir lättare än andra program tycker jaag. Man kan lägga på massa filter och effekter osv,fett bra sida om man inte har photoshop!

 

 


Duger i krig

Hooola! Vi gick upp tidigt som faen imorse och åkte till Ishgl,en by nära våran by som har så mycket mer backar.Sitter atm och äter luunch och ba glider på gratiswifi.. Hörs senaree!


KnaeS

Asso den hä resan har varit sjuukt krånglig so long!! Bagaget är typ i Berlin och vi är i österrike,hundra miljoner flyg och förseningar blandat med tåg och övernattningar i Syrich,daomp.. Men bagaget ska komma imorn,tills dess får jag leva i mina fabulösa yogapants från Hollister,fancyfancy på middan va? Ha det braaa har btw köpt nya googles idag och dom är riktigt sååft,utbucklade och såå. Dock ser jag kinda ut som en jibber lol drev men det finns väl några liknelser.. Haha hörs

instääweek

 
-middag-proteinpannkakor-bussen haha-hoppträning---the notebook asso bäääästa filmen-standard egopic-springtur-valentines daayyy-

Cozy mornin'

Ååh gjorde världens godaste frulle nyss,har lov nu och det känns riiiiktiiigt skönt! Dock kommer det vara sämsta uppdateringen någonsin under nästa vecka eftersom att jag flyger iväg till Alperna idag,men jag tar med mig både kamera och dator och jag har för mig att det fanns wifi där så lite kommer det nog bli. Nu åker jag bara med familjen så det blir nog inte lika mycket skidåkning som vanligt hehe..Min lillebror och pappa har en tendens att sitta på cafeer halva dagarna.. Men det blir säkert mysigt,måste gå nu har varken packat eller köpt det sista jag behöver haha lol..Höörs

Sabaaii

Är på sabai song just nu med dom bäästaa! De flesta åker iväg under lovet så tog en sista middag haha. Juste jag fick ju lov idag! 

Stay

 
perfekt.

you cant always get what you want

 
gillar inte att göra seriösa försök lol

En vardag

Jag har tänkt på det länge,hur mycket komplex alla går omkring med varje dag,hur mycket man tvekar att sätta på sig något som faktiskt ingen bryr sig om. Varför uppstår igentligen komplex? Hur ska man kunna vara lyckligare om man inte från början är lycklig? Jag fattar inte,kommer aldrig att gööra. Angående komplex så har jag ganska många själv. Men jag försöker göra något åt sakerna man kan,men man måste kunna leva med sig själv. Jag inser det mer och mer för varje dag och det är helt stört igentligen hur många människor som till och med får sjukdomar över sina komplex,som igentligen ingen bryr sig om.
Lycka sitter i själen och själen har ingen klädstorlek

L to the Unch

Gjorde världens godaste pannkakor till en sen lunch,bananpannkakor..Standard,men det är ju nyttigare varianten plus att jag har nötter och alltid frukt till och det går sheeiseesnabbt! :p

Ett måste i vår!

Åh asso det är så snyyggt med den lägsta modellen av uggs! Sjukt snyggt med ljus färger typ som dom sandfärgade eller chestnut till våren och sommaren,speciellt barbent,längtar så sjukt mycket tills snön är borta frå gatorna och tills det är helt torrt. Dock är dom uggsen på bilden min mammas och det blir krig här hemma om jag använder dom,så jag tänkte ta och spara till ett par egna i chestnut! :)

++

TipsTips! Speciellt den guldiga,man får grymma ögonfransar!Inte specellt dyr heller och går att köpa överallt.
Åh herregud vad blogg.se sabbar kvilitén?!? Det här var ju baaraa sjukt för så mycket brukar inte bilderna sabbas..

sleepy


Har inte pallat gå upp förns nu,ska in princip inte göra något vettigt idag föräns ikväll då jag ska iväg bort på middag. Har bara legat hemma i min sjuuktligt sköna säng och tittat på lost..Känner att min sociala kompetens ökar mer och mer...Lol,nej. Men ska träna nu och ut och även springa en lite kortare runda senare :)

Me .Want. Now

Vill kunna gå runt barbent med nedvikta primes och shorts,so fräjkäään tired of this shhit.
Vill också att mina relativt nya militärjacka ska komam till använding också!

Details of my room


Alla ♥ dag!

Kan ju dra käpprett åt helvete,älskar det jag citarerade i min videoblogg haha loool. Nej men den fick en fett bra början fast ju längre tiden går på den här dagen,desto sämre blir den haha. Jag skulle träffa en riktigt sååft person men sen blev det inte så och det blev knaskalas. Ångest på instagram och övermysiga förhållanden,mamma älskar mig.
 
 
 
 
 

 

Valentine's day!

Aaaaand im still single.
Måste ju tillägga att jag ääälskar effekten. Idag är det iallafall alla hjärtans dag och jag är singel,känns ju bra..skitbra,like always. Nej gud vad jag går till överdrift,jag har ju mina katter.

weey

framtidamanpågudabo

pluggmode

Weheey funney,men det måste göras. Dock blev jag rätt glad när jag fick reda på att provet som jag trodde jag hade imorgon är på torsdag så nu behöver jag inte sitta och sista minuten plugga idag utan jag flyttar fram en del till imorgon,dock tänkte jag ta itu med alla miljontals gloser som vi har... Segt men jag kommer ångra mig annars. Bortsett från pluggandt så jag jag hem relativt nyligen från en springtur. Dock så laddade min mobil ur efter tio meter och jag h a t a r att springa utan musik,jag ville typ börja gråta och frågade mig själv ännu en gång varför jag springer i fuckäng  snöstorm med tung snö på gatorna,men jag vet att det är värt det i längden. Ha en braa kväll mina kära vänner!

Avokadomackor

Följde strömmen idag och åt ett par sånna här avokadomackor som alla gör! Dock är det ju förstårligt för dom är sjuukt goda och man blir supermätt,så stort tips!

Q/A

För det första vill jag tillägga att det är aldrig okej med att skriva en kommentar som ger negativ energi,anonymt. Och för det andra vill jag varken ha negativ energi på mina kommentarer/bloggen och jag vill heller inte ha tillrättavisningar om hur mina strumpor ser ut eller ska anpassa sig. Det är snarare något som ni får anpassa er efter och absolut inte jag. Jag har självklart din ipadress och det borde du vara väl medveten om vid det här laget. 
 
Nonoo guys Just joking,rätt charmiga strumpor eller hur? Gillar färgkombon.
<3<3<33<3<3<3<3<

Jag vill ha våår

Är så trött på alla jobbiga vinterjackor och klumpiga skor,ge mig vår nu eller typ slutet på mars eller nåt!


Sweet as sugar

Blev tipsad om den här appen för ett tag sedan och är tiiep kär i den! Den heter CocoPPa och man kan ändra iconerna till mycket finare färger osv,väärd!


Mellanting

Åh vad jag hatar när man mår sådär mittimellan. Antingen mår man bra eller dåligt,inget jeevla mellanting som ingen bryr sig om. Jag mår bra när jag tränar,äter nyttigt,skippar alla onödiga intag haha, umgås med personer jag gillar och skrattar. Men jag har slappat lite på matbiten nu i helgen vilket resulterar faktiskt hur man mår också,och jag märker det ganska tydligt så noope inget mer sånt inna sommaren har börjat. Jag vet att jag mår så mycket bättre då,kombinerat med att jag tränar så mycket som jag gör nu. Annnnd im actuallyy proud att jag går upp v a r j e morgon och tar mig ut på en springtur,för det ade jag verkligen inte gjort för ett år sedan. Dock ska jag öka sträckan den här veckan och göra ett linande test som vi gjorde med skolan,coopertestet typ. Fast inte rikigt samma sak. Men jag tar tid idag hur snabbt jag springer den sträckan och sen om en månad så har jag bestämt att det ska gå snabbare med en hel del tid. Vi får väl se resultatet,ska checka hur lång den rundan är också aand then i will uppdatera er om det :p
 

Studiedag

Så himla skönt att ha studiedag idag faktiskt! Att kunna känna igår att inte ha nån ångest inför måndagen kändes sjukt bra,satt uppe till två ungefär och lyssnade på bara  b r a  musik. Hittade en gryym tumblr som jag typ är kär i. Dagen ska bara ägnas åt plugg,det suger lite men jag tänkte göra bananpannkakor nu med hallon och träna för att sedan gå in i deprission bland mina böcker. Happyhappy,men känns rätt skönt att bara vara hemma idag iallafall!

Close up

Ta bilderna på min blogg med en nypa salt,tyckte mest att skärpan blev cool eftersom den landade på ögonen.

a l o t

Like my hair aloot at this pictuuureee,det var fin volym och typ naturligt svall och lite frissigt,gillart'

We should go to France

Drömutseende,ingen tvekan

Klyftig sumering

Hela veckan har ju faktiskt baaraa varit knas,den började sjukt dåligt med att jag försov mig till klockan 11 i måndags och fick frånvaro på tre lektioner..Har ALDRIG skolkat och jag räknade inte det här som skolk eftersom jag absolut inte gjorde det med mening. Hände en till grej som sög riktigt hårt med en kompis. Och hela helgen pajjade på att man var ung och dum,knaess.
Vi drar en duckie på den då..!

spontaneous

 Halvdesperata försök till en ytterst extraordinär videoblogg som ni länge velat ha,eller inte och att jag satt hemma ensam igår med sönderrivna planer :)
 En fet pågenfeeling på den här eller vad?

Det här med instagram mon amis

Asso nu ikväll när jag var inne på min instagram för ovanlighetens skull så ba kom jag på mig själv hur jävla råååtöntiga bilder jag har. Asso det är ju fan pinsamt. Har raderat över hundra bilder och har cirkus 200 kvar att kolla igenom...
Bortsett från det så sitter jag och håller på att stressa ihjäl mig över att musiken typ skriker i mina öron som igenltigen inte ens ska vara skrikig,stresstressstress. Något som gör mig mest stressad är nog folk som har på vibration på mobilen. Man vill helt seriöst slå till personen på tunnelbanan om den har vibration. Asso man blir typ stressad för att den bara ligger där..och vibrerar(how the fuuck funkar den logiken?) Ett halvdeprimerat inlägg för att jag har så jävla mycket energi även fast jag sprang för en timme sen typ,åherre vad oklart det här blev.

Vidrigaste

Förstår mig inte på mig själv,VARFÖR i snöstorm i sjukt tung snö på gatorna? Men vill man ha resultat får man inte skita i det och va en liten faaaaaeeeggg...
 

Nej men vadå dröm?

wantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantiewantie
Igentligen inte riktigt min stil,men jag har ingen speciell ändå,allting är ganska mainstream.. :p

inspo for life

Denna kväll har varit så sjukt underbar! Några avsnitt av Lost och pll,hoppträning,sjukt mycket klädinspo och ska snart börja mitt övertalande om ett par heltsicksjukaskorsomjagskahaivår, hittat en ny favorit webshop som jag aldrig i hela mitt liv kommer ge ut till någon,en asuuum modeblogg och en ny favoritlåt! Dock har jag kanske glömt att nämna att jag försov mig till 11 i måndags hehe,,,,,jag är dum i huvudet!
Glömde ju även att berätta att designen har fått sig en uppdatering,även menyn!

Bästaste

 

Insta

 

Oat

Hatade det i början men man vänjer sig vid konsestensen. Superbra efter att man har tränat eller bara på morgonen. Lite skivad banan med kanel på eller hallon gör det mycket godare. Tänk på att träningen gör bara en liten del. Kosten gör cirkus 80% av skillnaden. Det behövs bara 2 dl vatten och en del havregryn,in i micron i 2 min och sen färdig. Superlätt på morgonen!

Pocketful Of Sunshine

 
 
Några av hundratals bilder från i helgen då vi var ute på Emilias landställe and it was reaallyyy cozy!

Ny profilbild!


TGIF

Improviserad kräftsjärtspasta med saffran,sjuukt god!
 

 

 
 

Such a good day

Försov mig lite imorse men hann i tid iallafall. Dagen har ju bara rullat påå med rätt soft lektioner. Ska laga middag ikväll eftersom jag gjorde en liten deal för min VS beställning haha..Ska förmodligen ut och jogga eftersom jag varken joggade igår eller imorse,baad. Dessutom var det ju gryyymmt väder och man blir ju automatiskt på bra humör då,sen så slutade vi två så det var sjuuukligt soft!

mon ami

Tog med kameran till skolan idag,blev inte så mycket bilder utan det var mer ifall att det skulle bli fint väder på eftermiddagen efter skolan :) Fick iaalllaafaaall en bilt på simoneeeee

Like it a loot

Älskar té med bär och fruktsmaker,inte sånt där vanligt heeeh :p

Melliis

Jag hatar ordet mellis,men det lät ju lite för satsigt när man skriver 'mellanmål' haha.

At the moment

Skolan på sista lektionen för idag sen är jag friiiiii

RSS 2.0