Godmorgon från Cos!

Haft en bra vecka hittils? Min har varit awesome och jätteskön haha. Nej men vet väl inte riktigt vad jag ska säga heheä? Hoppas ni gillar inläggen iaf ;)
Berättar om resan när jag har kommit hem. Åker ju hem imorgon..natt typ? :p

+

Åh,värd att titta på :)
 

Friendship

http://ponieriders.blogg.se

Gästblogg By.....

Cha cha bloooggeenn! (eller agnes blogg då...) Här har vi mig dårå, Adina den Fina Martin, Agnes bästa vän i hela världen. (eller bäst i världen över huvud taget) oj shit vilka torra och omogna skämt som kom till ytan här men jag skriver under enorm tidspress för agnes vill ha inlägget om exakt 4 minuter. Eller föresten, jag lovar att jag inte ens kommer få gästblogga, agnes bad mig bara att skicka ett gästbloggsinlägg till henne så att hon får driva med mig och se vad jag skulle skriva. Så jävla typiskt agnes att göra det seriöst. Och jag som var så lycklig. Fy vad världen är orättvis. Men nu ni, nu när jag ändå har er här och eftersom att jag vet att ni tycker jag skriver så jävla bra så kan jag passa på att göra reklam för min egen blogg www.adinamartins.blogg.se (agnes kommer säkert censurera bort de där men de var ett bra försök i alla fall...) Jag vet inte exakt (eller inte alls om jag ska vara ärlig) hur många läsare hon har som kommer att se det här men lite reklam skadar aldrig! Shit vad det är typiskt mig att få alla samanhang att handla om mig helst plötsligt.... Så jävla egocentrerad adina, usch!
Men lite seriöst nu... om jag kan alltså... vilket är tveksamt. Egentligen borde jag väl skriva något fint och kreativt som typ "10 typiska agnes citat" eller typ bara driva omhenne nu när jag har chansen... men nu hinner jag inte det som sagt var. Oj shit jag är DOS MINUTOS ÖVER TIDEN så nu måste jag sluta! Och det här blev det mest ointressanta och osammanhängande inlägget of all time men hejdå på er i alla fall. Puss puss. Å agnes vägnar.
Les me ovanför↑

Sommartips!

Som alla vet är det väldigt typiskt svenskar att kasta sig ut och pressa sönder huden i solen. Det leder sedan till att vi blir brända och senare i livet kanske får hudcanser. Dock berör det inte oss just nu men det är inte speciellt kul att få det när man blir äldre och det är det verkligen inte värt. Gör huden vam vid solen och sola lite då och då innan du ger dig ut på stranden och börjar pressa,då får du lättare en gyllenbrun bränna och bränner dig inte alls lika lätt! Annars kan du också använa BUS om du vill bli brun lite snabbare!
 

Midsommar del 2

Lite ovisade bilder från Midsommar!

Concealer

Här kommer lite bra att veta om hur man applicerar concealer. Inte alla som vet det! :)
 
 
Foundations används för att jämna ut hudtonen; inte för att täcka. Om man vill dölja blemmor, ringar under ögonon eller mörka partier i ansiktet är bästa sättet en bra concealer. Dessa finns i olika färger och nyanser.
 
Mintgrön concealer: En mintfärgad concealer neutraliserar rött. Röda blemmor, näsvingar, mungipor, finnar osv.
 

Gul concealer: Motsats till lila är gult. Därför använder man en gultonad concealer när man vill dölja lilaaktiga ringar under ögonen.

Lavenderfärgad concealer: Lavender ljusar upp och kan därför användas på t ex näsryggen för att skapa ett smalare intryck av näsan, i den lilla bågen över läppen eller där som ögat möter näsan. Ljusar man upp dessa områden kan det ge ett litet fräschare och piggare intryck.

Barfota utan strumpor och skor

Klassiker
 

Hello Greece! ✌

Nu sitter jag påväg mot Grekland i flygplanet hähä! Har tidsinställt lite lätt så ni får lite uppdatering. Tar inte med systemen pga säkerhetssjäl. blir ungefär 1 inlägg per dag.
puuuuss
Förra året✌

Grekland

Åh gud vad härligt det ska bli med sol och bad. Inte för att vi inte har haft det i Sverige den senaste veckan,utan typ det där lilla extra ni vet. Åker imorgon natt så det är väl lite jobbigt men vad gör man inte för en vecka i Grekland. Kommer dock ha den lite sämre uppdateringen här på bloggen men ni får lite. Sätter mig nog imorgon och rotar lite i arkivet,vi får se vad vi kan få fram haha... Någon som känner sig manad att gästblogga ett inlägg? Får vara om vad som helst hah,typ...  
Nu ska jag sova,Godnatt hehe!!

Världens finaste!

Älskar dig!♥

Trubaduren - Magnus Uggla

 
Sötaste lillkusinen!! :)
Avslutar med en bild som gjorde årets midsommarafton extra speciell. Himlen var helt rosa och allt som var ljust blev ceriserosa. Till och med huden fick en rosa ton. Allt lös som en rös lampa över än. Sjukt vackert och över sjön var det ett tourkost sträck så halva sjön såg tourkost ut. Såg verkligen inte ut som en solnedgång brukar göra,häftigt var det!

Zadig & Voltaire

Åh fy vad fin den här väskan var från Zadig! Fick en väska av min mormor och morfar i födelsedagspresent (väskpengar) och har fortfarande inte hittat den där perfekta jag vill ha. Den här var sjukt snygg och fin,men jag vet inte om färgen är så jättebra. Det är fint med lite mossgrönt,men bäst hade det varit om den var typ beige som man kunde matcha till mycket. Eller vad säger ni? Får lägga till lite pengar till den också. Men det är den nog värd..?
Enkel men ändå så snygg! Älskar handtagen!! Funderar på att åka och kolla i deras butik imorgon  eftersom jag är i stan en imorgon. Kanske även hittar fler godbitar på rean? ;)

 Fan vad jag älskar sommar!♥

Corrasang

 
Här har ni henne,typ världens sötaste.
Vill ni ha bilder på Zet me free också,kallas Alma så det kallar jag henne här i bloggen i fortsättningen ;)

Tindra och Joker

 

Tips,tips,tips!

Åh har typ blivit helt kär i den "nya" saken från starbucks som man kan köpa i affärer. Provade Caramel Macciatho idag och den va seriöst bästa kaffet eller vad det är jag någonsin smakat. Kommer seriöst bli en drog i sommar!!!!!!

Luften smakar som en jordgubbspaj

Glad midsommar på er mina kära läsare! Har precis vaknat ock ska fixa frukost snart. På förmiddagen skall det bindas kransar och en midsommmarstång ska tillverkas. Sen går vi ner till skrindorna som vi alltid åker till själva midsommarstången som står på granngården. Resten av dagen firar vi midsommar som vanligt med sill,en massa kussar och den självklara jordgubbstårtan!
Vi hörs senare,men sålänge får jag önska er en härlig midsommar!♥

@landet

Är på landet nu. Har inte haft något tillfälle till varken internet eller ännu mindre att blogga. Min mobil har också slut på pengar så jag kan inte mobilblogga heller,så nu får jag tidsinställa närmsta dagarna ist. Blir väl bättre än ingenting antar jag eller? Kommentera gärna vad som önskas så kan jag fixa det med en gång! Ni får en liten ledtråd till ett av inläggen, photoshoot haha ;) Han heller inte åka förbi och köpa hjälmen,får beställa hem den istället! :(

Sommar

Observera den klassiska nutellaburken i bakrunden haha...

Finaste

Kimpa åkte igår. Det suger lite,ni hittar honom i Örebro om ni skulle vara intresserade av att veta vart han håller hus.

Charles Owen Wellington Classic

Blir min i eftermiddag,wiiihooo :D
 
 

Photoshoot

Maja och Kyra fick assistera som modeller åt mig häromdan haha. Lika söta båda två ;) Behöver träna att fota lite hästar i rörelse,övning ger färdighet haha...

Some new things

Minaaa älskade shorts!! :D
 

Jun. 19, 2012

God förmiddag på er mina fina läsare! Haha skämt och sido.
 
Nej men Hej!
Var uppe med tuppen idag för att fixa inlägg + att packa typ allt inför hela sommaren. Ska ju inte vara något i stan resten av sommarlovet. Då blir det lite att packa, haha... Åker till landet idag vid lunch,ungefär om en timme. Ska faktiskt bli så fruktansvärt skönt. Är så himla trött på stockholms innerstad nu. Jag tycker att midsommar ska firas på landet med alla kussar runt midsommarstången. Så har det alltid varit och kommer alltid att vara (hoppas jag iallafall...) Det är då man fattar att det verkligen är sommarlov. På söndag åker jag till Cos,en ö i Grekland. Ska verkligen bli jättehärligt med sol och bad.
Hörs senare!

Berries

Åh älskar min nya bodylotion som jag fick av finaste Maja! Den luktar hallon och björnbär. Perfekt när nu till sommaren när lätt blir torr av att vara i solen mycket + att man ill ju gärna lukta gott också?
Ett hett tips,hyn blir verkligen jättlen!!
 

Nope

Inga halvdana inlägg idag om vad som hänt osv,vi fyller bloggen med roliga inlägg under hela morgondagen!! Tummen upp för det ;)

Hööks Fototävling!

RÖSTA PÅ MITT BIDRAG!
http://apps.vizibly.se/hooks/sv/like/2891/a189c2840a20aa90a76af270a6ce55b676c9bb37/
RÖSTA RÖSTA RÖSTA


Tävling hos TeamJumpers.se


HÄR är länken till tävlingen hos Teamjumpers.se

New In







En topp som är jättefin igentligen men som såg ut som ett jagvetinte vad på bilden. Visar den på någon annan gång. Puss och kram

This day

Hallå!

Idag så skulle jag igentligen varit med Lisa men det blev inte så osv. Så jag åkte till stallet idag med. Kommer bli så imorgon också eftersom jag ska fota Maja och Kyra. Åkte hem vid halv sex för vi skulle käka ute idag på en nyöppnad restaurang. Har verkligen inget att säga just nu,har väldigt tråkigt också för den delen... Men jag funderar på att lista ut hur man tidsinställer inläggen på den nya designen på blogg.se. NÅGON som kan förklara för en sådan teknisk idiot som mig??

Avslutningsmiddag!

I Torsdags så hade Lisa en avslutningsmiddag för stora hopp. Men jag är också lite cool så jag fick också komma! :)
Jättemysigt och så. Vi badade till och med,rätt varmt faktiskt.Vet väl inte riktigt om de andra höll med på den delen hehe?





Q/A

Postat av: Joanna
Men Stockholms ska ju vara kvar?

SVAR: Jag vet att Stockholms ska vara kvar,men Östermalms är fortfarande grunden eller vad man ska säga. Det är ju nu senaste terminerna som jag började på Stockholms. Annars har jag varit på Östermalms i ungefär 8 år.


The gaaaang haha,gud vad man saknar B-ponny tiden :) Bjuder så fruktansvärt mycket på den här hörni..

Det konstigaste i bloggväg.

SayWhaaat???

Update: Dafuuq?

My Home

Platsen där jag har växt upp. Där jag slitit ner hundratals skor.Och bara varit? Halva den platsen vräks.Det känns,tro mig.

Boxarna mockas ur och skall rivas ner,hästarna säljs,elever flyttar. Vilken jävla mardröm.



Östermalmsridskola,Stockholms ridhus,Sfk,ryttarstadion, whatever det är mitt andra hem.

Godmorgon!

Nu kommer dagens "Godmorgoninlägg" haha... Vaknade för någon halvtimme sen och idag blir det nog mest att bara ta det lungt. Typ chilla och njuta av lovet? Tänkte iaf åka till stallet senare idag. Måste städa ur mitt skåp för det ser ut som ett helvete och sen pratades det om någon picnik? ;) Aja vi hörs senare.

Neon


Angelina Ballerina

Självklart måste ett par ballerinor införskaffas till sommaren. Så himla skönt med ett par enkla till stranden istället för converse eller chipies. Dessutom är ballerinor perfekta till den vita skolavslutningklänningen ller liknande! Här får ni en liten titt på ett par av några stycken som jag införskaffat mig.

En Himmel så blå som viol

Underbart att vakna till att solen skiner igenom gardinerna. DET blir man på riktgt bra humör av.

Bästaste

Träffar Ariana nu,hon kände sig manad att följa med mig som annars tänkt gå fa på stan...

Juni

Ja det känns faktiskt riktigt konstigt att det är Juni,redan liksom? Sen när vi ändå är inne på Juni kan jag ju ta upp att namnet Juni är väldigt fint också!

Idag sov jag väl ut till tolv haha och jag är fortfarande trött? Åkte till stallet och red i den tidigare hoppgruppen eftersom jag redan var där och jag orkade inte vänta och göra ingenting till klockan fem. Red Karamellen och det gick super. Allt FLÖT och jag är så sjukt nöjd med min sista hoppträning den här terminen.

Imorgon så måste jag springa ner en snabbis på stan och inhandla en ny bikini,mitt bikiniförråd står rätt regält minus. Så jag kan lika gärna ta tag i det imorgon innan vi flyttar ut på landet osv. Sen tänkte jag ta en titt inne på Bikbok också eftersom dem hade en rätt fet rean också hähä. Sen ska ett "senilsnöre" inhandlas också. Ni vet sånna man har som hänger i solglasögonen...  Allt detta ska ske innan lunch för då åker jag till les stall och är med mina gansters där,nej drav men ni fattar. På kvällen ska jag på en middag hos Lisa med massa sköna människor. Tar med systemen också! :) Nu får ni ha det så bra för nu ska jag fortsätta checka filmavsnitt på youtube eftersom jag hatar filmer utan text som man laddar ner och jag har absolut ingen aning om hur man gör :p
Puss och kram

Miranda och Lisa underbara vänner ;)

Djrk 6/6-2012

Och så avslutar vi med en väldigt ful bild men som var rätt söt på deen lille hesten.

Mitt fina ♥...
HÄR hittar du annonsen på världens finaste och snällaste c-ponny.

Det går en vind över vindens ängar

Sommarlov♥

SOMMARLOV

Jag har s o m m a r l o v. :D
Började dagen med att vakna fixa,aa ni vet allt sånt. Hade avslutning,min brorsa slutade också nian idag! Sen efter så gick jag med massa kompisar till en restaurang i Sturegallerian som heter Tures. Satt där till typ ett eller något kanske. Fikade sedan på Ladureé, (lugn det kommer mer om det ;)) Och sedan vid tre typ så åkte jag till Strandbryggan,åkte vidare och kollade på ridhjälmar. Mitt hjärta (min GPA) har gått sönder och har fått flera sprickor... Lutar åt en wellington classic eller en av samma modell fast med john whitaker loggan. Åkte hem och sen åkte jag till en Middag som var på Cassie. Brukar alltid vara en middag där på skolavslutningen med massa människor.  Gick hem till Carro sen med Alva och kom hem rut elva nånting. Sen dess har jag väl bara tagit det lungt typ! :)
Martina och Hedda

Lånade denna av dig Ariana,hoppades det var okeeeej :)

Just nu;

Lunch på Tures med Tjajjor!:)


Godmorgon!

Godmorgon på er! Sovit gott?
Nyss vaknat haha och sätter mig framför datan det första jag gör... Nej jag måste duscha nu eftersom jag inte orkade igår :P Hörs senare fast nästa gång har jag förmodligen sommarlov!!! 8)

Dagen vi alla väntat på i månader!

Herregud vad snabbt den här terminen har gått! Hunnit med så fruktansvärt mycket. Alla sjuor splittras och får nya klasser och vi får betyg till hösten,crazy. I månader har vi gått och längtat till denna dag som kallas sommaravslutning. Dagen då man får känna på friheten eller hur? ;) Långa sovmornar,sena sommarkvällar,grilla med kompisar,läger,strandhäng och så mycket mer. Fan vad bra den här sommaren kommer bli. Igår provred jag ju somsagt mina blivande sommarhästar som kommer stå på mitt land i sommar. Jag och min mamma brukar alltid ta med ponnysarna vi rider på ridskolan förut men nu får jag ha en liten vit connemaraponny. Lite roligt med dressyrinriktning också! :) Mamma får ett stort brunt sto. Zet me free och Croissant tror jag den vita hette,whatever den kallas Corran. Sen ska jag också till en ö i Grekland som heter Kos. Ska till bästa träningslägret i Skåne (AW) och även vara i skåne en annan vecka som vi brukar vara.  Sen ska jag vara på mitt landställe!

Gokart och annat smått och gott!

Usch fyfan vad kul det var! Kom två i klassenoch det var första gången. Fan vad härligt det var att gasa på,på sidorna. Faaaaaart :D
Just nu ska jag gå och ta en dusch och fixa mig och sånt ni vet. Imorgon är det sommaravslutning,så ävla skönt det ska bli med sommarlov!!! På kvällen blir det middag med massa kompisar/familjekompisar och  familj,på dagen blir det förmodligen kompisar eller nåt sånt.
Hörs senare!
Agnes Fällman

Landet


Abercrombie And Fitch


Virkat

Virkat,virkat,virkat. Alla älskar väl virkat? Något jag fastnat enormt för är Zara's grymma virkade shorts i spets (ja de är ju såklart inte virkade..) och virkade shorts. Tänkte gå och köpa dessaextremt fina på måndag eller möjligtvis på Söndag om jag hinne hem från landet i tid,vilket jag inte tror att det kommer bli. Iallafall så är det jättesött att ha till en blus och en kofta till som är lite av en jacka? Jag tror ni vet vad jag menar. Jag ska iallafall köpa dessa shorts:

Days...

Hej på er! Jag ÄR medveten om att jag inte har bloggat på tre dagar och det är inte mer easy and simple än att jag inte har hunnit med bloggen. I tisdags så åkte jag direkt efter skolan till stallet för allt tävlingsfix. Kom hem vid tio så jag gick typ och la mig rätt tidigt. Då blev det ingen bloggning den dagen. Onsdag,ja ni fattar i stallet klockan sju till 19. Sen var jag alldeles för trött för att blogga. Igår,Torsdag så hämtade jag min lillebrorsa och sen fixade iordning min cykel för nattcyklingen som var inatt... Sov över hos Mimmi och åt på Sabai Song. Sen idag har jag cyklat typ hela natten till på morgonen och sovit en halvtimme på typ ett dygn. Åkte hem till Mimmi efter och  var hemma vid klockan halv nio på morgonen. Sen tog jag det in princip bara lungt eftersom man var galet trött efter ingen sömn + cyklat runt hela Stockholm. Så det får ni leva med den här veckan! Köpte också en skolavslutningsklänning idag. Jag köpte den på nog det mest otippade stället,nämligen Hollister. Japp,så är det när man går typ fyran dagar innan skolavslutningen och varenda klänning är slut i hela stan förutom hos Hollister. Whatever ska göra lite tidsinställda och lite vanliga nu eftersom jag åker ut på landet imorgon. Skriver också om helgens planer så håll utkik!

Pasta Pesto


Myyyys!

Haha eller inte ...


Nöjd!


Skuulan

Haha vilka charmiga bilder...

Vinnaren av minitävlingen av vilket djur jag precis har skaffat vad Mirjam!! :)
Svaret var att jag har fått en till liten kattunge som är tolv veckor ungefär och det är en liten tjej. :) Vad hon ska heta vet vi inte riktigt än så länge men hon kallas för smilla just nu!! :)

Jo namnet var Agnes...

Och det är galet,nu ska jag tävla dressyren också hähä! Nu blir det hem och öva dressyrprogram.


Min söta lilla nöt!:)


Sticky Fingers Too

Hahaha älskar den här fina bilden.....↑

Nästa vecka's planer!

Måndag: Skola och sedan ridning. Rider förhoppningsfis Karamell eftersom jag tävlar honom på Onsdag.

Tisdag: Skola och sedan stallet,tävlingsfix och så! (inget mer att plugga till)

Onsdag: Tidigt i stallet med tanke på att första start är 08.00,tävling på djurgården hela dagen. (nationaldagen=ledig)

Torsdag: Skola och typ kompisar alt stallet.

Fredag: Nattcykling med alla sjuor i min skola. Börjar 02.45 och kommer hem typ 7,sen är jag ledig resten av
dagen. På kvällen skulle jag också göra nånting har jag förmig men det kommer jag inte på just nu hähä...

Vad har hänt med Sverige?

Usch vad jag blir påverkad i humöret av vädret.


2/6-2012 (läs,du kan vinna en tablettask)

Dagens planer blir att träffa Lisa nu om en halvtimme. Vi ska ner på stan en sväng och kolla avslutningsklänningar och lunch. Sen ska vi typ träffa Miranda och så får vi se vad vi gör. Tar med mig systemen,laddad och klar hehe (så ni lär få bilder ;) ) Sen ikväll har jag inga speciella planer,återstår att se vad som händer. På söndag blir det lite plugg till det allra sista som ska lämnas in och åker hem till mamma. Kan säga en ledtråd varför....Vi har skaffat ett nytt djur. Den som gissar rätt (och först) vinner en valfri tablettask haha. Kör tills den som gissar rätt.
Puss och kram så hörs vi senare! ♥
Gud,visst har jag förändrats? DEN tiden asso,sick att jag inte gjorde nåt. Den här bilden är tagen tidigt förra hösten.
Det HÄR är jag nu.

Färgsprakande sommarfärger!

Färgsprakande sommarfärger träder in hos Hööks! Vet inte riktigt om jag själv skulle sätta på mig dem men det finns säkert någon liten människa som gör det. Roligt att hööks har valt att satsa på ett par mer färgade ridbyxor än alla andra ridbyxor som finns överallt som typ är gåra,bruna,svarta och blåa liksom. Till exempel de gröna ridbyxorna skulle man ju rätt lätt kunna matcha med en Hereford tröja från kingsland i marinblå med gröna skodda armbågar!

Hair

Åh vill så gärna göra något med mitt hår! Tidigare och är fortfarande skiträdd för att klippa av det för mycket eller färga det haha. Men jag måste klippa mig snart för mitt hår håller seriöst på att blir lite kaos-varning på. Har ni några ideér? Och helst inga dipdye ideér för det tänker jag inte göra,noway. Visst är det snyggt men man blir nog rejält trött på den där rosa färgen efter ett tag. Dock skulle jag typ vilja prova med typ karamellfärg? Någon som testat med det? Simone gjorde ju sjuuuukt snyggt i vinrött,passade asbra i det! Men jag har typ en liten röd ton i mitt hår från början så jag tror bara att det blir ännu mera kaos om jag kör dipdye,haha. En hel del ska bort av mitt hår den här gången och jag ska inte mesa när jag sitter där och ta bort en cm...
Ombre-Hår är ju också jäkligt fint på sommaren!

Från mig till dig!

Usch vad glad jag blir när ni lyser upp en sådan här regnig dag med att komentera galet! Kärlek till er asso haha! Statestiken är också bra! ;) Lovar att uppdatera er extra bara för det :)

Kärlek


T G I F


Q/A

Postat av:
Ska du tävla den 6 Juni på Djurgården? Med Karamell???? såg startlistorna och där stod det (Agnes Fallman -- Karamell)

Haha KUL! :)

SV: Yes jag ska tävla den 6:e på djurgården,på karamell! ;) Skriv namn nästa gång så blir det ännu kuligare! :)
Postat av: Isabel j
Var kommer väskan ifrån, grymt snygg. :)

SV: Hej! Väskan kommer från Style by Tyra! Tack :)


RSS 2.0