s ö n d a g s å n g e s t

Som vanligt....Haha!
Funderar lite på om det är värt att skippa sovmorgonen imorgon och ut och springa tidigt som fan? Beslutsångest...Kommer inte hinna springa annars förens torsdag... Vi får väl se,btw är det bara jag som tycker det är roligare och roligare ju oftare man springer och ju mer man springer? Ser liksom fram imot springturerna haha...
Lovet är btw som alla ni andra vet slut och det suger,riktigt hårt faktiskt men en vecka kvar och sen är det helg igen :p Då händer det väl inprincip baraaa roliga saker! Min vecka är fullspäckad med en massa plugg och det droppar in fler och fler läxor som är rätt ovälkomna. 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Rider du bara på Stockholms ridhus eller rider du någon annan stans? Vart?

2012-11-05 @ 18:38:41
Postat av: Anonym

Rider du bara på Stockholms ridhus eller rider du någon annan stans? Vart?

2012-11-05 @ 18:38:51
Postat av: Anonym

''En bra start på dagen''-inlägget går inte att kommentera, så skriver här istället. Vill bara säga att det var skitråkigt att du inte blev tillfrågad! Men Eva kunde inte avvara så många hästar och frågade bara oss i vår lördagsgrupp. Riktigt orättvist & tråkigt, - visar återigen hur orättvis vår ridskola är :( men bara så du vet så sa vi inget till någon eftersom vi inte fick för Eva, det var inte för att vara elaka <3 (sparar bara mailen, du vet ju ändå vem jag är!)

2012-11-05 @ 18:59:48
Postat av: Maja

Paaaaalmiiiis

2012-11-05 @ 20:43:16
URL: http://majarudolfsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0